Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

bmw שחונה לבד באופן ממוחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היא לא היחידה. לטויוטה וללקסוס יש מערכות דומות ברכבים שנמצאים בייצור.

המכונית מבצעת לבדה את פעולה ההיגוי, והנהג אחראי למהירות.

גיא

פורסם

נקווה שעד שנת 2010 זה יהיה גם ברוב המכוניות החדשות (נראה כי זה הולך לייקר משמעותית את עלות הייצור).

והחיישנים החכמים האלה זה רק ההתחלה , אחרי המגבים, האורות, הגג הנסגר אוטומטית ועוד חידושים.

בסופו של דבר לכולנו יהיה את זה ,

מי האמין פעם שיהיה גיר אוטומטי? נקווה שלא יקחו לנו את הנאת הנהיגה הרובוטים האלה :-)

פורסם

מי שקונה לקסוס מחפש איכות יצור ואמינות.

אבל חלק (גם אם קטן) ממי שקונה ב.מ.וו בהחלט מחפש הנאה מנהיגה. הרבה מן האחרים מעוניינים בהילה של רכב מהנה לנהיגה. ההשוואה בין קורטינה לבימר, מוזרה למדי.

פורסם
אתה רוצה הנעת נהיגה? קנה קורטינה. מי שקונה לקסוס או ב.מ.וו לא מחפש הנעת נהיגה...
התכוונתי לטכנולוגיה בה הרובוטים נוהגים במכוניות שלנו, ולא אנחנו, גם נהיגה עירונית וגם בין עירונית (כבר יש ואני בטוח שכל הפורום ראה כזה דבר בטלוויזיה),

מצטער אם לא ניסחתי את עצמי נכון, אבל חתרתי לכך שהטכנולוגיה תנהג לנו ברכב בסופו של דבר,

לגבי הג'אג'טים למיניהם, והפינוקים, בכיף ..

פורסם

איזה יופי.. עוד מעט נשב בכיסא ליד ההגה ולא נצטרך לנהוג!

עצלנים!!! כל פעם מוציאים עוד חידושים שיעשו את האנשים ליותר עצלנים!

מנקודת מבט שנייה זה יכול להיות טוב לכל הגברים/נשים שלא ממש מסתדרים עם החנייה ומוציאים לי את הטמבון הקידמי החוצה, ושלא נדבר על האחורי עם השפשופים בצד!

פורסם
אתה רוצה הנעת נהיגה? קנה קורטינה. מי שקונה לקסוס או ב.מ.וו לא מחפש הנעת נהיגה...

אה ומלדוגמא לאון טורבו לא מקבלים הנאת נהיגה??

הרכב לא חייב להיות מופשט ישן וחסר גאדג'טים למיניהם, אבל את החלק עצמו של הנהיגה, תשאירו לנהג ולא למחשב.

כנראה כולכם יודעים את זה, אבל בקרוז קונטרול (cruise control) של מרצדס החדשה(אני אישית ראיתי ב S600 החדשה), הרכב לא רק שומר על מהירות יציבה, לדוגמא: הפעלתם את המערכת בכביש מהיר בשיוט על 110, אחרי פרק זמן מסויים הרכב לפניכם בולם או מאט(לא משנה מאיזו סיבה), המערכת של המרצדס מזהה את הבלימה של הרכב מלפנים, בולמת את המרצדס ומביאה אותו למרחק של 45 מטר מהרכב מפלניו ושומרת על מהירות קבועה.

אז בקיצור, מי שרוצה להנות מנהיגה לא חייב לקנות קורטינה, אני אישית הייתי מעדיף אלפא סוד, אבל בכל זאת, גם על רכב חדיש מהנה עד מאוד לנהוג.

פורסם

מנקודת מבט שנייה זה יכול להיות טוב לכל הגברים/נשים שלא ממש מסתדרים עם החנייה ומוציאים לי את הטמבון הקידמי החוצה, ושלא נדבר על האחורי עם השפשופים בצד!

זה מה שחשוב..

שלא כל פעם שאני מגיע לאוטו אז ליראות עוד איזה סריטה מעצבנת בטמבון :|

פורסם
נקווה שעד שנת 2010 זה יהיה גם ברוב המכוניות החדשות (נראה כי זה הולך לייקר משמעותית את עלות הייצור).

והחיישנים החכמים האלה זה רק ההתחלה , אחרי המגבים, האורות, הגג הנסגר אוטומטית ועוד חידושים.

בסופו של דבר לכולנו יהיה את זה ,

מי האמין פעם שיהיה גיר אוטומטי? נקווה שלא יקחו לנו את הנאת הנהיגה הרובוטים האלה :-)

2010?! אופטימי... אולי 2020 וגם זה בספק...

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ב2020 יהיו מכוניות מעופפות :roll: (היגוי יתר עצבני בכל פניה ;))

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא נראה לי כל כך... בקצב הזה ב-2010 ליטר דלק יעלה בסביבות ה-10 ש"ח... וזה למשפחתית 1.6 רגילה.

אני לא רוצה אפילו לחשוב כמה יעלה ליטר למעופפת ;)

Twincharger Stratified Injection

פורסם

יש הפרשי מחיר בדלק לפי סוג הרכב?

כי פעם אחרונה שהייתי בתחנה, גם לפז'ו וגם לאודי מחיר ליטר דלק היה זהה :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...