Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

Guest תמיר .א.
פורסם

בתחילת החורף קניתי תרסיס נגד אדים ב15 שקלים, עם סמל של נשר כזה, אני חושב אמריקן משהו,

ניקיתי את החלון טוב טוב והשתמשתי בחומר, וזהו זה נישאר לחודשיים ! פשוט חומר מעולה, שממש ממש ירד מבול והיה חשוך לגמרי אז היה מין תגובה שמנונית כזו, אבל זה לא הפריע ממש.

תמיר

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכי יעיל והכי זול והכי מריח טוב , זה , מגבונים של תינוקות, רכשו חבילה, גם לניקוי הדשבורד\הגה\הכל בעצם...

קונים חבילה של 5 חבילות ב 20 שקל מסופר פארם , לא צריך שום תכשיר ושום כלום, המגבונים האלה זה ממש פלא, מנקים איתם הכל כולל בתא המנוע- פשוט וקל לעבוד איתם וזה לוקח שניות, לא STP ולא אמריקן איגל ולא כלום = חבל על הכסף.

פורסם

משהו יודע איפה ניתן לקנות את ה RAIN X? האם מוכרים באוטו דיפו?

תודה.

Geschmacksmusterschutz

Golf MK3 TDI 😊 // Jetta mk5 TDI 🤮 // E91 Touring 318D 🤩

פאפואס בלאט...

פורסם
הכי יעיל והכי זול והכי מריח טוב , זה , מגבונים של תינוקות, רכשו חבילה, גם לניקוי הדשבורד\הגה\הכל בעצם...

קונים חבילה של 5 חבילות ב 20 שקל מסופר פארם , לא צריך שום תכשיר ושום כלום, המגבונים האלה זה ממש פלא, מנקים איתם הכל כולל בתא המנוע- פשוט וקל לעבוד איתם וזה לוקח שניות, לא STP ולא אמריקן איגל ולא כלום = חבל על הכסף.

המטרה היא מניעת אדים, לא ניקיון כללי.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

שלום,

נושא האדים ברכב הוא בעייתי, והייתי מעוניין לדעת מה הפתרון הטוב ביותר.

כשבחוץ קר, ובאוטו קר = אין אדים = לא טוב (כי קר לך)

כשבחוץ קר, ובאוטו מתחמם = נוצרים אדים = לא טוב

ואז

פותחים חלון = אין אדים אבל אתה קופא = לא טוב

פותחים מזגן על קירור (מצב חלון) = אין אדים אבל אתה עוד יותר קופא ממקודם = לא טוב

פותחים חימום עם מזגן = אין אדים (עובד לאט יותר) = צריכת דלק גבוהה יותר = הפתרון הסביר

פותחים חימום בלי מזגן = יש קצת אדים יחסית = לא מצב אידיאלי

אני לא מבין מה ההבדל בין חימום עם מזגן או בלי מזגן? לפי מה שאני יודע בחימום אין צורך לחלוטין במזגן.

גם כך וגם כך האדים נוצרים בגלל האויר הלח ברכב ונדבקים לשמשה.

בנוסף, במצב חלון, האויר נלקח מבחוץ אוטומטית אני לא ממש מבין למה. האויר בחוץ פחות לח? מה הסיבה?

אופיר

פורסם

העלת בעיה מאוד מהותית, שמטרידה המון אנשים, לרבות אותי.

למעשה , אם יש לך חימום באוטו ומיזוג, אין הרבה אפשרויות, מלבד להפעיל חימום עם מזגן. לאחר העלמות האדים לכבות מזגן, ואם יש שוב אדים להפעיל שוב, וחוזר חלילה, עד שהשמשה מתחממת מספיק והאדים לא חוזרים.

ואם הם כן חוזרים, אז להמשיך באותו ריטואל עד גמר הנסיעה.

אולי לאחר ייבוש האדים כדאי להוריד בהדרגה את עוצמת המאוורר, בתקווה להגיע לאיזון כלשהו.

כעיקרון, צריך להפעיל חימום ובנוסף מזגן. חלק מהיצרנים בונים את המערכת כך שברגע שאתה מכוון אוורור לשמשה המזגן פועל באופן אוטומטי (שברולט למשל), והמזגן מפסיק לפעול אם הטמפ' בחוץ יורדת למתחת 4 מעלות צלזיוס, לא כ"כ קשור אצלנו, אולי זה כדי להגן על מערכת המיזוג (המעבה) מפני קפיאה.

בכל מקרה, אני לא חושב שזה יעלה בצורה משמעותית את צריכת הדלק. יש למזגן טרמוסטט שמנתק אותו כשצריך, בקיץ למשל כשמאוד חם הטרמוסטט מנתק לעיתים רחוקות. אם מאוד קר בחוץ, סביר להניח שרוב הזמן המזגן יהיה מנותק, בבחינת "אין לי מה לקרר, אז למה לעבוד קשה?"

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

מאיפה הרעיונות הללו? ניסית בעצמך?

יש המון עמילן, אבל זה יגרום ללכלוך נוראי, שיהיה יותר גרוע מהאדים עצמם.

תפו"א זה משהו שסופח מים, אבל אני לא בטוח שהעמילן שנמצא בו אחראי לזה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...