Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בסוף פתחו את המרצדסים לכולם?

תקרא את מה שכתבתי, פתחו את כולם בארוחת בוקר ללקוחות ועובדי מרצדס.

הארוחה התחילה לפני פתיחת התערוכה והמשיכה בזמן שהתערוכה כבר נפתחה, לאחר מכן התחילו לנעול את המכוניות ולהכניס קהל...

אלון

• תגובות 227
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איציק התמונה מדהימה...

עשיתי כמה תמונות טובות מהתערוכה והחלתתי שאני עושה אותן בגדול ותולה בחדר

והתמונה שלך הצטרפה לקיר שלי!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם
תקרא את מה שכתבתי, פתחו את כולם בארוחת בוקר ללקוחות ועובדי מרצדס.

הארוחה התחילה לפני פתיחת התערוכה והמשיכה בזמן שהתערוכה כבר נפתחה, לאחר מכן התחילו לנעול את המכוניות ולהכניס קהל...

אלון

או קיי... מצטער לא שמתי לב שאתה עובד במרצדס...

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

קצת באיחור אבל ההתרשמות שלי מהתערוכה -

התצוגה של מרצדס הייתה די טובה נהנתי מאוד לראות את הSLR למרות שהייתי מצפה לראות שם את אחת מכוניות הדגל החדשות E63AMG\S65AMG שהופיעו בשיקאגו

מצד שני במוו לכלכו אותה בגדול בלי בושה לא הביאו שום M3\M5\M6 ולא את הZ4M בכלל לא היה מזיק אם הם היו מארגנים אלפינה קטנה לכבוד התערוכה

אלפא רומיאו היה קצר וקולע עם הבררה וה159 , הגיטי הייתה מיותרת

לקסוס אירגנו תצוגה מכובדת מאוד כנל הונדה וולבו ויגואר למרות שלא היה הרבה מה להראות התצוגה הייתה טובה ונקייה משטויות

עם "הדוגמניות" יכלו להשקיע קצת יותר חלקם היו חמודות מאוד אבל הרוב נראו כמו כונפות שמצאו בקניון אור יהודה , הייתי שמח לראות את בר רפאלי ליד הבררה יכול להיות שהדרישות שלי גבוהות אבל בשביל ה70שקל המז**ינים שהם לקחו הם יכלו להרשות לעצמם גם להביא את גנה גיימסון וטרה פטריק שיעמדו ערומות ליד המקלארן ושיחקו אחת לשניה

רוב נציגי המכירות הבינו במכוניות כמו שאני מבין במדעי האטום , היו גם יוצאי דופן שהיו מקצועים ועניינים

בשורה התחתונה נהנתי מאוד לא מצטער בכלל שהלכתי מקווה שישתפרו שנה הבאה כי פוטנציאל בלי העין הרע יש רק צריך לנצל אותו כמו שצריך

E34 1995 BMW 540I M-SPORT WHITE

2001 SUZUKI GSX-R750 BLACK CUSTOM PAINT

פורסם
עם "הדוגמניות" יכלו להשקיע קצת יותר חלקם היו חמודות מאוד אבל הרוב נראו כמו כונפות שמצאו בקניון אור יהודה ...

זה לא היה דוגמניות.

הביאו בחורות מלשכת התעסוקה ב 18 ש"ח לשעה.

פיאט,הונדה...ממש לא היה מובן בשביל מה הביאו לשם את הבחורות.היה עדיף שיביאו גבר שעיר עם חצאית מיני שלפחות יבין משהו במכוניות.

הבחורות של קרסו היו יפות והן לא הבינו למה מצלמים אותן.הן אמרו שהן לא דוגמניות.

אייל

פורסם

למישהו יש מושג איך אני יכול להשיג עבודה באוטומוטור (2008....) בתור דייל או משהו כזה...?

גם ב "רכב ויותר" אני מוכן לעבוד...

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם
למישהו יש מושג איך אני יכול להשיג עבודה באוטומוטור (2008....) בתור דייל או משהו כזה...?

גם ב "רכב ויותר" אני מוכן לעבוד...

תשים ציצים :-)

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

stio - למה? :|

ההונדה עוד נגיד.. פסדר.. היא חדשה..

אבל למה לצלם 206? למה לצלם מיצובישי לנסר (מילא את האיבו.. אבל את הרגילה?) ?

חסרות כאלה שנעות על כבישי הארץ? הרי יש אלפים אם לא עשרות אלפים של לאנסר שכאלה על הכביש..

יש עשרות אלפים של 206 על הכביש.. וזאת אפילו לא גרסה מיוחדת...

לא חבל על המקום בכרטיס זכרון? :x

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

קצת באיחור... אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.

כרגיל כמה תמונות (ואולי עוד עידכונים בהמשך).

ובכן היתה תערוכה מעניינת וממש גדולה. כמובן השלוש הכוכבות שלי הלמבו הרולס-רויס והSLR.

אבל היו כמה הפתעות נעימות. כמו הF1 של מרצדס. יפה מאוד.

והרנו קליאו CUP. מאוד יפה.

וכמובן קצת ליצחוק על הידע בארץ.

שני אנשים ניכנסים לעולם הראשי:

איש 1: זה אלפא זה לא?

איש 2: כן זה אלפא בררה (brara)

איש 1: מה בררה מה אתה מטומטם?

ומצד שני הישראליות הפחות נהדרת. משפחה שלמה בתוך מכונית משפחתית בזמן שהילדים מאחורה מטפסים על המושבים ומשחקים איתם כמו נדנדה. פשוט נהדר.

Alfa Barera (Large).JPG

IMG_7250 (Large).JPG

IMG_7270 (Large).JPG

Lancer WRC-3 (Large).JPG

F1 McLaren Mercedes-1 (Large).JPG

F1 McLaren Mercedes-4 (Large).JPG

• תוכן חדש...