Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט monte carlo

pskicker
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7374 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיון עם GTP (אותו השלדה/משקל רכב, מנוע 3.4V6) מכוניות אמריקאיות בסדר הגודל הזה יעשו לך בממוצע של בערך 330 ק"מ למיכל של בערך 50 ליטר אם אני לא טועה. נסיעה עירונית בסביבות 1:7, בין עירונית 1:10-11 גג. בשביל צריכות דלק שכאלו צריך להיות מה זה מלטפים בעדינות.

יש בזה המון פאן פאן אמריקאי, אונייה כמו שפעם היו קוראים להן, חרא בלמים (בהנחה ומדובר על אותם הבלמים ומהכירי את GM אכן מדובר באותם הבלמים), בסיבובים האופל פרונטרה לדוגמא כמה שזה נראה ציני עושה את העבודה טוב יותר.

אחלה אוטו, אמריקאי כמו של האמריקאים, חבל שאין הנעה אחורית, אז בכלל היית משתובב לצדדים.

לאוהבי הז'אנר בלבד.

אופנוען

פורסם

בנוסף למה שכבר נכתב:

יתרונות: עיצוב, בטיחות (4 כוכבים ב-IIHS), מנוע/גיר, מרווח, גודל

חסרונות: התנהגות כביש, איכות הרכבה, אמינות ממוצעת, בלמים

פעם רציתי לקנות כזאת, וראיתי שלוש מונטה שונות - וכל אחת עם הבעיות הקטנות שלה - מגבר בלם, סאנרוף, מושב חשמלי, ABS...... בקיצור תשקיע את הזמן למצוא אחת טובה כי רובן לא מטופלות.

אני בסוף ירדתי מזה.

בכל זאת, מדובר בתמורה טובה מאד לכסף אם מוצאים אחת נורמלית.

נסחרות מתחת למחירון לדעתי.

בהצלחה,

אורי

פורסם
בנוסף למה שכבר נכתב:

יתרונות: עיצוב, בטיחות (4 כוכבים ב-IIHS), מנוע/גיר, מרווח, גודל

חסרונות: התנהגות כביש, איכות הרכבה, אמינות ממוצעת, בלמים

פעם רציתי לקנות כזאת, וראיתי שלוש מונטה שונות - וכל אחת עם הבעיות הקטנות שלה - מגבר בלם, סאנרוף, מושב חשמלי, ABS...... בקיצור תשקיע את הזמן למצוא אחת טובה כי רובן לא מטופלות.

אני בסוף ירדתי מזה.

בכל זאת, מדובר בתמורה טובה מאד לכסף אם מוצאים אחת נורמלית.

נסחרות מתחת למחירון לדעתי.

בהצלחה,

אורי

בלמים חרא? הם לא חרא,נהגים חרא חסרי רגש.

הבלמים פשוט מאוד בעלי מהלך דוושה ארוך,ולכן צריך ללחוץ עליהם עוד טיפ טיפה זה הכל.

אני לא מבין אותכם,איך אתם מדברים על מרווח ברכב קופה? יצא לכם לנהוג ברכב זה בכלל?

הרכב מאיץ בעליות,האצות ביניים מעולה-מרגיש כבד אבל המחוג מספר את הסיפור.

אמינות.. קצת בעייתית בעיקר בגלל בעיות חשמל ואלטרנטור.

מנהיגה במנוע ה3.8 ברגע שהדוושה עמוק בפנים-1-6 בעיר,עם האצות בכיכרות וסיבובים בחוף ים ריק :)

פורסם
בלמים חרא? הם לא חרא,נהגים חרא חסרי רגש.

עכשיו עברת מבחינתי גבול. אני כותב "חסרונות: בלמים", ואתה מצטט אותי וכותב "בלמים חרא".

זה לא מה שכתבתי אז אל תכניס לי מלים למקלדת.

כתבת גם "נהגים חרא" - אני מקווה שאני לא נכלל ברשימה.

תכתוב מה שאתה רוצה, אבל אל תייחס לי דברים שלא כתבתי, ותגבה את הדברים של בעובדות.

הבלמים של המונטה/לומינה גרועים מכיוון שהם חסרי תחושה, עם מהלך דוושה ארוך, הם נשחקים מהר, והצלחות מתעוותות מהר. אני לא כתבתי את המילה "חרא", פשוט כתבתי שהבלמים זאת נקודה חלשה ברכב הזה - במלים אחרות - "חסרונות: בלמים".

אורי

פורסם
עכשיו עברת מבחינתי גבול. אני כותב "חסרונות: בלמים", ואתה מצטט אותי וכותב "בלמים חרא".

זה לא מה שכתבתי אז אל תכניס לי מלים למקלדת.

כתבת גם "נהגים חרא" - אני מקווה שאני לא נכלל ברשימה.

תכתוב מה שאתה רוצה, אבל אל תייחס לי דברים שלא כתבתי, ותגבה את הדברים של בעובדות.

הבלמים של המונטה/לומינה גרועים מכיוון שהם חסרי תחושה, עם מהלך דוושה ארוך, הם נשחקים מהר, והצלחות מתעוותות מהר. אני לא כתבתי את המילה "חרא", פשוט כתבתי שהבלמים זאת נקודה חלשה ברכב הזה - במלים אחרות - "חסרונות: בלמים".

אורי

אצל נהג חסר רגש הם ישחקו,ברגע שהוא יתרגל הכל יסתדר.

גם דוושת האצה היא חסרת רגש וכבדה? נו אז מה? זה לא אומר שזה הולך לשחוק את תושבות המנוע.

זה הכל עניין של רגש והסתגלות לרכב.

אורי,אני מצטער אם לא הבנת אותי כראוי ומצטער אם הכללתי אותך.

כל טוב.

• תוכן חדש...