Jump to content
בעקבות "מתקפת בוטים" הפורום הטכני נסגר לכתיבת אורחים. לכל שאלה, מוזמנים לפנות באמצעות ה"צור קשר" בתחתית העמוד
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למנהלים,

התחברתי כעת לפורום וכתוב לי שישנן 4 הודעות חדשות.

ההתחברות האחרונה הייתה לפני מספר שעות, כשהשארתי את תיבת ההודעות שלי עם 0 הודעות שלא נקראו (משמע, ללא הודעות חדשות).

בתיבה עצמה יש לי 264 הודעות, ביחד עם ההודעות החדשות (גם הודעות נכנסות וגם הודעות יוצאות).

הבעייה היא שההודעות הבולטות (אלה שלא נקראו), מספרן הוא רק 3.

זה מאוד מתסכל כי אני רוצה לדעת מה שלחו לי, ואולי זה אף חשוב ונחוץ לי.

תודה רבה על העזרה,

:twisted: חולה~הגה :twisted:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

במקרה, מצאתי בדף האחרון של תיבת הדואר הנכנס הודעה ללא נושא-קישור-להודעה ועם תאריך ושעה שכתובים באופן מוזר ולא כמו בשאר ההודעות.

מה אתם אומרים? הפורום היה מחזיק עד היום משנת 1970?... :-)

אשמח אם עכשיו אוכל לקבל עזרה לגבי ההודעה המסתורית...

:twisted: חולה~הגה :twisted:

הודעות פרטיות.jpg

פורסם

זה קורה בד"כ כאשר השרת נחנק, כיוון שפעולת שמירת הודעה חדשה ב-DB דורש כמה שאילתות נפרדות.

כמו שציינתי בשרשור אחר, בקרוב נעבור לשרת חדש.

• תוכן חדש...