Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תחתוך תפוח אדמה לחצי ונגב איתו את השמשה.

יש שם אמילן או משהו אם אני לא טועה. זה יחזיק לך חודש לפחות.

יהיה ריח מסריח וסימנים חחחח

יכול להיות שזה עוזר אני ינסה בקטע קטן וניראה.

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני השתמשתי לפני כחצי שנה במטלית שרכשתי באוטודיפו(אני יודע שיש גם תרסיס אבל לא קניתי)

הי אמורה לעלות 10-12 שקלים והבעיה היא לא המחיר אלא העבודה!

צריך לנקות את החלון לחלוטין כמה פעמים ואז למרוח(מניסיון אחת לא מספיקה)

ואז שבוע אחרי שמרחת תראה קרני אור מעצבנים בשמשה אבל זה מסתדר לבד

לסיכום:

מטלית מעולה מרחתי לפני חורף ולא היו אדים בכלל

סתם בשביל להבדיל שמתי רק בשמשה הקדמית ובחלונות הצדדים היו אדים כך שעובד מעולה!

החזיק חורף שלם

פורסם

"מכל מלמדי השכלתי"

אני אנסה. בכלל, אני אוהב ניסויים (במיוחד בבני אדם :lol: )

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

נסה לנגב אחוריים של חתול רחוב אפרפר בצד הפנימי של השמשה (תנועות סיבוביות קטנות ומהירות יספקו תוצאות מרשימות יותר).

אם חתול הוא משהו שאינו בר השגה, הפעל מזגן עם חימום על סרקולציה חיצונית. תצרוכת הדלק? תהיה יותר גבוהה, אין ספק, אך עדיף מאשר לנגב עם חתול...8)

** הנהלת הפורומים מודיעה כי במהלך כתיבת ההודעה לא נפגע אף חתול רחוב אפרפר.

פורסם

האוויר מלא בלחות , האדים נוצרים כתוצאה מלחות, האוויר הקר שעובר מהמיזוג הוא יבש ללא לחות.

לכן מפעילים את המיזוג והחימום יחדיו, ואז אתה נהנ משני העולמות , גם חם ונעים וגם אין אדים.

:twisted:הכל נראה בסדר אבל בעצם שום דבר לא בסדר.:twisted:

פורסם

החימום הופך את האדים למים והמזגן מייבש - אין יותר פשוט מזה.

מזגן+חימום זה הפתרון היחיד, כמובן שתחת של חתול עדיף, אבל הם שורטים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

החימום הופך את האדים למים

הפוך. אוויר חם מאדה את המים, H2O במצב נוזלי (שבטעות אנחנו קוראים להם "אדים" כשהם מעובים על הזכוכית) והופך אותם לגז H2O, שקוף. המזגן מעבה עליו את האדים לנוזל כי הוא קר מאוד, ובכך הוא מייבש את האוויר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אני רואה שאין פתרון קסם, אולי ננסה את העיניין עם המטלית.

(או שננגב עם השרוול :-))

דווקא יש פתרון קסם !

למי שעוד לא שמע ( ולפי התגובות בשרשור כנראה שלא ) הפתרון הינו מריחה של קצף גילוח , כן קצף גילוח וניגובו בעזרת מטלית יבשה .

נסו תווכחו ותהנו מנסיעה בטוחה יותר בימים גשומים .

פורסם

כל חורף הדיון הזה עולה מחדש אז במקום לנסות להמציא את הגלגל אפשר לחפש בפורום. תאמינו לי שאת כל השיטות והפטנטים כבר מנו שם.

חומרים שמורחים, בין אם ע"י מטלית ספוגה בחומר, בין אם ע"י התזה, בין אם ע"י תפוח אדמה, שמפו, אלכוהול, מיץ תפוזים, גזר גמדי וכו' וכו'... כולם יוצרים שכבה חלקה (לרוב שומנית) שלא מאפשרת לאדים להיתפס על הזכוכית.

אך אליה וקוץ בה- בדר"כ אנשים תמיד מתלוננים שבלילה ישנו סינוור שמפריע לנהוג.

ההסבר לזה הוא לדעתי שמאחר וישנו חומר שאיננו זכוכית על הזכוכית מקבלים מעבר של קרן אור דרך חומרים בעלי מקדם שבירה שונה. התוצאה היא שבירה של האור וכנראה גם החזרה חלקית שגורמות לתופעות הנ"ל.

• תוכן חדש...