Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

סוף סוף אחרי שנה כמעט קניתי איביזה קופרה (שחורה) חדשה (07'). וכאחד שהוא דיי לא מבין כלום בעיניין, יש לי כמה שאלות (שבסוכנות לא ממש הבינו מה אני רוצה בכלל) שאני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי. אז ככה:

הבנתי מכל מיני, שלפני כל נסיעה יש לחכות דקה וככה לפני כל כיבוי, וזה כדי "לשמור על הטורבו". האם זה נכון? והאם זו באמת הסיבה? ומה הסיבות שטורבו יכול לההרס?

באיזה דלק הכי מומלץ להשתמש?

איזה שמן הכי טוב? וכל כמה זמן צריך להחליף שמן?

איזה צמיגים הכי כדאיים? (הרכב מגיע עם פירלי....)

בתקווה שיש לכם את התשובות! תודה!

פורסם

אז ככה דבר ראשון תתחדש

בקשר לטורבו תן לאוטו 2 דקות להיות בסרק לפני כל סיום נסיעה בגלל השמן שנימצא בטורבו.(לא מומלץ לא לחכות זה יכול באמת להרוס את הטורבו אחרי תקופה מסויימת)

בקשר לדלק לדעתי מומלץ ללכת על 98 אבל לא חסר כאלה שנוסעים עם 95 בארץ לדעתי שווה להשקיע עוד כמה גרושים במיכל.

בקשר לשמן תילך מה שחברה מציעה לך.

בקשר לצמיגים לדעתי לאיביזה הכי מתאים דנפול sp9000 צמיג הכי אוחז, אבל יש לך זמן עד שתיגמור את המקורים :wink:

בכול מקרה אחלה אוטו.

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

• תוכן חדש...