Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי אתמול באוטו דיפו וביררתי על כיסויים חיצוניים לרכב ,המוכר המליץ בחום על כיסוי 4 העונות

שהוא גם הכי יקר, אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות של הכיסוי הזה והיכן הכי זול לרכוש אותו?

האם מחיר בסביבות ה300 ש"ח סביר?

תודה לעונים ושבוע טוב חברים:wink:

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

מומלץ בחום, יש לי לטיגרה!

שומר על האוטו בצורה טובה מאוד, יעיל נגד גניבות (יחסית) יש לו צ'ופצ'יק כזה שנכנס לבגאז', זה נגד גניבות מזדמנות, כאלה שאומרים יאלה בא לי כיסוי לאוטו ומנסים להוריד אבל יש את הצופציק שתקוע אז משאירים כבר על הריצפה כי אין להם איך לחתוך.

לא בלתי חדיר לגשם (כמו שכתוב), האוטו נרטב קצת.

יש כיסים למראות, והכיסוי מאיכות טובה.

של איזה חברה אתה קונה?

לא זוכר את השם של הכיסוי שלי, הוא כיסוי כסוף עם כיסים למראות וכיסי אויר כאלה בבגאז' ועל הגג.

פורסם

לא זוכר את שם החברה אבל מה שהיה באוטו דיפו זה כמו הכיסויי שתיארת בצבע כסף עם כיסיי אוויר+

כיסויי למראות+רוכסן לדלת הנהג והוא מגיע בתוך תיק ועל האריזה למטה מצויין שהוא אכן לא אטום לגמריי

למים

מה דעתך על מחיר 270 ש"ח ?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם
לא זוכר את שם החברה אבל מה שהיה באוטו דיפו זה כמו הכיסויי שתיארת בצבע כסף עם כיסיי אוויר+

כיסויי למראות+רוכסן לדלת הנהג והוא מגיע בתוך תיק ועל האריזה למטה מצויין שהוא אכן לא אטום לגמריי

למים

מה דעתך על מחיר 270 ש"ח ?

בדיוק זה הכיסוי שלי, שכחתי להוסיף את עניין הרוכסן.

270 זה מחיר טוב מאוד, הבנתי מהמנהל שהוא עולה מחיר התחלתי 400, אני קניתי ב-280-300 לא זוכר מחיר מדויק, אבל קיבלת מחיר טוב, אני הייתי הולך על זה (הלכתי על זה כבר :wink:).

הכיסוי שומר על האוטו מצוין.

דוקא המוכר באוטודיפו אמר שזה אוטם לגמרי ממים, לא נורא, קצת מים לא מזיקים לא לי ולא לרכב אז אני לא מתלונן :smile:.

פורסם

כיסוי ה-4 עונות הוא די בולשיט.

אם תקרא את האותיות הקטנות תראה שבסופו של דבר הוא עביר למיים

לא אטום לחלוטין לאור

ואלמלא החורים המיותרים שיש בו - הוא גם לא היה כל כך נושם.

לצערי גיליתי את זה אחרי שקניתי את הכיסוי, ובשבוע הראשון של החורף התעוררתי לגלות שהכיסוי צמוד לאוטו שלי, ספוג במיים.

רוצה כיסוי אמיתי?

אפשר למצא פה כיסויים לא רעים בכלל.

שים לב שהמחירים אגב, הם בהתאם לאיכות הכיסוי. כיסוי של 300 שקל גם יכסה כמו 300 שקל.

בכל מקרה, אם בכיסוי 4 עונות אתה חפץ, יש לי אחד, מידה L למכירה בסכום די סימלי.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

בוקר טוב.

תנסה לחפש בחנויות חלקי חילוף או לטיפוח הרכב, אני מאמין ששם המחירים יכולים להיות יותר זולים מאוטו דיפו.

אני למשל מצאתי כיסוי 4 עונות של HR אצל "דיוק" בבאר שבע (מול השוק העירוני) ב- 240 ש"ח.

איתמר ג'ורג'.

פורסם

יש מצב להשיג בארץ כיסוי ארבע עונות משובח? לא חודרים אף טיפה של מים אליו?

יש לי כיסוי 4 עונות הוא פשוט בדיחה.

ניראה איך ילך איתו בקיץ.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

חברים,אני השבוע קונה כיסוי 4 עונות,על איזה חברה אתם ממליצים?

עידן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
יש בשקית ויש בקרטון, על איזה אתם מדברים?

אני מתכוון לכיסוי באריזת הקרטון אך יש שם גם כיסוי שנמכר בתוך "שקית" עם רוכסן שההבדל במחיר

בניהם ממש קטן, אשמח לדעת איזה מבין השניים עדיף יותר?

תודה

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

רון, להוציא 100 פאונד על כיסוי קטנטן לטווינגו זו הוצאה ענקית, במיוחד כאן בארץ.

יש לך המלצות למשהו טוב ופחות יקר? (ראיתי בEBAY תלת שיכבתיים ב69-130$, אך בלי חברה).

משכנתא זה קל

פורסם

אז איזה יותר טוב ואיכותי הכיסוי באריזת קרטון או הכיסוי "בשקית" עם הרוכסן ,אני מתכוון לשניי הדגמים

של הכיסויי 4 העונות שישנם באוטו דיפו?

אין כמו קמארו עצבנית

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אז איזה יותר טוב ואיכותי הכיסוי באריזת קרטון או הכיסוי "בשקית" עם הרוכסן ,אני מתכוון לשניי הדגמים

של הכיסויי 4 העונות שישנם באוטו דיפו?

מה דעתכם מה יותר מומלץ?

אין כמו קמארו עצבנית

• תוכן חדש...