Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה במגבים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

התחילה לי בעיה במגבים, כשאני מפעיל את השפריצרים המגבים לא נכנסים לפעולה.בנוסף הם לא עובדים כשהידית במצב של השהייה.

כשאני מפעיל את המגבים במצב עבודה רגיל הם עובדים יפה וכשאני מפסיק הם נעצרים באותה נקודה, במקום לחזור לתחתית החלון.

מישהו נתקל בבעיה דומה?

הרכב הוא מיצובישי קולט 97.

פורסם

באיזה רכב מדובר שנת יצור?

בכול אופן אתה צריך לבדוק אם מגיע זרם למנוע של המגב בזמן שאתה מתיז מים (עם מנורת ביקורת), ובנוסף לאחד החוטים במנוע צריך להגיע חיובי קבוע (עם פתיחת סויץ') ושלילי קבוע. באים שי + - קבוע ומגיע זרם כאשר אתה מתיז מים למנוע של המגב, הבעיה במנוע של המגב. באים לא מגיע זרם כאשר אתה מתיז מים בדוק נתיכים ואים תקין ידית המגב דפוקה. :wink:

חג שמח יצחק :neutral:

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
  • 8 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

יש לי אוטו רכב בדיוק ואותה בעיה בדיוק. תודה על התשובה בעקיפין וישירות.

עשית משהו מיוחד לקולט שיניתה משהו, אני רוצה לשפר אותה קצת אבל לא לחינם.

• תוכן חדש...