Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אני צריך המלצה על מוסך טוב במרכז לביצוע טיפול באופל קורסה

לא חובה מורשה כי אלה בדרך כלל שוחטים מניסיון

וקושיה למומחים : באופל קורסה מודל 2000 פעם בכמה זמן או קילומטרז

צריך לעשות טיימינג?? חיפשתי בספר הרכב ולא מצאתי איזכור ,אותו הדבר לגבי החלפת שמן גיר ,האוטו הגיע ל-100,000 מתי מחליפים שמן גיר ידני ??

תודה לכולם ושבת שלום

פורסם

גבר יש מוסך מעולה לאופלים בכלל שם גם אני מטפל נקרא מוסך פולץ בתל אביב מתמכה באופלים גם אני מתקן שם את הרכב אנשים תותחים והם עשו לי עבודה שלא רצו לעשות בשום מוסך מורשה תרצה פרטים נוספים צור קשר

פורסם

הכי טוב בחולון או תל אביב ואני מוכן לשמוע על מורשה טוב שלא שוחט

איפה זה מוסך פולץ?? והאם מישהו יכול להמליץ על מוסך קורט ליד הסינרמה

פורסם

פולץ הוא מוסך מורשה של umi של אופל בעיקר המחירים שלו סבבה לגמרי בחורים זהב

עד לפני כמה זמן הוא היה מתעסק רק באופלים ולא מזמן נכנס שברולט וקדילק ועוד כמה דגמים כחה שאת האופל הוא מכיר כמו כף היד

אכשיו בקשר למחיר הוא לא שוחט אבל על חלקים משלמים את המחיר כמו מחשב

בקשר לעבודה וזה לפי דעתי הכי חשוב הוא מקצועי לגמרי

פורסם

הם אכן ביקשו עבור שיפוץ מלא מגלל שהם הם לא פותחים את כל המנוע הם לא מקבלים אחריות של UMI האייתי בסרט הזה זה כיסוי תחת אבל אם הורכבו חלקים חלופיים במקום מקוריים והוא שילם על מקוריים הוא יכול לתבוע את החברה

פורסם

אליאסי מה שאתה רושם זה שטויות ואני ממש לא מבין איך אתה ממליץ לי על המוסך הזה לאור מה שבני ל רשם ואני לא מסכים איתך שפירקו את כול המנוע בגלל אחריות של UMI

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=460089&blogcode=10147788

אני ממליץ למצוא ערבי.

היהודים בכלל והתל אביבים בפרט עושים בעיקר רעש וצילצולים ומפחידים אותך עם כל מיני תאוריות על מה צריך לתקן באוטו.

הייתי בשלושה מוסכים של UMI עד כה ובכולם בלי יוצא מהכלל הרגשתי בבירור שמרמים אותי.

סע ליפו, או לכפר קאסם או למקום כלשהו שנמצא בטווח ההגיוני ותאמין לי שתקבל שירות מושלם.

אין דו קיום חוץ מדו קיום כלכלי. מוסכניק ערבי יודע ששירות טוב יחזיר את הלקוחות המרוצים אליו. מוסכניק יהודי מגוש דן שם עליך ז#ן כי כמוך וכמוני יש מליון.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

אם אתה חייב ללכת לפולץ כדאי שתגיע עם מומחה רכב צמוד אחרת הם ינסו לעשות עליך קופה.

לי הייתה שברולט אופטרה והם טענו שהראש מנוע הלך והטיפול יכול להגיע גם ל 6000ש"ח.

לקחתי את האוטו למוסך ביפו, לקבל חוות דעת נוספת, ושם ראו שהבעיה היא רק רדיאטור סתום. אחרי שניקו אותו האוטו נוסע פצצה.

לך יש אופל ולי יש שברולט אבל נראה לי שהגישה של המוסך כלפך לא תהיה שונה(למרות שיש שם מכונת קפה מפנקת)

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לא להתקרב למוסך קורט בתל אביב !!!!!

מוסך שלא יודע להחליף שמן במנוע !!!

הכנסתי את הרכב שלי לטיפול 15,000 וגיליתי מחבר שעבד שם שהם לא מחליפים את השמן לרוב אלה רק מוסיפים שמן לרכבים שחסר להם .

כמו כן לרוב הם לוקחים פילטרים משומשים מנקים אותם קצת ואומרים לך ששמו לך פילטר חדש !!!!

ה-י-ז-ה-ר-ו מלהכניס את רכבם למוסך ב. קורט בתל אביב .

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום, קניתי קורסה 2004 אסנטיה 1200. אני מחפש מוסך שאינו מורשה אבל שמבין בקורסה איזיטרוניק כדי לבצע טיפול 15000 וטיפולים בעתיד. יש חיה כזו בדרום תל אביב יפו?

• תוכן חדש...