Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי להתיעץ האם מעבר לחצי סינטטי דורש פעולות מסוימות אחרי שהמנוע עבד משנת 93 ועבר 120000 על 20-50 (גסטי 1200 88 קרב)(מנוע הוחלף)

האם כדאי או סתם בזבוז כסף?

פורסם

תודה צביקה

יכול להזיק? חוץ מלהזיק לכיס?

ומה לעשות למישהו עם רכב דומה (חבר שהמליץ לי לעבור ל 10-40 בטענה שזה מעריך חיים של מנוע ישן)שכבר החליף האם לחכות לטיפול הבא ולחזור לשמן המקורי (20-50 שממליץ היצרן)

פורסם

בחר לך בזמנך הפנוי , למי להקשיב לחבר מהפורום, או לחבר"מומחה" אחר!

מעבר לחצי סינטטי עלול לגרום לנזילות שמן!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

סוג השמן המתאים לשימוש בריכבך מוגדר על ידי יצרן הרכב רשום בתוית המודבקת בדרך כלל בצידו הפנימי של מיכסה המנוע,שמן 10w40 חצי סינטטי יכול להחליף את השמן המינרלי ללא כל הערכות מיוחדת.לשמן חצי סינטטי יתרון בעמידות בחימצון ובכוחות גזירה גבוהים יותר. חשוב מאודדדד הישתמש אך ורק בשמן ממותג ויצרן ידועים!!!

יוסי אבנר

054-5400684

פורסם

10W40 מומלץ אבל זה תלוי במצב המנוע כי חבל שהוא ישקיע ב10W40 והמנוע יתחיל לעשן מרינגים או מגומיות שסתומים והוא יצטרך להשקיע הרבה כסף עלך הניסוי אבל אם המנוע בסדר נהדר.

פורסם

יש שמנים חצי סינטטיים לא יקרים ובאיכות סבירה... למשל ACDELCO או CHEVRON.

50-60 שקל זה יקר? אני אישית משתמש ב-LM 5W40. זה כבר קצת יקר... אבל לפעם ב-10K שמחליפים? זניח לדעתי.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

עזבו כסף . יהיה נזק או לא במעבר!בחיי נראה לי שהכי זול יהיה לטלפן לחול לאבא של חבר שהוא מהנדס רכב :)

פורסם

מה פתאום, פעם היו ממלאים רק 20W50 .

אני מכיר מלא אנשים מבוגרים שלא מכירים שום דבר אחר.

מרק איך נעלם מהשוק? אני מאמין שאמרת את זה בצחוק לא מתאים למומחה כמוך...

לפותח השרשור, גם אני מתלבט מה לעשות בדיוק כמוך רק שאצלי הרכב נסע משנת 93 על 15W40 100 אלף ק"מ וב 40 אלף האחרונים השקתי אותו ב 20W 50 כמו שרשום לי בספר רכב.

עזוב אותך מלהחליף, המנועים האלו היו עושים מאות אלפי קילומטרים על 20W50 הכי זול שיש וזה מה שחשוב.

לגבי רכבים חדשים יותר אין לי מושג, פשוט תחליף בתדירות גבוהה לפי דעתי ,ותשמור על המנוע יותר מכל מי שקונה שמנים יקרים.

בהצלחה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

• שנתיים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...