Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

די התרשמתי מהבקיאות של המייעצים פה, אז חשבתי למה בעצם לא לשאול בעצמי?

עיינתי בהודעות קודמות ודומות לשלי, ובכל זאת, הייתי רוצה שתעזרו לי לעשות סדר.

צריכה רכב אוטומטי, עד 18 אלף (שרייד/אונו/ג'אסטי/פונטו/205 וכד') הדרישות שלי הן:

- רכב אמין (הכי חשוב לי!!! אז שתהיה האוטומטית הכי אמינה)

- לא זולל דלק (טוב, אולי קצת, כי בכל זאת אני מתעקשת על אוטומטית. הבנתי שאני מכניסה את עצמי לסיכוי גבוה יותר של תקלות גיר.. אבל אני די מוגבלת עם כל העניין הזה של הקלאטש (נו, נו, זה הזמן לאיזה הערה על נשים ומכוניות..תוציאו את זה..). הוא גם צריך לעמוד בעליות של חיפה (וואחד הר) וגם בנסיעות בינעירוניות. אז אוטומטית אמינה, שסוחבת וגם לא זוללת.

- הגה כח- טוב, פה אני נסחפת נכון? פשוט אמרו לי שאני בטח צריכה הגה כוח. אני לא יודעת כמה זה הכרחי העניין הזה, פשוט כי מעולם לא נסעתי ברכב ישן שאין לו הגה כח. אז אם זה לא משתלב עם הדרישות הקודמות אז לא צריך.

- בטיחותית (וואי, פה אני לגמרי נסחפת הא?), טוב, אני לא מצפה לכריות אוויר, אבל עדיין.. אולי שלדה חזקה? הבנתי שהפיג'ו והרנו חזקות בבטיחות... אבל מה אני יודעת...

:smile:

אז אני אשמח לשמוע הצעות לרכבים, כולל דגם מומלץ, שנה ומחיר משוער (אם יודעים)

ורק אוטומטית. כי אחרת זה סכנה למי שעומד אחריי בזינוקים בעליות :smile:

תודה

א.

פורסם

אין חיה כזו .

אין רכב אוטומטי אמין עם הגה כוח שסוחב בעליות ולא שורף דלק .

אה כן... ועולה 18K...

חפשי לך מזדה 121 , לדגם האוטומטי אומנם אין הגה כוח אבל זה פשרה יחסית סבירה.

את יכולה גם לחפש דיהטסו שרייד שהגיר האוטומטי שלה זוועתי וצריכת הדלק עוד יותר .

הייתי מציע לך להתגבר על הפחד ולהאמין קצת בעצמך שתוכלי לעשות את הפעולה הלא כלכך מסובכת הזו של החלפת הילוכים, שם תוכלי למצוא דברים שיותר מתאימים לצרכיך.

נ.ב.

אם גבר היה כותב את ההודעה שלך בשמה של אישתו שלי יחימוביץ' ועירית לינור היו תובעות אותו עד הפרוטה האחרונה בשם כל הפמיניסטיות בעולם.

פורסם

לפני שאת מחליטה עם הגה כוח או בלי כדאי שתנסי לנהוג על רכב שאין בו הגה כוח..

לדעתי האישית זה לא נעים במיוחד בקיץ- סיבוב ההגה כרוך במאמץ..

בהצלחה..

פורסם

לדעתי האישית זה לא כזה נורא ובמקרים מסויימים אני מעדיף ללא הגה כח מאשר עם חרא של הגה כח(ע"ע אמריקאיות למינהם-נהגתי על לומינה לא מזמן ופשוט נגעלתי.)

פורסם

ידידה שלי קנתה לפני כמה ימים אחדים, רנו קליאו 96 בצבע בורדו 1400 סמ"ק אוטו' עם 140K יד 1.

קנתה אותה ב17K.

לדעתי תימצאי לך רנו קליאו , אוטו קטן וחמוד ובהמשך אני אגיד לך מה היא צריכת הדלק. (היא פשוט מילאה פול טנק ואיפסה את הק"מ) .

אוטו לא זריז במיוחד אבל חמוד מאוד.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

אני יכול למליץ אל הגסטי אוטו מעולה

היה לי כזה 1200 אבל גיר רגיל

לא זולל דלק

הגה כוח (מה אתה בחורה:wink: ?) ממש לא בעיה

אוטו לא ניסיתי(אבל כמו שאמרו לך תנסה להתאמן וזה יבוא לך!)

בקיצור ההמלצה שלי אל גסטי אוטו מעולה ללא בעיות

פורסם
אני יכול למליץ אל הגסטי אוטו מעולה

היה לי כזה 1200 אבל גיר רגיל

לא זולל דלק

הגה כוח (מה אתה בחורה:wink: ?) ממש לא בעיה

אוטו לא ניסיתי(אבל כמו שאמרו לך תנסה להתאמן וזה יבוא לך!)

בקיצור ההמלצה שלי אל גסטי אוטו מעולה ללא בעיות

אם לא שמת לב היא בחורה... ויותר קל להן הגה כוח...

והיא ביקשה אך ורק אוטומט.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
:oops: :oops: :oops: :oops:

חחחח

סבבה אז הגסטי אוטו!!

אבל אני יודע שיש הרבה בלי מזגן אז צריך לחפש טוב טוב

בהצלחה

להתרחק מהג'אסטי בגירסה האוטומטית כמו מאש, עם הגיר הרציף והעדין של הג'סטי בגירסה האוטומטית, הבחורה שלנו תראה ימים שחורים.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

השרייד האוטומטית אמינה למדי, אבל שותה דלק כאילו אין מחר. 7 עד 8 ק"מ לליטר.

אם אפשר להסתדר עם העניין הזה, נניח אם נוסעים מעט ק"מ - זו בחירה לא רעה.

מאזדה121 תהיה בחירה יותר טובה אם נכנס בתקציב, ואם תצליחי למצוא אחת.

ג'סטי אוטומטית - תכיני בצד 7000-8000 שקל לשיפוץ גיר, ואת מסודרת.

או אפשרות אחרת, רדיקלית יותר - קטנוע 150-250 סמ"ק, ניתן להשיג שנתון יחסית חדש, האחזקה זולה, חסכוניים בדלק, וכמובן אוטומט (ווריאטור אם לדייק - אבל מה זה משנה, הפרנציפ הוא שלא צריך להעביר הילוכים)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מצטרף להמלצה על התגברות על המחסום הנשי שבהעברת הילוכים ואז המבחר יגדל עד מאוד כמו גם האמינות ותצרוכת הדלק.

:)

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...