Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החידה השבועית חוזרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7330 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

והשבוע, סיפור המעשה של אחת מהפגישות ששינו את ההסטוריה,

חברים יקרים,

מי אמר למי, מדוע, מתי, ומה הייתה תוצאת וחשיבות הפגישה בין השניים. (פרט, נמק והבא דוגמאות מהחצר של השכנים)

"...הוא התיישב בכורסתו השחורה, והביט על שולחנו המסודר בדיוק רב, הוא הניח את אקדחו על השולחן בזוית חדה מושלמת למול הדלת, והמתין.

דפיקה בדלת. "יכנס האדון", אמר, וחיכה.

הדלת נפתחה, ואדון גבוה בעל שפם עבות נכנס לחדר חבוש במגבעת, והתיישב.

"אני מבין, ששורשיך הם כשורשי, למרות שגדלת באוסטרליה, ואני מקווה שאתה מבין את המצב שעמך נמצא בו. "כן", ענה בהכנעה האדון. "אני מבין את המצב", "ובכן", המשיך בעל הבית, כפי שסיכמנו אנו נתחיל עם שלושה דגמים מעשה ידך בהתאם לתוכניות שהצעת, על הדגמים יש להיות מוכנים עד החורף בשנה הבאה, ולאחר אישור הבניה על ידי המהנדסים שלי, ישלחו אלי עוד 30 פריטים. האדון בעל השפם העבות הנהן בראשו, קם ועזב את החדר כשמגבעתו בידו הקפוצה...."

נ.ב תותחי הפורום, בבקשה הרשו לאחרים לנסות לפני תגובתכם (אבל אתם יכולים לשלוח לי לה"פ את התשובה ואהלל את שמכם כראשוני המושבה)

בברכה

אבי .פ. :-)

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

אין לי שום הוכחה ,אבל יש לי הרגשה שמודבר בחיפושית ,פריננד פורש והיטלר ימח שמו .

אבל זה לא דוגמא כי אני תמיד חושב על חיפושיות.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אין לי שום הוכחה, אבל יש לי הרגשה שמדובר בשבדיות בלונדיניות ימח שמן.

אבל זה לא דוגמא כי אני תמיד חושב על שבדיות בלונדיניות.

נמרוד

פורסם

נמרוד

אתה שוב בנהריה???

אירית

פורסם

שיגיד תודה שלא הורידו לו את אחד הונטילים...

:evil::snipersmi:agrue::mad2::bad-word:

ועוד חניתי בחניון מקורה!!

בני בליעל...

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

נמרוד

אל תחשוב...קבל:

saabonly.jpg

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אכן כן!

החיפושית, אחת מ5 המכוניות ששינו את ההסטוריה נבנתה רעיונית בשיחה זו, למרות שדמות החיפושית כבר התהווה בעבר, כאשר ג'וזף גאנז העלה אותו על הנייר בשנות ה20, היטלר פיטר את גאנז, והחרים את כתביו, וגאנז הוגלה לשווייץ, כנראה בגלל היותו יהודי.

עד היום מקור עיצוב החיפושית שנוי במחלוקת.

החיפושית, מכונית העם.

מידע נוסף

פורסם
אכן כן!

החיפושית, אחת מ5 המכוניות ששינו את ההסטוריה נבנתה רעיונית בשיחה זו, למרות שדמות החיפושית כבר התהווה בעבר, כאשר ג'וזף גאנז העלה אותו על הנייר בשנות ה20, היטלר פיטר את גאנז, והחרים את כתביו, וגאנז הוגלה לשווייץ, כנראה בגלל היותו יהודי.

עד היום מקור עיצוב החיפושית שנוי במחלוקת.

החיפושית, מכונית העם.

מידע נוסף

ויש בסיפור גם אחד בשם ניקולאי בורג, בסוגריים התיחסת לחצר השכנים , אמרתי לעצמי WOW הבחור ממש בקיא בהיסטוריה, חצר השכנים אולי זו אני אנחנו שכנים, בורג זה אני, ניקולאי היה גרפיקאי זה הקשר אליך, וכל ה INTRO הזה כי... מה שנשאר פתוח - מה באמת היה הקשר?

אירית

פורסם

בשבילי תמיד תהיי חצר השכנים

לדעתי ניקולאי היה הטבח במסעדה אשר בה היטלר שירבט את דמות החיפושית על מפית הנייר, ולאחר מכן כשהגיעה לטבח המפית, פרץ ההוא במחולות ועבר מהמטבח לכתיבת מערכונים של ארץ נהדרת בזמנו הפנוי, וכך הומצא הביטוי : אוהבים נקניקולאי? דה!!!

טוב אז אני לא יודע.... :-)

פורסם

נמרוד

ניצחון החיפושית על הוולוו?

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...