Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למה לא מוכרים טנדרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנתיים האחרונה, הפסיקו משום מה למכור בארץ יונדאי h100,מיטצובישי l300,קאיה פרגו.

ועד כמה שידוע לרכבים אלו יש דרישה למשל: איפה שעבדתי, רצו להחליף את l300 הישנות בחדשות, ולא היה את הרכבים הללו.

אמנם יש תחליפים מהצד האירופי(הרכבים האירופיים יותר יקרים לתחזוקה) אבל עדין זה לא מובן לי למה לא מיבאים אותם לארץl300.jpg.

פורסם

2 סיבות:

1. כי אין דבר כזה תנדרים.

2. שני הרכבים שהזכרת, H100 וL300, הם אותו רכב, שלא שונה כמעט משנות השמונים, וסביר להניח כי לא יהיה לו שוק, אם בכלל מייצרים אותו עדיין.

פורסם
בשנתיים האחרונה, הפסיקו משום מה למכור בארץ יונדאי h100,מיטצובישי l300,קאיה פרגו.

ועד כמה שידוע לרכבים אלו יש דרישה למשל: איפה שעבדתי, רצו להחליף את l300 הישנות בחדשות, ולא היה את הרכבים הללו.

אמנם יש תחליפים מהצד האירופי(הרכבים האירופיים יותר יקרים לתחזוקה) אבל עדין זה לא מובן לי למה לא מיבאים אותם לארץ.

כל המכוניות הנ"ל אינם טנדרים אלא בסה"כ מובילי נוסעים על בסיס טנדר או מסחרית -כשברוב המקרים התוצאה (מבחינת איכות נסיעה וכד') עלובה.

כיום יש מובילי נוסעים טובים במחירים שפויים המציגים אמינות טובה ונוחות טובה ! אין שום סיבה להעדיף את ה"דברים" האלו על משהו טוב יותר במחיר שפוי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני דווקא מסכים עם פוסטרבוי.

יש מחסור בשוק של רכבים זולים שיכולים לשנע משפחות גדולות - רכבים כגון אלה שציין ואף קטנים יותר כגון סוזוקי קארי ודומיהם.

עקב זאת, הסחירות של גרוטאות כגון וולבו 740 סטיישן, אסטרו, ניסן ואנט וכו' עדיין יחסית טובה וקשה לשים יד על רכב במצב טוב.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם

אתם כנרא לא הבנתם אותי, הכוונה שלי היא רכב כזה לא לשנוע נוסעים, אלה רכב לעבודה. איפה שאני עבדתי מתר הרכב לא היתה שיסיע אנשים אלה יסיע ציוד לעבודות בניין. ולפי מה שהבוס שלי אמר לי זה רכבים מעוד מבוקשים בתחום לעומת האירופיים כי:זול לתחזוקה,אמין ביחס לדרישות ממנו,וזול ביחס לאירופיים כי יש בו את המינימום שצריך ולא יותר מזה.

פורסם
אתם כנרא לא הבנתם אותי, הכוונה שלי היא רכב כזה לא לשנוע נוסעים, אלה רכב לעבודה. איפה שאני עבדתי מתר הרכב לא היתה שיסיע אנשים אלה יסיע ציוד לעבודות בניין. ולפי מה שהבוס שלי אמר לי זה רכבים מעוד מבוקשים בתחום לעומת האירופיים כי:זול לתחזוקה,אמין ביחס לדרישות ממנו,וזול ביחס לאירופיים כי יש בו את המינימום שצריך ולא יותר מזה.

מה שאתה אומר מובן, אבל לא יפתחו ביבוא בשביל כמה מפעלים שרוצים רכב כזה..., אף אחד אחר לא רוצה רכב כזה

פורסם

h1 כן מיובא, אבל הוא יותר יקר מ h100 כאשר ה2 עוד נמכר.

ארז את אומר שבשביל כמה מפעלים לא יעשו יבוא, ואני אומר שכבר מיבאים כאלו רכבים מתוצרת אירופה(אופל ויארו,רנו טראפיק,פולקסואגן טראנספורטר ורבים ויקרים). הם הרבה יותר היטקיים ביחס לתנדרים שאני מדבר וגם יותר יקרים.

פורסם

הסיבה פשוטה. היום הרכבים האלה לא מוכרים לקיזוז מע"מ, יש להם שווי שימוש גבוה וההוצאות לא מוכרות אז פשוט מי שצריך רכב עבודה עובר למסחריות יותר גדולות שהם רשיון ג' ולכן אין שווי שימוש, הוצאות מוכרות ואפשר לקזז מע"מ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...