Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש כאן,

אני עוד מעט 18, יש רשיון כבר חצי שנה.

ואני מעונין לקנות אוטו,

חשבתי על מיצובישי לנסר שנת 90 או 89 ידנית,(הבדל של 1000 שקל במחירון אם אני לא טועה)

מה אתם אומרים על האוטו?

אמין? רואה הרבה מוסך? הכי חשוב שלא יתקע לי באמצע הכביש.

המיצובישי באים עם מנוע 1500, 1 לכמה הוא אוכל דלק?

בגדול,האם כדאי לקנות את הרכב?

התקציב שלי לרכב עצמו הוא בסביבות ה7500-8000 שקל (בהנחה שאני יצליח להוריד איזה 1000 מתחת למחירון או יותר,לביטוח זה משהו אחר,וכן אני מודע למחירים).

אשמח אם תענו לי במקצועיות ושלא כל אחד יזרוק איזה מילה כי בכל זאת אוטו לקנות זה לא "חתול בשק"(כמו שאומרים)

בתודה מראש,

אוהד.

פורסם

אתן לך תשובה מפורטת לגבי רכב זה , מאחר ועד לא מזמן גם אני חיפשתי דגם כזה.אז ככה:

א.הרכב אכן "שתיין" לא קטן ושותה 1 ל 10 במקרה הטוב במשולב עם גיר ידני.

ב. לרכב קיימת "מחלה" של חלודות בגג שמצריכה טיפול מקצועי בלבד (כ-1000 ש"ח) , טיפול "חאפרי" יחזיר את התופעה תוך זמן קצר.

ג. החלקים יקרים.

ד. קיימת "מחלת" גומיות שסתומים (תופעת עישון) , עלות - בסביבות 900 ש"ח.

ה.סחירות גרועה .

מצד שני ,אתה מקבל רכב מפנק יחסית לשנתון (הגה כוח,נעילה מרכזית,4חלונות חשמל וכו').

אם אתה "תפרן" ולא בעל משפחה שחייב רכב,לא הייתי ממליץ לך על הרכב הזה.

ממליץ לך קודם כל גיר ידני שמועד פחות ל"פורענות" ונפילה בכמה אלפים טובים.

לך על רכב קטן יותר שישאיר לך עוד כמה גרושים בצד ,כמו אולי......פיז'ו 205 או שרייד.

ואז תוכל לבצע מספר טיפולים הכרחיים.

פורסם

אז רגע נניח ואני כן קונה את האוטו,

כמו שכתבתי למעלה יש לי תקציב לטיפולים (כמובן עד גבול מסוים)

נ.ב, אני גר בחיפה, שם הכל עליות, אוטו פחות ממנוע 1400 לא סוחב (יש לי חבר עם איביזה 1200 שנת 90, האוטו לא סוחב). אז חייב מנוע 1400-1500,

אז נניח ואני כן קונה תאוטו, אני צריך אותו לנסיעה בין עירונית פחות או יותר כל יום, זתמרת נסיעה של 40-30 דקות,

כמה בערך דלק יהיה? (כמובן שידני, ובלי משיכת הילוכים ובלי פתיחות ושטויות)

פורסם

קח בחשבון שהרכב לא צעיר ולמנוע כבר אין את הכח שהיה לו בצעירותו כך ש 1500,1400 הם מספרים ולא הרבה מעבר. בייחוד שלא מדובר ברכב מיני.

פורסם
נ.ב, אני גר בחיפה, שם הכל עליות, אוטו פחות ממנוע 1400 לא סוחב (יש לי חבר עם איביזה 1200 שנת 90, האוטו לא סוחב). אז חייב מנוע 1400-1500,

מתי אנשים יבינו שרכב נמדד לא לפי הנפח המנוע שלו?

נפח מנוע לא אומר כלום. לדוגמה: מנועי האמריקאיות, ששם בשביל להוציא 140 סוסונים מסכנים משתמשים במנועי 3 ליטר, לעומת מנוע 2 ליטר ממוצע שממנו ניתן להוציא גם כמעט כפליים מ140 כ"ס (ע"ע מנוע הS2000).זו הייתה סתם המחשה, ככה שאנשי האמריקאיות לא להטפל אליי. אני יותר מבטוח שישנם בחיפה גם רכבי 1000 סמ"ק וגם אפילו פחות מכך שעולים ללא שום בעיה את כל חיפה (אמנם בצורה איטית יותר, אבל עולים).

ROOONEEYY

פורסם

גם כשהלנסר היתה חדשה, היא לא עלתה את העליות הקשות של חיפה ביותר מ 80 ק"מש עקב גיר 3 הילוכים נוראי, עם חורים עצומים בין השני לשלישי..

עצתי לך, חפש רכב קטן וידני, הרבה יותר חזק ומהנה, ובונוס של צריכת דלק נמוכה משמעותית מהלנסר.

• תוכן חדש...