Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

photo sniper איפה למה וכמה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי מצלמה שנקראת photo sniper.

זאת מצלמה משנות ה80 אני לא ממש בטוח. שהייתה בשימוש בKGB המצלמה היא מצלמה למעקבים ומה לא. תווך ראייה ענק כמו משקפת. משהו ממש ממש מיוחד!!!

המצלמה שברשותי היא חדשה בקופסא ובניילונים ונפתחה פעם אחת כדי לראות איך היא נראת.

יש לה עוד ריח של חדש.

לפי מה שאמרו לי מצלמה כזאת עלתה בזמנו בסביבות ה 2000$ או 3000$.

לי כמובן שאין מה לעשות איתה. פשוט אמרו לי לשמור אותה כי היא תהייה שווה הרבה הרבה יותר.

בכל מקרה רציתי לשאול אם יש בפורום מישהו מבין או מישהו שיכול להפנות אותי לפורום מסויים.

רציתי לדעת כמה מצלמה כזאת שווה היום. והאם שווה למכור אותה בכלל?

או שפשוט לשמור אותה עוד.....

אני ישמח אם תוכלו לעזור לי.

הנה קישור לתמונות של המצלמה וקצת מידע עלייה...

http://cameras.alfredklomp.com/fs12/

תודה לכולם.

ROVER=~~

פורסם

נראה שהמחיר שלה לא עלה מאז :-D .

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
שלום לכולם.

ברשותי מצלמה שנקראת photo sniper.

זאת מצלמה משנות ה80 אני לא ממש בטוח. שהייתה בשימוש בKGB המצלמה היא מצלמה למעקבים

First of all: the photosniper was NEVER produced for the KGB, don't believe what several sellers want to make you believe.

:lol:

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...