Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hifonics vs phoenix gold

samc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

רציתי לדעת איזה מגברים טובים יותר מבחינת איכות ועוצמה, של היפוניקס או של פוניקס גולד?

בתודה מראש.

פורסם

להשוות בין טיטאן של היפוניקס לבין קסנון ואוקטן..

וכמו כן להשוות זאוס ל היפוניקס לבין קסנון ואוקטן...

אני מדבר על כל הדגמים בעצם שמוציעים 100 RMS פלוס מינוס ליציאה, בדגמים של 4 יציאות.

פורסם

של לי מונו של טיטאן ואני מרוצה איתו חבל על הזמן TX1005D:wink:

הוא מחזיק לי סאב של אודיובאהן 15 אינץ' 600 RMS

והוא מזיז את הסאב סוף סוף

אני פשות החלפתי כמה מגברים עד שניסיתי את הטיטאן ואני מרוצה:-P

לא בוכים על חלב שנשפך :fist:

פורסם

אבל איך הטיטן בהשוואה לדגמים שציינתי?

אני שוקל לרכוש מגבר מחו"ל מהדגמים שציינתי והייתי רוצה חוות דעת...

מדובר על 4 ערוצים.

פורסם

הקסנון אלה מגברים ברמה גבוה מאוד , אני הייתי בארה"ב שמעתי באוטו עם מגבר 4 ערוצים שמפיק 200 RMS לערוץ של קסנון

ומונו של קסנון שמפיק אם אני לא טועה 1200 RMS - אלה מגברים פשוט סוסים - יורדים עד להתנגדות של 1 אום .

לגבי האוקטן R סידרה יותר נמוכה של פיניקס גולד , אבל עדין מגברים ברמה , מפיקים את מה שמצהירים ונותנים תמורה

מלאה למחיר שלהם (מניסיון אישי ...) , הם לא יורדים ל 1 אום.

לגבי היפוניקס לי אישית לא היה ניסיון עם המגברים שלהם , כמו שהבנתי הזאוס אלה מגברים גם ברמה שגם רובן

יורדים עד להתנגדות של 1 אום.

פורסם

ומה לגבי הטיטאן של היפוניקס והאוקטן של פוניקס גולד? כלומר הסדרות היותר נמוכות איך הן?

פורסם

כמו שאמרתי לי יש פיניקס גולד אוקטן R מונו שמפיק 1000 RMS ואני מאוד מרוצה ממנו (מחובר ל L7).

שוב עם ההיפוניקס לא היה לי ניסיון , הייתה לי אפשרות לקנות את הטיטן או את האוקטן R ואני הלכתי עם הפיניקס גולד

לאחר התייעצות עם כמה וכמה אנשים.

• תוכן חדש...