Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות מהמיפגש 03-03-06

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אירית, את מדברת על קלן (הידועה גם כקולון) שבגרמניה איפה שחוגגים את הפסטיבל עם בירה קולצ' ויורדים על הצרפתים?

אני חייב לראות (ולשבת) יום אחד בשולחן המפורסם שאחרי כל שישי מדברים עליו, אבל זה יקרא בקיץ כאשר תגמר תקופת המלווה (הרישיון עצמו עוד שבועיים בערך). כבר התחלתי לחסוך דרך אגב כסף למכונית :-D

ודרך אגב, היו לי שתי מצלמות אתמול...:wink:

אכן זו אותה העיר, וקצת ערבבת שתי שמחות, יש את פסטיבל הבירה באוקטובר ה "אוקטובר פסט" שהוא נחוג בכל גרמניה, וישנו הקרנבל שעיקרו בקלן בפברואר/מרס (התאריך משתנה) זהו קרנבל תחפושות שנמשך כ5 ימים כאשר גולת הכותרת היא התהלוכה הגדולה, היפה בקרנבל שכולם מתחפשים ללא קשר לגיל ונחמד לראות בני שמונים כעוללים כולם מחופשים, ישנן שתי ערים באירופה בהן מתקיים מגה קרנבל, בקלן ובוונציה והם די קרוב אחד לשני בתאריך, בוונציה זה מאופיין במסכות ובתחפושות בעיקר של האצילים טרם המהפכה הצרפתית, ובקלן בתחפושות של חיילים צרפתיים.

הקולש (KOELSCH) זוהי הבירה המיוחדת של קלן והיא נמזגת ללא הפסקה עד שאתה מסמן ביד (מכסה את הכוס) "לא יותר".

בגרמניה בכל הזדמנות יורדים על הצרפתים, הבירה פשוט מעלה את הדציבל.

אירית

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אכן זו אותה העיר, וקצת ערבבת שתי שמחות, יש את פסטיבל הבירה באוקטובר ה "אוקטובר פסט" שהוא נחוג בכל גרמניה, וישנו הקרנבל שעיקרו בקלן בפברואר/מרס (התאריך משתנה) זהו קרנבל תחפושות שנמשך כ5 ימים כאשר גולת הכותרת היא התהלוכה הגדולה, היפה בקרנבל שכולם מתחפשים ללא קשר לגיל ונחמד לראות בני שמונים כעוללים כולם מחופשים, ישנן שתי ערים באירופה בהן מתקיים מגה קרנבל, בקלן ובוונציה והם די קרוב אחד לשני בתאריך, בוונציה זה מאופיין במסכות ובתחפושות בעיקר של האצילים טרם המהפכה הצרפתית, ובקלן בתחפושות של חיילים צרפתיים.

הקולש (KOELSCH) זוהי הבירה המיוחדת של קלן והיא נמזגת ללא הפסקה עד שאתה מסמן ביד (מכסה את הכוס) "לא יותר".

בגרמניה בכל הזדמנות יורדים על הצרפתים, הבירה פשוט מעלה את הדציבל.

אירית

אוקטוברפסט....היתי מוותר עליו. הרבה דברים ניתן להבין מהתבוננות ב"פסטיבל" הזה.

פסטיבלי האביב הם אכן חוויה מהממת.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אוקטוברפסט....היתי מוותר עליו. הרבה דברים ניתן להבין מהתבוננות ב"פסטיבל" הזה.

פסטיבלי האביב הם אכן חוויה מהממת.

בני שלא יטעו

עם החברה הנכונה זה בהחלט יכול להיות מאד מהנה, בגדול אתה צודק לשבת בין שיכורים כלוט זה לא מי יודע מה תענוג גדול.

צדקת כשאמרת שיש לנו הרבה מה ללמוד מפסטיבלי האביב, בעיקר מהקרנבל מלפני שבוע, התהלוכה בפורים בחולון היא בזער אנפין לעומתו אבל עדיין לא בטלה, חבל שהתקציב שלהם ""לא מאפשר"" לכלול סגמנטים נוספים.....

אירית

פורסם

שנה שעברה התארחתי אצל גרמני כחלק ממשלחת והוא לא הפסיק לספק על הפסטיבל הזה בקלן, ובאחד הימים הלכנו לראות את רחוב הבירות, המפעל, המוזיאון וכל מיני דברים שקשורים.

לפני שבוע הגרמנים התארחנו אצלנו (רק 10 מתוך 30 באו, שלי לא בא) והיה ממש שבוע טוב, והיום דרך אגב אני טס למשלחת פולין אז זה זמן להגיד לכם שבוע טוב כי שישי הבא אני לא אהיה בארץ. :wink:

פורסם
שנה שעברה התארחתי אצל גרמני כחלק ממשלחת והוא לא הפסיק לספק על הפסטיבל הזה בקלן, ובאחד הימים הלכנו לראות את רחוב הבירות, המפעל, המוזיאון וכל מיני דברים שקשורים.

לפני שבוע הגרמנים התארחנו אצלנו (רק 10 מתוך 30 באו, שלי לא בא) והיה ממש שבוע טוב, והיום דרך אגב אני טס למשלחת פולין אז זה זמן להגיד לכם שבוע טוב כי שישי הבא אני לא אהיה בארץ. :wink:

נסיעה בטוחה עידן, איך עוד מברכים סוג נסיעה שכזה?

השתדל למצות ולעבד את התכנים בצורה הטובה והנכונה ביותר.

אירית

פורסם

מצטער שאני ככה נדחף לשירשור על מכוניות בעלות מנוע גדול והספק בינוני :) אבל מישהו אולי יכול להעלות תמונות של הCSI שפינה שלה מצולמת שם באחת התמונות???

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

הריח היה מהביוב השכונתי, לא היו בנמצא נפיחות אחוריים.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם

את האמת ב 10 דקות שהייתי שם באמת נתקלתי רק באנשים חביבים.

רן הגעתי בשביל לפגוש אותך כרגיל היה משעשע.

יצא לי סוף סוף להכיר את רז לאחר שהיה לי רומן נסתר עם ה GTI שלו,

הרצתי בראש כמה סצנות חטיפה והשליטה עויינת על ה ZR1

וכמובן פגשתי את ארנון ומאיר שדואגים להזכיר לי שיש חיים חוץ מZ28....

(הכותב סובל מפיצול אישיות קשה).

וזהו...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תוכן חדש...