Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

העניין לחורף הוא דוחה אדים מבפנים, ומבחוץ דוחה מים, liav המליץ פה פעם על משהו מebay

אני מקווה שהוא ישלח שוב את הלינק שחכתי איך קוראים לזה אני גם מחפש משהו לחורף

פורסם
יש המצלה לחומר נגד אדים במיוחד לשמשה הקידמית שיחזיק כל החורף?

אף חומר לא יחזיק כל החורף,החומר היעיל ביותר שיש זה GYEON ANTI FOG,הוא היחידי שבאמת עושה עבודה,יישום כל שלושה שבועות.

פורסם
אף חומר לא יחזיק כל החורף,החומר היעיל ביותר שיש זה GYEON ANTI FOG,הוא היחידי שבאמת עושה עבודה,יישום כל שלושה שבועות.

לא מדוייק,ULTRA NANOLEX כן,אבל אין פחות מ30מ"ל ועלות 200ש לבקבוק,גם מומלץ פוליש לפני לעמידות גבוהה מאד.

ANGELWAX עלות 60ש 100מ"ל,מחזיק עונה אין צורך בפוליש

קישור של טסט:https://www.facebook.com/Dsbilvard/videos/1738522823083766/

פורסם (נערך)

מעולה אני אקנה בקבוק, יש המלצה גם משהו נגד מים ?

אגב איך החומר של rainx ?

Rainax anti fog

עריכה אחרונה על ידי eli669
פורסם (נערך)
מעולה אני אקנה בקבוק, יש המלצה גם משהו נגד מים ?

אגב איך החומר של rainx ?

Rainax anti fog

אם אתה מדבר על שמשות קד+אח,אז NANOLEX ULTRA חומר מעולה,קל ליישום,ומאד עמיד,גם החומר של CARPRO טוב מאד,בכל מקרה לפני יישום על השמשות כדאי מאד לעשות פוליש{אפילו ידני אם אין ברירה} ואח"כ PANEL WIPE{ספריי מוריד שומנים קשים},תהנה.

עריכה אחרונה על ידי mikush1
פורסם
אם אתה מדבר על שמשות קד+אח,אז NANOLEX ULTRA חומר מעולה,קל ליישום,ומאד עמיד,גם החומר של CARPRO טוב מאד,בכל מקרה לפני יישום על השמשות כדאי מאד לעשות פוליש{אפילו ידני אם אין ברירה} ואח"כ PANEL WIPE{ספריי מוריד שומנים קשים},תהנה.

מה המשמעות של פוליש לשמשה?

פורסם

יש פוליש שמיועד לשמשות בלבד,כמו CARPRO CERIGLASS,או GTECHNIQ G4 או NANOLEX GLASS POLISH,הוא להסרת כל הזיהומים שנדבקו לשמשה ולא יורדים בשטיפה רגילה.

פורסם
יש פוליש שמיועד לשמשות בלבד,כמו CARPRO CERIGLASS,או GTECHNIQ G4 או NANOLEX GLASS POLISH,הוא להסרת כל הזיהומים שנדבקו לשמשה ולא יורדים בשטיפה רגילה.

מדובר בחומרים סלחניים? האם הם יכולים לגרום לנזק?

פורסם

אין צורך בNANOLEX ULTRA או NANOLEX PREMIUM לשמשות

PANELWIPE

NANOLEX מציע GLASS CLEANER מיוחד למטרה זו,קיים אצלנו במלאי גם מינימום ב200מל אוריגינלי

אלא יכול לתת משלי כל כמות שיש לי בקבוק פתוח.(מי שרוצה כמות קטנה)

http://www.nanolex.de/en/products/glass/glass_cleaner/

תודה יעקב אלטר

פורסם

בפולש לשמשות לNANOLEX יש להציע GLASS POLISH

יש במלאי 50מ"מל,100מ"ל וגם 200מ"ל

קיים גם ערכה כוללת הכל בקרטון GLASS POLISH+GLASS CLEANER+ULTRA GLASS

http://www.nanolex.de/en/products/glass/glass_polish/

על כל קניה לאנשי הפורום מאצלנו בונוס ואו גם מתנה כולל תמיכה טכנית

על כל מותגים שאנו מייצגים,אפשרות גם הדגמה והדרכה מי שזקוק.

יעקב אלטר

• תוכן חדש...