Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים קניתי ספריי דוחה אדים (לא היה להם את המטלית).

פעלתי בדיוק כפי שמצויין ע"ג האריגה: ניקיתי היטב וייבשתי את השמשה ואח"כ התזתי את החומר דוחה אדים. לאחר מכן מרחתי עם מטלית רכה (לא מגבת) ופיזרתי את החומר בצורה שווה.

אחרי שהחומר התייבש, התוצאה היתה שמשה מאוד מלוכלכת (נראה היה כאילו שמישהו ליכלך או אפילו שפשף אותה).

היום ניסיתי אסטרטגיה שונה:

(אחרי ניקוי וייבוש) ריססתי את החומר על פיסת בד עדין ופשוט מרחתי אותו על חלק מהשמשה.

התוצאה: אותו חלק שמרחתי ליכלך את השמשה.

מה לא בסדר?

איך צריך להשתמש בחומר הזה?

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
עד היו ניסיתי קמה ואף אחד לא עזר בצורה רצינית אולי חלקם רק הפחיתו במקצת
עד היום ניסיתי כמה, ואף אחד לא עזר בצורה רצינית, חלקם רק הפחיתו במקצת.

נסה את המטליות הלחות המשמשות לנגב טוסיק של תינוק, מרח פעם אחת ,השמשה תבריק, ותמנע אדים , בדוק!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

איזה חומר ניסית?

הרכב שלי היה מתמלא אדים כבדים ששמפשיר האדים התקשה להתגבר עליהם...

השתמשתי בתרסיס של AMERICAN EAGLE שקניתי ב15 ש"ח באוטו דיפו.. ולמרות שהאמנתי שחבל על הכסף.. עברו ימים רבים גשומים וקרים ללא אדים...

או שזה צירוף מקרים או שזה באמת עבד

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

פורסם
איזה חומר ניסית?

הרכב שלי היה מתמלא אדים כבדים ששמפשיר האדים התקשה להתגבר עליהם...

השתמשתי בתרסיס של AMERICAN EAGLE שקניתי ב15 ש"ח באוטו דיפו.. ולמרות שהאמנתי שחבל על הכסף.. עברו ימים רבים גשומים וקרים ללא אדים...

או שזה צירוף מקרים או שזה באמת עבד

אני גם השתמשתי במטלית לחה שקניתי בהום סנטר, במחיר של שמונה שקלים, והאפקט אכן היה

שווה את ההשקעה, ומזה למדתי שמטלית לחה רגילה שנמצאת אצלי בבית, יכולה לעשות

את אותה עבודה!

בברכה

צביקה

פורסם

מה הקטע פה?

כל החומרים מניעת אדים הם מעת שומניים וזאת על-מנת ליצור בידוד בין החלון הקר ללחות באוטו.

הפשוט ביותר זה להפעיל מזגן+חימום לכיוון השמשה ואין אדים תוך (ואני מגזים)10 שניות!

לגבי ה RAIN X חומר נהדר - אבל מחוץ לחלון (לא צריך מגבים בגשם מעל 50 קמ"ש)

פורסם

השימוש במגבונים אכן יוצר שיכבה של שמנוניות, אך אני מנטרלה בעזרת מטלית נקיה, ובעזרת ניגוב

עדין של השמשה, לאחר השימוש במטלית הלחה, וכולל השימוש במזגן למספר שניות כמו שפרט צקלקה, כשמערכת האוורור מופנית לעבר מפשיר אדים, ותריסי החימום /קירור סגורים, על מנת לא לקבל מכת קור!

נסו ותהנו!

בברכה

צביקה

פורסם
אבל מטלית לחה מלכלכת זכוכית, היא משאירה סימנים לבנים כמו של חלב שקדים

הגדרת את זה מצויין, זו בדיוק הבעיה אצלי.

פורסם

תרשו לי לצאת חוצץ, אבל כל התכשירים האלה הם חרטה אחת גדולה.

אחרי נסיון עם כמה חומרים כימיים הגעתי למסקנה שניגוב השמשה עם מטלית לחה וייבושה ע"י נייר מגבת משאירה שמש נקייה ומבריקה לחלוטין. יש אדים? הפעלת המזגן או החימום מורידה אותם אחרי כמה שניות. בלי טביעות אצבע וסימנים מעצבנים אחרים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...