Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעתכם - טרופר 3.1 ט"ד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כולכם טועים.

הבעיות הופיעו במנועי ה 3.0 מסילה משותפת שהופיעו בטרופר משנת 99'.

מנוע ה 3.1 שימש גם את האיפון,הטנדר של איסוזו והיה אמין בהרבה.

לפני שאתה רץ ומכליל, שים לב שציינתי כי לא מדובר על השנתון עליו מדבר יניב.

אבל, וזה אבל גדול, גם דיגמי ה3.1 הם בעייתיים בלשון המעטה.

אם אתה חושב שהמנוע הראשון חף מתקלות, אתה טועה.

וכשאני אומר תקלות, אני מתכוון יותר מהממוצע ויותר מהממוצע המקובל לרכבי שטח.

אמינות של רכב 4X4 תלוייה מאד באופן השימוש בו וברמת התחזוקה שקיבל.

נכון, אבל באיסוזו יש רגישות יתר לתקלות.
שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

בעיות סידרתיות היו רק בדגמי ה 3.0 DOHC.

אני החזקתי טנדר איפון 3.1 7 שנים עם 0 תקלות.

לא לשכוח שמדובר בכלים בני 10 עם 200K+ ולתחזוקה ולאופן השימוש יש חלק חשוב ברמת האמינות העתידית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
בעיות סידרתיות היו רק בדגמי ה 3.0 DOHC.

אני החזקתי טנדר איפון 3.1 7 שנים עם 0 תקלות.

לא לשכוח שמדובר בכלים בני 10 עם 200K+ ולתחזוקה ולאופן השימוש יש חלק חשוב ברמת האמינות העתידית.

דוגמת ה"אני" לא מתקבלת, כמו שכתב ארז:

כמובן שיבואו עכשיו מעריצי איסוזו ויגידו שלהם היה 0 תקלות במשך 20 שנה. אבל נו מילא, ביקשת חוות דעת, אז היא לשני הכיוונים.

אני החזקתי סופה כ-4 שנים ללא תקלה אחת, אז מה? יש אנשים שלא מוכנים לשמוע על הרכב הזה מרוב קש שאכלו איתו.

החזקתי גם טראנו כ-3 שנים, הרכב נחשב "שיא האמינות", מה לעשות, אני אכלתי איתו קש, כל יום בעיה חדשה. "לימון" אמיתי.

מדד ה"אני" הוא לא מדד.

אל תראה לי מקרים פרטניים כי גם אני יכול להראות לך "לימונים" ולא רק באיסוזו, בכל חברה.

אני מדבר על בעיות עוד כשהרכב יצא מהחברה, לא על בעיות שהתפתחו עם השנים.

בעיות סידרתיות היו גם (ושוב, יותר מהנורמה המקובלת ) בדיגמי ה-3.1 .

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

אתה שוכח שמדד ה"אני" הוא המדד היחידי.

אתה בפורום בו אנשים מתייעצים עם אחרים על סמך נסיונם.

כל אחד מספר על ה"אני" שלו.

מה אתה רוצה?! שיספרו על ה"אני" של חבר שלו?

פורסם

ברק,תקשיב ותפנים;אני לא מעריץ של איסוזו ואין לי מניות ב UMI ואפילו לא ב GM.

כשאני מגיב בפורום ייעוץ(בלי קשר לזה שאני בחבר המנהלים)זה תמיד אחרי נהיגה ארוכה במכונית שעליה נסוב הדיון,או ממכרים שדעתם אמינה עליי.

היתה לי איפון ולא ניתקלתי בשום בעייה,למעט משאבת מצמד שנזלה אחרי 5 שנים,לא נורא.

בעיות סידרתיות-פרט אילו בדיוק.

כל ילד ידע לדקלם לך בע"פ על הבעיות בטרופר 99' ומעלה,הן ידועות ומוכרות.

יש הבדל עצום בין מכונית "לימון" לבין מכונית שיש לה בעייה סידרתית.

אגב,בעייה סידרתית מוגדרת כבעייה שהופיעה ביותר מ 5% מהמכוניות שנימכרו,זה שנפלת על טראנו "נאחס" לא מעיד על כלל המכוניות שנימכרו.

ממספר אנשים(שאני מחשיב את דעתם) שהחזיקו טרופרים שמעתי בעיקר טובות,גם אם האמינות לא מושלמת,היא בהחלט טובה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מ96 החזקנו 4 טרופרים.

ממה שאני יכול להמליץ לך, תבדוק בשבע עיניים את הטורבו!

שניים מהטרופרים שלנו דפקו טורבו, אחד מהם הוחלף ללא כל תמורה על ידי UMI (כל האוטו ולא רק הטורבו).

פורסם

אתה מחפש הרבה אוטו במעט כסף. קשה, קשה... אתה הולך לסוע בו די הרבה ואם אני מבין נכון זה רכב עבודה, כלומר אתה לא יכול לסבול הרבה ימי השבתה במוסכים... אז הדבר החשוב ביותר הוא בכלל לא סוג הרכב, יכולות השטח או ביצועי הכביש, הנוחות או כל דבר אחר... גם היבואן לא רלוונטי, הרכב יצא מאחריות לפני 9 שנים, למי אכפת מUMI... מה שחשוב זה למצוא את הרכב במצב הטוב ביותר עבור הכסף שלך, ולא משנה אם זה טרופר, פאג'רו, טראנו או טנדר כלשהו.

