Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8392 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

כמה ימים אחרי שקניתי את הפיאטסה שלי היה יום העצמאות. קיבלתי דגל מתנה לאנטנה, של קוטג'. חיברתי אותו.

אחרי כמה ימים, לא היתה לי אנטנה באוטו. יש לי הרגשה שמה שקרה זה שהרוח פשוט הוציאה אותה (בעזרת הדגל...), כנראה לא היתה מורכבת טוב.

איכות הקליטה, בלי אנטנה, מן הסתם, לא משהו. איפה אני יכול להשיג אנטנה כזו? (יש לי את ההברגה, מעין בורג כזה שיוצא מהגג) ניסיתי לקחת אנטנה אוניברסלית מחנויות אביזרים, אבל זו לא אותה הברגה...

יש רעיון לפיתרון זול, ולא בסגנון של לחבר חוט ברזל ?

תודה!

אבי

פורסם

גש לפירוקית ...

אני משאר שבעקרון הם לא מחזיקים כאלה דברים...

אבל ב"המאגר" אתה יכול לרשום בקשה מיוחדת לחלק ... והפיאסטה הבאה שתתרסק ויש לה אנטנה.... היא שלך !

אם אתה לא יודע בדיוק מה זה פירוקית ... תעשה על הענין חיפוש בפורום טכני...

בהצלחה!,

ניר.

פורסם

ההליך של רישום במאגר, לא יצא יקר בסוף?

בסביבות 100 ומשהו אני יכול לשים אנטנה פנימית אלקטרונית. עדיף, או שלהעדיף חיצונית?

פורסם
ההליך של רישום במאגר, לא יצא יקר בסוף?

תגובה לי ??

אם כן... אני מתכוון שאתה יכול להגיע לשם ... ולהשאיר שם שם, טלפון ואיזה חלק אתה צריך... והם יחזרו אליך שהם ימצאו את החלק...

בהצלחה!

• תוכן חדש...