Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני קניתי ספריי של אמירקאן איגל ב 10 ש''ח שרק עשה לי סימניים של מריחות על השמשה .

אני קניתי את אותו הספריי שדווקא עשה פלאות בשלושת השבועות האחרונים.

סימני ניגוב היו בערך יום ונעלמו לבד.

שלושה שבועות שלא הייתי צריך להילחם באדים. שלשום החומר נכנע ושוב הופיעו לי אדים.

מחר שוב אנקה את השמשה וארסס את החומר. הכמות שבבקבוקון יכולה להספיק ליותר מחורף אחד לדעתי.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי התפוח אדמה, פרסתי לפרוסות ומרחתי על השמשה מבפנים חיכיתי כמה דקות ניגבתי עם נייר סופג. בבוקר נסעתי וכמו קסם בקושי היו אדים גם ניסיתי לעשות אדים בתוך הרכב והשמשה נשארה נקייה. מבחינתי זה עובד! ממליץ!

פורסם
לגבי התפוח אדמה, פרסתי לפרוסות ומרחתי על השמשה מבפנים חיכיתי כמה דקות ניגבתי עם נייר סופג. בבוקר נסעתי וכמו קסם בקושי היו אדים גם ניסיתי לעשות אדים בתוך הרכב והשמשה נשארה נקייה. מבחינתי זה עובד! ממליץ!

נשמע מעניין, השאלה לכמה זמן זה מחזיק (ימים?/שבועות?/חודשים?)

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

לא חייבים לשים את המזגן על קור, הפעולה שמנטרלת את האדים היא הפעלת הAC, בכל מקרה נשמע מצחיק הקטע עם התפוח אדמה.

*** לקחת את רשמיי בערבון מוגבל ***

*** הנעה קידמית עם הרבה הנאה ***

פורסם

בצלילה לפעמים יש בעיות כאלה על המשקפת, גם שם יש את הספריים אבל דבר שעוזר והוא בחינם, רוק פשוט מורחים מעט רוק, אולי לא ישים כמו תפו"א אבל אפשר גם פשוט לפתוח את החלון מעט, אומנם זה קצת קר אבל לדעתי אפשר להסתדר גם עם הקור וגם עם הרעש.

נ.ב. איך העניין עם התפו"א עובד בעצם ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אמרתי קודם, קנה גליצרין בבית מרקחת בגרושים ומרח, ניסיתי את זה פעם במראה בחדר אמבטיה אחרי מקלחת חמה,

וזה עובד

תמיד תוכל להלוות מעט מחובבי סיגרייה אלקטרונית, לחלקם יש גליצרין בבית כחלק מייצור נוזלי אידוי.

תודה על הטיפ לממליץ ולמנסה.

בזמנו הייתה את התוכנית "על גלגלים", הקטע היחיד שאני זוכר משם היה המלצה לשימוש בקלח תירס... ואת המשפט האייקוני "שמרו מרחק כדי שנשוב וניפגש".

אתה יכול עם ספריי נגד אדים של משקפיים ,בכל חנות אופטיקה באזורך.

מה זה הדבר הזה? לא שמעתי על תרסיס נגד אדים למשקפיים עד היום.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

התרסיס הזה (Carpro fog fight) עובד גם על פנסי החזית של האוטו שלפעמים יש קצת אדים/לחות בפנים?

VW Polo 1.2 TSI

זה לא הגודל, זה הביצועים! :wink:

פורסם
התרסיס הזה (Carpro fog fight) עובד גם על פנסי החזית של האוטו שלפעמים יש קצת אדים/לחות בפנים?

אם יש לך אדים בתוך הפנסי חזית תבדוק מאיפה זה נכנס זה לא תקין.

פורסם

מניסיוני כל התכשירים שמוכרים לא עבדו אצלי, עד שהציעו לי משהו פשוט , לקחת ספריי שמשות ריק , לערבב סבון ומים ,להתיז על השמשה הפנימית ולנגב

אצלי אישית בפיאט גרנדה, אין סימן לאדים גם בימים אילה, עשיתי את הפעולה לפני חודש וחצי (כי היה אדים)

אופן ההכנה

לקחת ספריי שמשות ריק ונקי, אופן הערבוב 10% סבון 90% מים

אפשר גם בתוך כוס, אך יש צורך בספוג כדי להעביר על השמשות

עדיף להעביר ניקוי עם החומר כבר על כל השמשות הפנימיות במכונית

ולנגב עם סמרטוט יבש, אני מעדיף לעשות זאת עם עור צבי, כזה, לא משאיר שום סימנים

http://www.autostore.co.il/151426/%D7%92-%D7%99%D7%9C%D7%93%D7%94-%D7%9E%D7%A2%D7%95%D7%A8-%D7%A6%D7%91%D7%99-%D7%A7%D7%98%D7%9F-Carplan

הסבון שאני משתמש איתו הוא הסבון שאני מנקה את הרכב

SONAX Car Wash Sampoo

פורסם

ספרי אמריקן איגל. יש באוטו דיפו. יעיל לשבועיים.

כפי שנאמר, תפוד.

סבון כלים. למרוח עם טישו. מחזיק שבוע+

אני מחזיק ברכב מטליות חד פעמיות לניקוי שמשות של סנו. עושה עבודה טובה.

יש משחה למשקפיים שג"כ עושה עבודה טובה.

בגדול, כל דבר שישאיר שכבה דקה על השמשה ולא יתנדף, ימנע אדים.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

• 11 חודשים מאוחר יותר...

• תוכן חדש...