Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7431 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי יום שישי עם הרכב (סוזוקי בלנו 98'), עמדתי ברמזור בתלאביב ולפתע המערכת כבתה לשנייה וחזרה לעצמה, כולל התצוגת מסך של הרדיו דיסק והכל!.

כמו כן האורות של הדש בורד- משמע איפה שהקמש והטורים הפכו לחלשים מאוד ועם כל לחיצה על הברקס

גם האורות הקדמיים של האוטו הפכו לחלשים.

מאז אותו מקרה כל פעם שאני מגביה ברדיו דיסק בערך ל50 אני מקבל עיוותים כאלה בצליל אחרי כמה דקות

ואז המערכת נכבית ונדלקת שוב לאחר שניה או 2.

אין לי מושג ממה זה...בדקתי את חיבורי ה+ וה- שנכנסים למגבר והכל בסדר גמור.

מה זה יכול להיות?מה אפשר לעשות?כדאי בנתיים אולי לא להפעיל את המערכת?

המצבר יחסית חדש החלפנו אותו לפני שנה...

תודה לכל העוזרים...

פורסם

נשמע כמו אלטרנטור שעומד לצאת לגמלאות... תיגש עם הרכב למוסך שיבדקו לך טעינה ומוצא מהאלטרנטור.

קרה לי פעם אחת שפיוז גרם לי לבעיה דומה בHU - הוא נשרף בצורה כזו שנשארה חתיכה קטנטנה מחוברת והוא עדיין הצליח להעביר זרם - ברגע שהייתי מגביה מעבר לטיפה יותר מהמינימום המערכת היתה נכבית לי - אחרי שהחלפתי פיוז זה הסתדר ואז החזרתי את הפיוז הקודם חזרה והבעיה חזרה, אבל אצלך גם כל לוח המכוונים והתאורה לא מתפקדים טוב וזה מראה על זה שיש לך בעיה עם אופי יותר כללי - אלטרנטור, או חוט מתח ראשי בין האלטרנטור למצבר.

תבדוק גם את האפשרות של החלפה לאלטרנטור בעל מוצא גבוה יותר מהנוכחי, שלא תחליף אלטרנטור ואחרי תקופה מסויימת גם הוא יקרוס לך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קשה לי מאוד להאמין שמדבור בפיוז , כי מקרה כמו שקרה ל LANOSFORCE

הוא ממש מקרי .

בדרך כלל כשייש את התופעה שאתה מתאר זה נובע ממצבר חלש מאוד או מגעי הקטבים למצבר לא טובים ( קורוזייה או חיזוק ) , גם אם הוא רק בן חצי שנה , יכול להיות שהוא לא נטען טוב ולזה יש גם כמה סיבות , או שווסט הטעינה שנמצא באלטרנטור לא תקין או ששוב פעם חיבור הקטבים למצבר לא מספיק חזקים או שהם מכוסים בקורוזייה , יכול גם להיות רצועת אלטרנטור לא מספיק מתוחה אז אין טעינה מלאה , במקרה הכי גרוע הסלילה באלטרנטור נשרף שזה אומר שהלך האלטרנטור .

רצוי לפני שתעה מהלכים מיותרים לגשת לחשמלאי אתה סומך עליו לבדוק את העניין שלא ינסו לדחוף לך מצבר או אלטרנטור סתם ככה .

פורסם

תודה רבה...

אתם בכל מקרה שוללים מצב של קצר במערכת עצמה? רמקולים\מגברים?

אני רוצה לדעת לפני שאני אגש לחשמלאי

• תוכן חדש...