Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעת התרשמות באלפא 159

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לאמא אווזה.

אתה לא יכול לבוא ולהגיד שאלפא אלו קקה של מכוניות. לא בשבילך ? לא אוהב ? אל תאהב אל תקנה לא מכריחים אותך ברוך השם (או שכן כי היו לך כל כך הרבה).

לא מוצא בהם כלום זה עניין שלך אבל לבוא ולהגיד שזה חרא אוטו זאת הגזמה. זה כמו שאני יצהיר כי סובראו חרא של מכוניות כי אני לא אוהב אותם.

אוהב במוו ? סבבה תסע אתה ב180 ואני בבררה.

לא יודע מה זה 180.

סע בברארה ותבלה.

תגובה של ילד בן 12.

לא לשכוח ג'ל בפוני

Down shift to drift

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדבר הקטן המכוער של במוו נו זה בטח נתקלת בו, אי אפשר לפספס אותו. אה אה 120 כן.

באמת היה לי מוזר שתהיה במוו 8 ליטר:shock:

GTA זה הכי אחי .

פורסם
הדבר הקטן המכוער של במוו נו זה בטח נתקלת בו, אי אפשר לפספס אותו. אה אה 120 כן.

באמת היה לי מוזר שתהיה במוו 8 ליטר:shock:

סוף סוף אתה כותב משהו נכון .

היא באמת מכוערת.

אבל יותר מהנה וחדה מהאלפא :)

Down shift to drift

פורסם
אה הבנתי. אתה אומר שלכתוב שטעם במכוניות הוא אינדיבידואלי איננו נכון?
לא למדת הבנת הנקרא?

תקרא שוב.

Down shift to drift

פורסם

אז זהו, הגענו בסוף לויכוח העתיק, ב.מ.וו נגד אלפא.

אבל זה לא כל כך רלבנטי לשרשור, כי 159 לא ממש מייצגת את אלפא - לפחות לא את אלפא ההיסטורית, זו שהויכוח הנ"ל מתיחס אליה.

159 היא מכונית מצויינת (גם אבסולוטית, גם יחסית לקודמותיה, גם יחסית למתחרותיה כיום) אבל אלפא בינונית.

דרך אגב, ב.מ.וו 120 שהוזכרה פה, (לא כל הסדרה, יש גם M1, יש 130...) גם היא מכונית מצוינת אבל ב.מ.וו בינונית. גם היא אינה פרארי עם (בעצם בלי) בגאז', ממש ממש לא.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני לא מבין למה כל ויכוח הופך לקטטה של ילדים בגן.

בדבר אחד yaheli (דר"א בעברית זה יעלי ?) צודק , אלפא כבר לא מייצרים מכוניות מהנות, כלומר הן כן מהנות, אבל יחסית ללנסר ולמזדה 6, ראש לשועלים.

אז יכול להיות שהיום יש לאלפא קהל מעריצים שונה מפעם, פעם הנהגים אהבו את אלפא , היום אוהבים אותה חובבי האסטטיקה, שיבושם להם.

אני אישית לא אקנה אוטו בגלל שהוא אסטטי .

פורסם

alfa draco, סיכמת היטב את הענין.

אני מנצל את ההזדמנות כדי להראות אלפא מהסוג הישן. די מיוחדת, ההיסטוריה של המכונית הספציפית הזו...

טל

Alfa 6C-300M.jpg

חבר הפורום טל שביט נהרג בתאונת דרכים כשהוא רכוב על אופנוע בזמן מילוי תפקידו ככתב רכב. יהי זכרו ברוך.

* "מוטב שתשתוק ויחשבו שאתה טפש, מאשר לפתוח את הפה ולהסיר כל ספק" (בנג'מין פרנקלין)

* "If I were in your shoes, I'd whisper before I'd shout" (רייצ'ל סטיבנס, "סוויט דרימס מיי ל.א. אקס")

פורסם

איזה פרופגנדיוניסט אתה יעלי, שתהיה לי בריא. :)

בוא אני אסכם את זה לפחות בשבילי כאן בנושא הזה.