הרכב שאתה מציג כאן הוא דווקא מאד מעניין לדעתי בגלל שהוא יד ראשונה ויש לו היסטוריית טיפולים מלאה מק"מ 0, זה דבר נדיר ביותר ברכב ישן כזה! יש לך את התדפיס? קראת אותו? מה כתוב שם? זה הדבר הכי חשוב!

Jeepolog.com

פורסם

White-Night,אם זה מעניין אותך אני בן 18, וכן קראתי את כללי הפורום יותר מפעם אחת.

אני מדבר רק מניסיון של 3 שנים שהאוטו היה אצל אבא שלי וחצי שנה אצלי, בעיות כמו שציינתי היו בשפע.

חבל שאתה מזלזל ישר ואומר שאין לי ניסיון עם הרכב אז תאמין לי אחי יש ניסיון והרבה.

בקשר למהירות, הרכב הוא לא שטח נטו כמו סופה או משהו שהם לא מהירים ומיועדים יותר לשטח, נסעת פעם בפג'ארו קינג?, אם כן אז תשווה בין הכוח והמיהרות שלו לבין של הטרופר, הבדלים של שמיים וארץ וגם זה מניסין כי יש לנו גם פאג'רו במשפחה.

באמת חבל שככה הצורה שאתה עונה ממש זלזול.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

נהגתי על טרופר משטרתי וצבאי, שניהם ממודל מתקדם מאוד (כידוע הרי הם לא מחזיקים רכבים ישנים) ועם קילומטרז מתקדם מאוד (כרגיל שם).

הצבאית הייתה אוטומטית והמשטרתית ידנית.

שניהם הפגינו דווקא עמידה סבירה מאוד בתא הנוסעים, הכל ישב במקום ועמד ולא קרקש יותר מדיי.

שטח - אסור היה לי בתכלית האיסור ליסוע איתם בשטח טכני מדיי אז רוב נסיעות השטח היו בשבילים שגם מאזדה מליסניג כנראה תתמודד איתם.

מבחינת נהיגה בכביש שניהם נחותים משמעותית מרוב המכוניות הפרטיות (זוויות גלגול, נוחות וכו')

אבל מה שהכי הפריע לי זה ששניהם (והאוטומטית במיוחד) פשוט מאוד לא זזו, צמד עגלות כאלו לא ראיתי הרבה זמן - עכשיו בדיעבד אני מתחיל לחשוב אולי באמת הלך הטורבו כמו שאומרים כאן, אבל בכל מקרה גם להן היה בין 250-300K ק"מ והן היו בעלות הרגשת עייפות לא נורמלית, של רכב שעשה את שלו וכל מה שהוא רוצה עכשיו זה לנוח בחנייה...

קח את זה בחשבון.

פורסם
White-Night,אם זה מעניין אותך אני בן 18, וכן קראתי את כללי הפורום יותר מפעם אחת.

אני מדבר רק מניסיון של 3 שנים שהאוטו היה אצל אבא שלי וחצי שנה אצלי, בעיות כמו שציינתי היו בשפע.

חבל שאתה מזלזל ישר ואומר שאין לי ניסיון עם הרכב אז תאמין לי אחי יש ניסיון והרבה.

בקשר למהירות, הרכב הוא לא שטח נטו כמו סופה או משהו שהם לא מהירים ומיועדים יותר לשטח, נסעת פעם בפג'ארו קינג?, אם כן אז תשווה בין הכוח והמיהרות שלו לבין של הטרופר, הבדלים של שמיים וארץ וגם זה מניסין כי יש לנו גם פאג'רו במשפחה.

באמת חבל שככה הצורה שאתה עונה ממש זלזול.

בלי כוונה לפגוע אבל ההודעה שלך באמת נראתה הזויה ,

מה שכבר הפג'רו קינג , אל תיכנס איתו לשטח ... אני זוכר שהמרכב שלו שונה מג'יפים ובנוי כמו אוטו בכל זאת אני לא ממש זוכר ואין לי זמן לבדוק, מה שבטוח הקינג בנוי יותר כאוטו ולא כג'יפ .

PEACE

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

White-Night, לא נפגעתי אבל ההודעה שלך הראתה זלזול טוטאלי.

בכל אופן,כרגע יש לנו במשפחה פאג'רו קינג קצר, דווקא בשטח הוא ממש טוב,עשינו איתו טיולים דיי רציניים אם אתה מכיר למשל נחל יבניאל, והוא עבר כמו גדול במקומות די קשים עם בוץ והכל איפה ש2 שהרבה אחרים לא עברו.

בקשר לטרופר בשטח, זה אחד היתרונות היחידים שיש לו, באמת טוב מאוד בשטח ועובר כמו שצריך גם מכשולים קשים מאוד.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם
White-Night, לא נפגעתי אבל ההודעה שלך הראתה זלזול טוטאלי.

בכל אופן,כרגע יש לנו במשפחה פאג'רו קינג קצר, דווקא בשטח הוא ממש טוב,עשינו איתו טיולים דיי רציניים אם אתה מכיר למשל נחל יבניאל, והוא עבר כמו גדול במקומות די קשים עם בוץ והכל איפה ש2 שהרבה אחרים לא עברו.

בקשר לטרופר בשטח, זה אחד היתרונות היחידים שיש לו, באמת טוב מאוד בשטח ועובר כמו שצריך גם מכשולים קשים מאוד.

ההגדרות שלך לשטח רציני שונות מההגדרות של כל אחד אחר כנראה...

אבל נו מילא... כבר סטיתם מהשרשור....

• תוכן חדש...