Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צריך עזרה בהגדרות רשת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי SWITCH ואני מנסה לחבר שני מחשבים ברשת, שיגלשו על אותו מנוי..

ניסיתי באחד המחשבים לשים ב LOCAL AREA את האיפי 192.168.0.1, ובמחשב השני את אותו האיי ובסוף 2.

וחייגתי מהמחשב הראשון (129.168.0.1) ורק הוא הצליח לגלוש

ניסיתי גם לעשות חייגן במחשב השני - אבל לא היה ניתן להתקשר מאחר שהמחש השני כבר מחובר על שם המנוי.

מה צריך לשנות כדי שיהיה אפשר לגלוש דרך ה SWITCH.

תודה..

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

אני מבין שהראוטר שקניתה הוא של EDMAX.

תשים במחשב אחד: 192.168.2.101

ובמחשב השני: 192.168.2.102

ב DEFAULT GATEWAY תירשום: 192.168.2.1(לא חייב אבל עדיף).

מקוה שעזרתי

אגב, ככדי שהאימיול והאיי סי יעבדו בצורה תקינה אתה צריך להגדיר פורטים בראוטר.... אם תיצטרך עזרה דבר איתי באי סי או בפרטי

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

קודם כל, בנושאים האלו כדאי להתיעץ עם פורום רשתות ופס רחב בתפוז (אני ממהר אז לא יהיה לינק). יש שם תותחים די גדולים.

שנית - השאלה היא מה קנית - ראוטר או SWITCH?

אם קנית ראוטר - הוא צריך להתחבר ישירות למודם, ובדרך כלל גם יחלק אוטומטית כתובות לרשת הפנימית שלך.

אם קנית SWITCH - יש צורך במחשב אחד עם שני כרטיסי רשת (או לחילופין חיבור USB למודם) והפעלה של ICS במחשב "הראשי".

זה ממש על רגל אחת.

תן תשובה + דגם מדויק של ראוטר/SWITCH + דגם של המודם וצורת חיבור ואוכל לעזור יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

על הסוויטש כתוב eihernet swich

אני לא יודע אם זה של EDMAX... מה ש"צביקה" אומר זה שצריך שני כרטיסי רשת - אבל אני בעצם קניתי את הסוויטש כדי שלא יהיה צריך 2 כרטיסי רשת - היה לי מודם USB של בזק והלכתי והחלפתי לכבל רשת...

לגבי מה שאמר "THERED" איפה להכניס את הפרטים האלה?

יש מחשב (1) שיש בו חייגן...

ויש עוד מחשב (2) שאין בו חייגן...

לשים את הנתונים ב LOCAL AREA CONNECTION ?

:silly: Cx5 - 2012

• תוכן חדש...