Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון שסתומים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

מדובר בפורד אריקה 1300 דגם 91.אני מחפס נתונים לגבי המרווחים של הנדנדים לכיוון השסתומים.

וגם מצב השסתומים בזמן הכיוון.אודה מאוד למי יכול לעזור לי.פשוט נישבר בורג שמחזק את גל הזיזים.את זה כבר סידרתי אבל רוצה לבדוק כיוון.

פורסם
0.20 0.30 מ"מ במצב קר.

שלום.

רק מתוך סקרנות איך אתה יודע איזה דגם מנוע יש לו?

אולי ביכלל מרמים הידראולים.

אני לא עניתי כי נימעס כבר כול פעם לכתוב לשואל איזה שנה איזה נפח איזה דגם.

בלי פרטים מלאים התשובה לא רצנית.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בנאדם, לך למוסך של פורד תגיד שאתה רוצה לתקן אצלם, אז הם יתענינו ואז תשאל אותם לגבי המרווח של הנדנדים ואז פשוט תלך. הפיתרון הכי טוב!:wink:

SpeedMaster

פורסם

בני ל."רק מתוך סקרנות איך אתה יודע איזה דגם מנוע יש לו?

אולי ביכלל מרמים הידראולים" אני כותב בנחרצות,איו לו מרימים הידראולים. והמידה שכתבתי נכונה.

אם תזמין אותי פעם לכוס קפה אצלך,אמלא לך את הסקרנות בעוד דברים.

ועוד דבר,שמתי לב שממני, בפורום מצפים לדברים מדוייקים.כותבים בפורום הרבה שטויות.

אבל אם אני לא מדייק מיד "קופצים" עלי.(תקן אותי אם אני טועה).

(איך אדע ועודני ילד זאת חידה...):roll: :roll:

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

תודה לכל אלה שענו לי.לגבי השאלה האם השסתומים הידראולים-לאחר שפתחתי את מכסה גל הזיזים,רואים מה יש בפנים.יש לי גם פז'ו 405 (מנועה 1800 של סיטרואן שאני החלפתי)ושם זה ציפה הידראולית.חיים יותר קלים.גם שיפצתי את הרדיאטור(באריקה) וחסכתי מעל 1000 ש"ח.

פורסם

כיוון שסתומים לא נכון למה יכול לגרום?

אני יודע שאני צריך לכוון שסתומים אבל המכונאי שלי אמר שזה שהשסתומים שלי לא מכוונים זה רק יותר יותר רעש מהמנוע,זה הכל...

זה נכון מה שהוא אומר? או ששוב הוא מבלבל לי בשכל?

פורסם
הנעה, סחיבה, תצרוכת דלק טובה יותר, הספק טוב יותר!

במידה והם היו מכוונים היטב לפני הכוון, לא יחול שום שיפור, אך יחסך כסף רב בעתיד, שנובע מחיסכון בבלאי!

בברכה

צביקה

במידה ולא מכוונים , או לא מכוונים נכון - בדיוק ההפך מהנ"ל.

משכנתא זה קל

פורסם
במידה ולא מכוונים , או לא מכוונים נכון - בדיוק ההפך מהנ"ל.
קראתי בחיפוש שיכול להיות מצב שבו השסתומים מרעישים אך הם לא גורמים ליותר בעיות חוץ מרעש..

איך אני יכול להיות בטוח שבאמת כיוון השסתומים אצלי אם לא דבר דחוף?

פורסם

האוטו נוסע טוב? לטעמך? אם כן, אתה יכול לדחות - עד שיציק לך שאולי זה הכיוון שסתומים.

אגב, שסתומים מרעישים ושסתומים לא מכוונים לא תמיד קשורים אחד לשני.

משכנתא זה קל

פורסם
האוטו נוסע טוב? לטעמך? אם כן, אתה יכול לדחות - עד שיציק לך שאולי זה הכיוון שסתומים.

