Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיויק האצב'ק 94 יד 4 155 אלף קילומטר... מהיותר יפות שיש בארץ

האוטו מושקע ברמה! שמור בקנאות!!!!! כל הפנים במצב חדש חדש!! תוספות רבות בפנים ובחוץ

האוטו נוסע סוף הדרך אמין בלי עין הרע שנתיים וחצי שום תקלה! רכב מדהים!!! שטופל בהמון אהבה!!

אני ירשום פה סתם כמה תוספות עיקריות שיש מי שיתקשר ויבוא לראות יקבל פירוט מלא...

גנטי'ם OZ 15 חתך 50 195-קיט קומפלט+חצאיות מיוחדות בקליות שקופות איתותים שקופים ופנסים ראשיים חדשים ועוד ועוד ועוד...

צירפתי פה תמונות של האוטו מה שהשתנה מאז זה הטמבון האחורי הונמך+רשתות ובוצעה החלקת סמלים מאחורה..

יש אפשרות לקנות עם המערכת יש סאב כפול קומפוננט מקדימה 2 מגברים כל אחד 1200 4 יציאות רמקולים מאחורה 6X9 330W

אני דורש 35 אלף גמיש...המחיר על הכל כולל הכל מערכת וגם יש לי 4 גנט'ם מקוריים של אצב'ק כולל צמיגים אני נותן גם אותם...

האוטו במצב מצוין!!! לא צריך אגורה להשקיע מצב פצצה...

050.8223422

בבקשה רציניים בלבד יש מה לדבר מה שחשוב שהאוטו במצב נדיר מי שמחפש רכב כזה זה המספר... מתחייב שלדה...

תמונות-

http://hondaa.hevre.co.il/

• תוכן חדש...