Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תאונת דרכים כביש חיפה-עכו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה/בוקר טוב לכולם,אממ לא ממש טוב כנראה

המקרה:

בזמן שאני מתגלח ומסדר את זקני אני שומע מן חריקה(של מכונית מן הסתם) וכעבור שני שניות בערך

"בום" חזק מאוד שניתן היה לשמוע גם מצד קריית ביאליק וגם מצד קריית מוצקין,100 מטר אחרי הקריון.זה קרה בערך בין 22:30 ל22:45.

ירדתי מהר לראות מה קרה(כמו כל ישראלי מצוי),עד שירדתי כבר היו משהו כמו 4 אמבולנסים ועוד איזה 10 ניידות לפחות ומכבי אש אחד.

ממה שאני הבחנתי ומדיבורים של אנשים מסביבי,מסחרית נסעה מכיוון עכו לחיפה לא יודע מה הסיבה אבל איבדה שליטה על הרכב,עלתה על השטח הפרדה(כמו מדרכה,ולכל אורכה יש גדר ועמודי תאורה), נכנסה בגדר ובעמוד תאורה(מאסיבית ביותר)העמוד נפל לרוחב שני נתיבים בכיוון הסיעה לחיפה,והמסחרית הגיעה לנתיב הנגדי שבא מכיוון חיפה לעכו בדיוק הגיע משם מכונית(לאנסר חדשה)כנראה הנהג (של הלאנסר) נבהל הדביק את דוושת הברקס עלה על אי תנועה אחר ונכנס בעמוד תאורה מאסיבי עוד יותר.

לפי מצב המכוניות,שניהן TOTAL-LOST.

אולי מישהו יודע עוד פרטים, ומה מצבם של הנוסעים שנפגעו בתאונה הזאת?.

אדוין.

Lancia Delta 1.8 200HP

פורסם

אחרי כל מה שכתבת כאן, אתה רוצה עוד פרטים?

זה נראה כאילו היית הכי קרוב לארוע, לא ראית מספיק? :?

- מוכר?

- לא

- כמה? כמה אתה רוצה עליו?

:?

פורסם
לפי מצב המכוניות,שניהן TOTAL-LOST
יש לומר "שתיהן Total- loss ".

ואכן זהו מקרה מצער, כמו כל האירועים התאונתיים שאירעו אתמול בכבישים:neutral:

:puzzled:
פורסם

תודה על התיקון:)

אממ זה רק השערות ומדיבורים, אבל את מצב הנוסעים איני יודע מקווה שמצבם אינו קשה.

Lancia Delta 1.8 200HP

פורסם

ממה שאני שמעתי מדובר בחבר של חבר טוב שלי, נהג הלאנסר מאושפז ברמב"ם המצב שלהם קשה (אבל זה לפי דבריו של חבר שלי, אז יכולה להיות הגזמה מסויימת כי אנחנו לא רופאים להחליט.)

מקווים לשלומם של כולם.

פורסם

בקיצור נסכם את זה

פצוע אחד בינוני עד קשה, ועוד 5 פצועים קל

אין הרוגים

נזק גדול מאוד לשני עמודי תאורה, 3 מכוניות שהלכו לעולמם וגדר הפרדה אחת.

גם אני שמעתי את התאונה מהחלון, ואת הרכב שמתהפך ואת כל הבלאגן, ואני חייב לציין, שלא עברו 30 שניות (וזו לא הגזמה) וכבר הגיע ניידת ראשונה למקום

עד שירדתי למטה (ואני גר ממש מעל האירוע) כבר היו קרוב ל 10 ניידות 3 אמבולנסים וטיפול נמרץ אחד.

מזל שזה נגמר כך ולא יותר גרוע!

• תוכן חדש...