Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי כמה זמן התאורה בקונסולה האמצעית בלאנסר לעשות בעיות, פעם עובדת ,פעם לא עובדת

בטוח מגע רופף, אז רציתי לסדר את זה

פירקתי את המסגרת , שיחררתי את כל הברגים , הפאנל של המזגן משוחרר אבל אני לא מצילח לגשת לנורות, אני לא מוצא אותן והפאנל של המזגן לא יוצא החוצה

הוא כאילו כלוא ביפנים ,חיפשתי וחיפשתי וחשבתי רבות על איך לשחרר את זה ולא הצלחתי

בברכה

דן

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

האם הפאנל האמצעי זהה לפאנל האמצעי בלאנסר 91?

אני מתכוון להוציא אותה בקרוב ולצבוע אותה ולהתאים אותה אישית.

יש איזשהם תופסנים או ברגים חבויים?

תודה

פורסם

כן אותו הפאנל

אני פירקתי כמה שאני יכול אבל לא הצלחתי להגיע למנורות

פורסם

יש 4 ברגים

אחרי שאני משחרר אותם מתגלה לוח הבקרה של המזגן שיושב כמו בכזה כלוב

, ניסיתי להוציא את זה החוצה אבל זה פשוט לא יוצא ולא מצאתי שום קליפס ושם בורג שיכול להחזיק את זה

P1010005.JPG

פורסם

לא בטוח אולי זה יעזור לך איכשהו?

untitled.JPG

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

כידי להחליף מנורות בפנל אתה צריך לנתק את הקבלים שמזיזים את המדפים (חום - קור, צירקולציה ,וכיון רוח) מתחת לכפתורים בתוך המאפרה מלמטה יש 2 בירגי פיליפס, שתופסת את המסגרת והשאר קליפסים שסוגרת על המתגים , המתגים עצמם תפוסים עם 2 או 4 ברגים מהצדדים. :-P

נ.ב. ישנם דגמים שליד הסויץ מלמטה יש ברגים, וגם בתוך קונסולת האויר (מהיכן שיוצא האויר).:wink:

בהצלך.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
  • תוכן חדש...