אם ה 159 1.9 ליטר נוסעת כמו הלאנצ'יה קאפה 2.4 ידנית שלי, מצידי שכולם יקטלו אותה פה, הן מבחינת עיצוב והן מבחינת נהיגה, בכל זאת היא תהיה מושא אהבתי.

גם אם ותתפרק לאחר שבוע מהיבואן.

Maserati.

פורסם
דרך אגב, ב.מ.וו 120 שהוזכרה פה, (לא כל הסדרה, יש גם M1, יש 130...) גם היא מכונית מצוינת אבל ב.מ.וו בינונית. גם היא אינה פרארי עם (בעצם בלי) בגאז', ממש ממש לא.

אני דווקא חושב שההיפך. ה-120 היא BMW ממוצעת מינוס אבל אחלה מכונית לנהיגה (הגה, בלמים, התנהגות). מהרבה בחינות היא חזרה לסדרה 3 של לפני עשור. בעיקר במשקל אבל גם באיכות החומרים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אז זהו, הגענו בסוף לויכוח העתיק, ב.מ.וו נגד אלפא.

אבל זה לא כל כך רלבנטי לשרשור, כי 159 לא ממש מייצגת את אלפא - לפחות לא את אלפא ההיסטורית, זו שהויכוח הנ"ל מתיחס אליה.

159 היא מכונית מצויינת (גם אבסולוטית, גם יחסית לקודמותיה, גם יחסית למתחרותיה כיום) אבל אלפא בינונית.

הנעות הנעות.

איך בכלל אשפר להתייחסת למכונית הנעה קדמית בתור מכונת נהיגה?

Down shift to drift

פורסם
הנעות הנעות.

איך בכלל אשפר להתייחסת למכונית הנעה קדמית בתור מכונת נהיגה?

עכשיו אתה סתם מתנשא... ואני משוכנע שגם אתה יודע שהנעה קדמית יכולה להיות מהנה גם כן.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אודה ואתוודה לא נסעתי על אף אחת מהאלפות , ואולי אני מכניס את ראשי בין הרים , אבל יש משהו שאני רוצה לומר .

מאז שאני ילד קראתי על מכוניות (למדתי אנגלית ע"י תרגום של מילה מילה של קאר ועוד מגזינים באנגלית )

ואני חייב לומר שכשקראתי על האלפה GTV ועל עוד מכוניות מאותה אורווה . זה תמיד גרם רצון להיות טיפה גדול ולקנות ולא משנה אם תשימו מרצדס/במוו כנגד אפילו בלי כסף.

היום אף אחד לא מצליח , גם חובבי אלפה להרגיש בפנים חגיגה כזו שתתפרץ מהכתיבה שלו שתגרום לי רצון ללכת לקחת אחת לנסיעת מבחן .

אז אולי כול הכותבים של היום הם מנהלי חשבונות וסופרי אפונים בלי נשמה , או שלמכונית כבר אין נשמה שאפשר לכתוב עליה . וכול אחד יבחר מה שהוא רוצה

אבל לי זה חבל . כי לקנות מרצדס/במוו או כול מכונית אחרת וגם יפנית איבו/STI , היום נמדד אחד כנגד השני יש פשרות שעושים עם אלו ויש פשרות עם האחרות. אבל אין מכונית שאתה בא ואומר לא מענין אותי כלום אותה אני רוצה וזהו . ולא משנה כמה ההיא נראת על הנייר יותר טובה

:cry:

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
ד"א, שמעתי על איציק אחד שהיה מתקן אלפות ידוע בארץ. אם מישהו מוכן לשפוך קצת אור ופרטים עליו, יותר ממוזמן[גם בה"פ]

איציק - 052-4347776

פורסם
עכשיו אתה סתם מתנשא... ואני משוכנע שגם אתה יודע שהנעה קדמית יכולה להיות מהנה גם כן.
מודה שמאד נהניתי מהקליאו :)

גם מהמיני קופר S...מאד.

מודה.

לא זו היתה כוונתי, מתנצל אם הובנה לא נכון.

Down shift to drift

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...