Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת ראדיאטור לפיגו 205 , 99.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להחליף רדיאטור עקב נזילה קטנה לרכב הנ"ל , ואני רוצה לבצע זאת עצמאית, מבקש טיפים מבעלי ניסיון בפירוק והרכבת רדיאטור, לאחר ההרכבה את אופן האיוורור אני מכיר, מה שאני מבקש זה הסבר על הפירוק והרכבה בלבד.

תודה

פורסם

פותחים בנדים (חבקים) של צינורות המים עליון ותחתון, משחררים הצינורות מהרדיאטור, משחררים את הטרמוסוויטש אותו רכיב שמוברג לרדיאטור ונותן אות חשמלי למאוורר מתי לעבוד ומתי לשתוק. הרדיאטור מוברג לפח הרכב מקדימה משחררים הברגים והרדיאטור בחוץ.

ככה זה אצלי אני מאמין שאצלך זה אותו פטנט, אם יש מאוורר של המזגן גם לפרק ולהניח בצד, בדרך כלל לא צריך לנתק אותו.

ההרכבה בסדר הפוך לפרוק.

פורסם

החלפה מבוצעת בצורה הבאה (כל הכיוונים שאני אדבר עליהם הם כאשר אתה עומד מול הרכב ):

1. נקז את המים ע"י שיחרור הצינור התחתון (שמאל למטה).

2. שחרר את הצינור העליון(ימין למעלה) ואת הצינור מהמיכל עיבוי (שמאל למעלה).

3. פרק את הגשר מעל הרדיאטור (הלוח מתכת שבו יש את החור גישה לפקק מילוי(.

4. נתק את הקונקטורים של הרגש גובה נוזל (שמאל למעלה), הפעלת מאווררים (ימין באמצע) ונגד מהירות מאווררים (כסוף באמצע למעלה).

5. שחרר את הברגים העליונים שמחזיקים את הרדיאטור ושלוף אותו כלפי מעלה, שים לב שהוא לא מוברג בחלקו התחתון אלה מונח על קורת מתכת וצריך להחזיר אותו בדיוק לאותו מקום כדי שיתמך מלמטה כמו שצריך כשמרכיבים.

6. פרק את הרגש גובה נוזל ואת הרגש שמפעיל את המאווררים והעבר אותם לרדיאטור החדש (שים לב לאטמים).

7. הרכבה בסדר הפוך.

8. מילוי נוזל קירור וניקוז אויר ע"פ השרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=80854

9. סע לשלום, המפתחות בפנים.

בהצלחה

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם

אל תשכח, לבצע רק כאשר המנוע קר לחלוטין, מטעמי זהירות שלא תפגע מאיזה שפריץ!

בסיום , יש לבדוק שמאווררי מנוע נכנסים לפעולה ויוצאים מס' פעמים, כדי לוודא לפחות באופן חלקי שאין אוויר במערכת.

בברכה ובהצלחה דני.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...