אגב, שסתומים מרעישים ושסתומים לא מכוונים לא תמיד קשורים אחד לשני.

לפי מה שקראתי בחיפוש היו אנשים שהיו צריכים כיוון והייתה להם בעיה שהרכב קופץ\רועד כזה בהילוך ראשון...

יש לי את הבעיה הזו,וגם אני מרגיש שהכיס שלי נקרע מבחינת דלק,אני עוד שבוע מסיים בדיקת תצרוכה ואני אדע בדיוק כמה הרכב גומע לליטר,לפי ההרגשה שלי הוא צורך דלק יותר ממה שהוא אומר לצרוך...

אה וכמעט שכחתי! גם יש לי הנעה לא חלקה למרות שקניתי מצבר חדש!

פורסם

א. אין לי מושג אם הקפיצות בהילוך ראשון קשורות לכיוון שסתומים.

ב. כאשר תסיים את מחקר תצרוכת הדלק ברכבך, אולי נהיה קצת יותר חכמים.

ג. להנעה קשה יש עוד אלפי סיבות, ולאו דווקא סתומים.

אם אתה רוצה לדון זאת כאן, או בשירשור יעודי שתפתח. לפחות ציין סוג רכב, מנוע, שנה ומה הבעיות.

(אינני מומחה, אך כפי שהתמונה מצטיירת. לא מדובר רק בכיוון שסתומים. אולי גם, אך לא רק).

משכנתא זה קל

פורסם
א. אין לי מושג אם הקפיצות בהילוך ראשון קשורות לכיוון שסתומים.

ב. כאשר תסיים את מחקר תצרוכת הדלק ברכבך, אולי נהיה קצת יותר חכמים.

ג. להנעה קשה יש עוד אלפי סיבות, ולאו דווקא סתומים.

אם אתה רוצה לדון זאת כאן, או בשירשור יעודי שתפתח. לפחות ציין סוג רכב, מנוע, שנה ומה הבעיות.

(אינני מומחה, אך כפי שהתמונה מצטיירת. לא מדובר רק בכיוון שסתומים. אולי גם, אך לא רק).

פורד פיאסטה מנוע 1400 שנת 95.

עוד השערה שהעלתי היא שצריך לנקות את האינג'קטורים.

וחשמלאי אמר לי על יבש לפני בדיקת מחשב שנראה לו שהלך החיישן..אבל זה הכי פחות נראה לי..

אני לאחר בדיקת תצרוכת הדלק אפתח אשכול חדש ואתייעץ עימכם.

תודה רבה לך על העזרה.

פורסם
תודה לכל אלה שענו לי.לגבי השאלה האם השסתומים הידראולים-לאחר שפתחתי את מכסה גל הזיזים,רואים מה יש בפנים.יש לי גם פז'ו 405 (מנועה 1800 של סיטרואן שאני החלפתי)ושם זה ציפה הידראולית.חיים יותר קלים.גם שיפצתי את הרדיאטור(באריקה) וחסכתי מעל 1000 ש"ח.

שלום.

ולבסוף שסטומים הידראולים כן או לא.

בפזו' מה ציפה הידראולית (אולי שמיכה?) בפזו' שלך אין שסטומים הידראולים...

שסטומים רגילים + כיון.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אז ככה!באריקה

באריקה השסתומים אם מירווח.נכנסתי למוסך החלפת תפוח(צריך אישור מוסך לטסט,אחרת אני עושה זאת)

וגם הוא ניסה לשכנעה אותי שאני" בהריון" ז.א. שהשסתום אל ציפת שמן.כמו שאתה מנסה ליקבועה שבפז'ו

זה עם כיוון.זה לא!אני לא אומר דברים שהם לא מידע אישי בדוק.אני זה שהכלפתי לו את המנועה.וגם באריקה.סה"כ נעלם לי הספר עם הנתונים לגבי סדר פתיחת השסתומים לצורך כיוון.

• תוכן חדש...