Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ווואוו תודה רבה על התגובות

אני ממש חדש בתחום האספנות ככה שממש קשה לי להחליט ולדעת איזה חיפושית תהיה טובה לי מבחינה מכאנית כי אין לי ממש מושג..

בקשר לחיפושית הנ"ל אני לא יודע אם היא שווה את הכסף שהבחור רוצה עליה (והבחור באמת נשמע לי כבנאדם טוב ומראה נכונות גם לעזור וכו..)

אני יודע שדי קשה לראות לפי תמונות את המצב של הרכב

בקשר למנוע דיברתי עם הבחור הוא אומר שהוא עשה אוברול למנוע שכולל רינגים, בוכנות ועוד כמה דברים שאני לא ממש זוכר, הוא אומר שלפי דעתו המנוע מתחמם בגלל משאבת שמן שאולי לא טובה.

הבנאדם גם עושה את הכל לבד לפי דבריו הוא בתחום כבר הרבה שנים.

אז מה אתם אומרים אני צריך עוד דעות..

פורסם
אז מה אתם אומרים אני צריך עוד דעות..
אני ממש לא בטוח שאתה צריך עוד דעות...

קיבלת 8 (שמונה) תגובות של חבר'ה עם נסיון בחיפושיות, שממליצים לך לנסות ולחפש עיסקה יותר טובה ו"נכונה" לידע וליכולת שלך.

כמה עוד אתה צריך? המסקנה לדעתי די ברורה. אגב, אתה יכול גם להוסיף את דעתי נגד העיסקה הזו, ועכשיו כבר יש לך 9...

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
תודה רבה על התגובות המהירות..

תודה על ההזמנות אני אנסה להגיע.. קצת בעייתי כי אני באר שבעי.

ותודה על הקישורים עזרת לי מאוד.

אז ככה אני רוצה לקחת רכב ופשוט לבצע לו שיפוץ מהיסוד (שבטח יקח קצת הרבה זמן)

לא עדיף ככה?

קצת הבהרה על הרכב המדובר, בכללי הוא ניראה טוב יחסית לזמן שהוא על הכביש, רק שהבעיה היא שהוא לא מתוחזק כמו שצריך והכל בלוי מבפנים והבחור רוצה על הרכב 3,500 למרות שהוא לא נוסע בנתיים

אז אני מתלבט כי אני יודע שיש יותר טובות מזאת במחיר קצת יותר יקר וזה יהיה יותר שווה מהרכב הנ"ל

היא במקרה משכונה ג בבאר שבע

בתור בעל 2 חיפופושיות ממליץ בחום לחפש אחת שנוסעת כבר והיא על הכביש אם טסט

תיקון כללי פחחות קוסמטי לרמה סבירה +תיקון מנוע [לך תדע מה יש לה שם] =

= עלות גבוהה ביחס לאחת שכבר נוסעת ואין את כול הכאב ראש של התיקון

בהצלחה...

• תוכן חדש...