Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחלה במזדה 6 ומזדה 3?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר בעיות רעש רציניות בציר האחורי של המזדה 6 של אמא שלי ושלא התגלה הפיתרון להם היום יצא לה לדבר עם מישהיא בעלת מזדה 3 עם אותה הבעיה בדיוק, לאחר שהחליפו כמעט את כל הציר האחורי אמרו לה במוסך שמדובר במחלה של מזדה 6 ומזדה 3.

המחלה היא צמיגים (כנראה המקוריים של בריג'סטון) שאחרי 50 אלף ק"מ מתחילים להרעיש

ידוע למישהו בארץ על העניין הזה?

מוטי האם גם בארה"ב ידוע לגבי בעיה כזאת או אחרת בציר האחורי שגורמת לרעשים בספסל האחורי בנסיעה?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא מכיר את התופעה הספציפית אבל צמיגים רגילים לא מחזיקים בדרך כלל יותר מזה.

בנוסף: האחריות לצמיגים ברכב חדש היא ע"י יצרן הצמיגים ולא יצרן הרכב והיא לא בהכרח חופפת לתקופת האחריות של המכונית.

פורסם

רוני, כתבתי שכמעט החליפו את כולו, החליפו שם כנראה את רוב החלקים לא התעמקתי לפרטים.

עד שעלו שהבעיה (טיפשות?) היא בצמיגים החליפו את מה שיכול לעשות רעש מהציר האחורי.

אגב המדיניות במזדה להחלפת זוג בולמים במסגרת האחריות גובלת בפשע, בשביל בולם אחד אין בעיה, בשביל להחליף זוג בתנאי ששניהם אכן דורשים החלפה, המוסך מחוייב לזמן מהנדס מטעם החברה שיאשר במיוחד להחליף זוג! ככה נטען במוסך מורשה

גם אם זה אורך החיים של הצמיגים (בריג'סטון טורנזה), אני לא שמעתי אף פעם על צמיג שעשה רעש כזה בגלל היותו שחוק. יש סיכוי לפגם (סדרתי) בדגם הזה של הצמיגים? אני לא מתכוון לבקש החלפה בגלל זה אבל סתם מעניין אותי איך יתכן שיהיה צליל כמו של טרקטור מצמיג שחוק

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

רעידות יכולות לנבוע מ"בלון" בצמיג.

הבלון נגרם בדרך כלל מפגיעה במדרכה או בור כאשר הצמיג ישן והגומי נחלש.

פגם בייצור יכול לגרום לבלון בשלב יותר מוקדם או אפילו לגרום לבלון בלי פגיעה במדרכה או בור, אבל שוב, אין לי מושג לגבי המקרה הספציפי של מאזדה.

פורסם

צמיגים יכולים לעשות רעש גרגור חזק הנשמע כמו מייסב!

זה לא שכיח, ונתקלתי ברעשים דומים מצמיגים, לאו דווקא במזדה.

הסיבה, עומס יותר על קצוות סוליית הצמיג (בחיבור לדופן) אשר נובע בעיקר מסיבובים מהירים, החלקות זנב תכופות, נסיעה עם לחץ אויר נמוך לאורך זמן, וגם כמובן באיכות הצמיג והרגישות/עמידות שלו לעומס צידי.

פורסם
לא מכיר את התופעה הספציפית אבל צמיגים רגילים לא מחזיקים בדרך כלל יותר מזה.

צמיגים רגילים יכולים להיות במצב טוב גם לאחר 60,000 ק"מ.

הכל, כמובן, תלוי באופי השימוש ברכב ובתחזוקת הצמיג (ניפוח לחץ תקין / שגוי, חניה בשמש / בצל).

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

במזדה 6 אין ציר אחורי יש מתלים אחוריים, זה לא קומנדקאר עם אקס אחורי.

הרעשים יכולים לנבוע מהמתלים, או מאחד ממיסבי הגלגל שמסיים את חייו טרם עת.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

צמיגי בריג'סטון טורנזה הם גם הצמיגים המקוריים של המיאטה. אלה הם צמיגים מעולים ושקטים במיוחד.

צמיגים אלה מורכבים גם על פסי הייצור של מרצדס וב.מ.וו.

אם אתם חווים בעיית רעש חריג והצמיגים נראים תקינים (שצמיגאי יבדוק אותם מכל הכוונים, גם מחוץ לגלגל ועל מכונת האיזון) - יש לחפש את המקור לרעש בכוון אחר.

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...