Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם עומד על 1000 , פעם על 1500... כמה שניסיתי לכוון לא עזר לי.

היכן יכולה להיות הבעיה?

האם ישנו חיישן שאחרי על העניין, אם כן אשמח לדעת היכן הוא נמצא.

שמעתי שישנו רכיב בשם "מנוע צעדים" שאחרי על הענין , אשמח להסבר.

*הבעיה החלה אחרי שעשיתי גומיות שסתומים, הלכתי לבעל המוסך והוא אמר שיש לגשת למכון קרבורוטורים. הוא מלמל משהו על וואקום , יש משהו בדבריו?

פורסם

מנוע צעדים (Stepper Motor) הוא רכיב, ככל הידוע לי, רק ברכבי הזרקה והוא אחראי אכן על ויסות הסל"ד במנוע בהתאם לעומס.

הלנסר שלך לדעתי עם קרבורטור, ואכן הבעיה יכולה להיות ואקום לא תקין - כלומר הרכב מושך אוויר מאיפשהו והתערובת לא תקינה. גש למכון קרבורטורים מתמחה לבדיקה ותיקון, הסכום שתשלם יחזיר עצמו מהר בצריכת דלק משופרת ובפעולה תקינה.

אם אתה גר באיזור או מוכן להגיע לנתניה, יש חבר פורום שרבות הדעות החיוביות עליו וישמח לעזור לך, אם אני לא טועה רכבו הפרטי אפילו זהה לשלך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
מישהו יכול לשאר מהיכן מגיעה הבעיה??

איזה צינור וואקום עליי לבדוק?

בניחושים אני חלש , בפתרונות מעשיים אני חזק, תשאל את הדי חבר פורום זה, שנכשל

בטסט על זהום אוויר, והגיע אלי ביום שישי זה לכוון C0, ובדיעבד התברר שהצוק האוטומטי שלו תפוס, וגורם לסלד גבוה, אם כי יציב, ולCO גבוה, בגלל תערובת עשירה, הבעייה סודרה, לשביעות רצונו המלאה.... אני מקווה!

בניחוש לא ניתן לתקן ולאבחן תקלות במכוניות, ובוודאי כשהתקלות לא שיגרתיות, ונעשו על ידי אדם( המכונאי בהחלפת הגומיות).

גש למכון קרבורטורים לאבחון ולפתרון הבעייה, ההשקעה תוחזר בחיסכון בדלק!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
צביקה , אני אשמח אם תגיד לי מהו CO וצוק אוטומטי .

תודה,

אלי.

אלי ביקשת יפה קיבלת:

CO-חד תחמוצת הפחמן, נוצר כאשר אין מספיק חמצן, בתהליך הבעירה, שגורם לרמות גבוהות פחמן דו חמצני, אשר מרעיל ומסוכן לנשימה, נמדד באחוזים, ונוצר כתוצאה מתערובת עשירה, וממאיי(קרבורטור)

לא מכוון מסנן אוויר סתום, צוק אוטומטי / ידני תפוס / משוך וכן הלאה..(כל הזכויות שמורות לעמית /קומפי).

צוק- או משנק בעברית, הוא מדף/ תריס הנמצא בראש הקרבורטור, והניסגר על ידי שליטה של ידית וכבל מתא הנהג, ואשר משיכת הידית חוסמת את האוויר שיונק המנוע דרך הקרבורטור, סגירתו מעשירה את התערובת דלק/ אוויר.

בצוק אוטומטי- נעשית פעולה דומה, בשיטה מסובכת יותר, ואוטומטית ללא מגע יד אדם, אך כמו כל דבר אווטומטי, יש לו נטייה להתקלקל, ולדרישות תחזוקה שוטפת, ולכוונים עדינים, ועלות החלפתו יקרה!

ברוב רכבי הקרבורטור הסבת צוק אוטומטי לידני, כמעט בלתי אפשרית, ויקרה, ולא משתלמת.

בברכה

צבייקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...