Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאלו בעלי הנסיון אם אפשר:

מחלות ספציפיות לדגם(תקלות החוזרות על עצמן), נוחות נסיעה(מתלים), בידוד רעשים(מנוע, רוח, גלגלים), צריכת דלק עירונית- בינעירונית.

תודה למשיבים

פורסם

זה רכב פיצוצייה.

הולכים בערב בסבבה לפיצוצייה השכונתית, חונים חצי על המדרכה , משאירים את הרכב פתוח ושמים פול ווליום ברדיו של תדיראן עם רמקולים של 2 וואט וחצי.

שופוני, יש לי רכב חדיש, 2003.

בפיצוצייה השכונתית יעשו לך כבוד.

אם זה עושה לך את זה = יש עוד כמה רכבי פיצוצייה: קאייה שומה,קאיה מנטור.

פורסם

אתה מוזמן לערוך חיפוש (זה ייקח זמן, אז סבלנות) לגבי כל דגם שהוא בפורום "ייעוץ ברכישת רכב".

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תתחיל בחיפוש בפורום הנכון.

ואז בכתיבת הודעות בפורום הנכון.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בעיות חשמל מפו ועד מטולה

לחבר שלי יש אחת שנקנתה חדשה על ידי אביו והיא על הפנים מבחינת אמינות לדוגמא:

החלונות החשמלים מערסים מהר והיום אם אתה סוגר אותם עד הסוף הם לא עולים חזרה

פורסם
לאלו בעלי הנסיון אם אפשר:

מחלות ספציפיות לדגם(תקלות החוזרות על עצמן), נוחות נסיעה(מתלים), בידוד רעשים(מנוע, רוח, גלגלים), צריכת דלק עירונית- בינעירונית.

תודה למשיבים

מחלות ספציפיות? פלסטיק זול,מחלה של הקוריאנים האלה.

נוחות נסיעה,רכה מדי בעיר היא גרועה מחוץ לעיר מעולה.

בידוד הרעשים הוא בינוני,ז"א מצד אחד הבידוד טוב מאוד אבל מצד שני רעשי הרוח פשוט חודרים לך ישירות בין האוזניים.

רכב זול שמנסה להתחקות לרכב מנהלים,תחליט אם זה מתאים לך.

פורסם
יש מישהו מהפורום שהלך לו גיר ברכב כזה...
מסתבר שהוא כבר קנה אותו בלי גיר (המוכר הדביק אותו עם סלוטייפ או משהו כזה כדי שהאוטו יצליח ליסוע עד הסיבוב)
  • תוכן חדש...