Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3889 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תקרא לה "כוסית", ככה תרגיש חופשי ללכת ברחוב ולצעוק כל היום כוסית כוסית - עם הצדקה ולגיטימציה שזה השם של הכלבה שלך... (אני בטוח שתשיג ככה גם בחורות, לא בזכות עצמך אלא בגלל הכלבה :) ).

כל אחד מדבר מאיפה שכואב לו ...

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תיתחדש, בריג'יט זה אחלה שם!!!

כלבה חמודה לאללה, תישמרו על האגן שלה, יש לכלבים האילו בעיות עם האגן, צריך כל הזמן ליבדוק, כל צליעה הכי קטנה יכולה להתפתח לפריקת עצם...

אגב, אם היא גדלה בבית, ובבית אין שטיחים, ויש רק בלטות התופעה מחמירה (כמו אתל כל הזנים הגדולים שחיים בבית)...

תתחדש!!! תמיד רציתי אחד כזה/ו (או טוסא אינו...;)), במקום זה קיבלתי את זה.... דומה, אבל לא...;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
תשמע...ג'בקה זה שם מבריק.אהבתי.
ג'בקה זה לא שם מי יודע כמה. זה שם של כלי שמיועד לאנשים שאין להם כלים יעודיים.

אני יכול לקרוא לה סיגנט, סנפ און או פרופקס. אבל אני לא יעשה את זה.

אני כמו פרינס אוהב לקרוא לכלבים שלי על שם אנשים (עדיף מפורסמים), לכלב הקודם שלי קראו רומיאו (הוא היה מסטינו נפוליטאנו) לכלב השני קראו סר תומאס (הוא היה לברדור) וכו'...

אני מחפש שם בכיוון של בני אדם.

ביצ' לא בא בחשבון, תחשבו מה היא תעשה לי כשהיא תלמד עברית.

גילי לשני ההורים יש אגן A, אז אנחנו בנתיים בסדר, בכל מקרה אני מודע לבעייה (כבר הזכרתי את רומיאו...)

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אתה מודע לעובדה שמרסדס זה למעשה שם של בחורה?

קרא לה וייפר :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

מזכירה לי קצת את הגורים בפרסומת של הנייר טואלט "לילית" {למרות שבפרסומת הם לבנים , וגם נראה לי שהם מזן אחר..}

GOT סחוג?

פורסם
אתה מודע לעובדה שמרסדס זה למעשה שם של בחורה?

קרא לה וייפר :)

יש כלבה ידועה בגזע שקוראים לה מרסדס (סוסה) הזמרת לא האוטו, אני לא יכול לקרוא לה מרסדס בנץ.

וייפר הייתי קורא לה, אם היא הייתה כלב, פיטבול, והייתי מפרדס כץ, והיו קוראים לי חמימו. או בבר.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
היום קניתי כלבה, דוג דה בורדו.

השם העכשוי הוא בריג'יט (בורדו) אבל אני לא סגור על זה.

תזרקו חופשי.

כמו הצבע של האוטו שלי, בורדו דה מטאלי :wink:

דווקא בריג'יט זה שם לא משהו, תחשוב מה יקרה אם היא תתחיל לרדוף לך אחרי חתולה באמצע הרחוב, תתחיל לצעוק לה, "בריג'יט!!" לא הולך. צריך שם שאפשר לצעוק, משהו כמו ג'וני או משהו בסגנון...

בורדו דה מטאלי גם בתוקף, רק שעם שם כזה, אני לא אתפלא אם לא יהיה לה גם תעודת זהות כחולה ומספר ביטוח לאומי :lol:

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

דניאל

ראשית תתחדש, אחלה כלב שבעולם (היה לי אחד כזה :cry:. הלך עם "הכלבה" :wink: )

ולשמות: או קאיה או סינטה.

תשים לב טוב לאיזה אוכל אתה מאכיל אותה בחצי שנה הראשונה, יש לזן הזה נטייה לבעיות עור/פרווה.

וכמובן למפרקים (כמו שגילי כתב).

ותכין הרבה מגבות, הכלב הזה מרייר כמו סוס.

תהנה.

וסתם בשביל הספורט, כמה שילמת עליה?

מה שכן, כ"כ התעצבנתי עליו שהוא לא עונה אז שאלתי אותו אם הוא רוצה למצו# לי אז הוא ענה שהוא נעלב והוא לא מדבר איתי יותר, הזכיר לי את אישתי :lol:

• תוכן חדש...