Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
פולו 16V שנת 97

חובה (מגדל) : כ-1600 ש"ח

מקיף+צד ג' וכל הריידרים האפשריים (שומרה) : 2000 ש"ח

אני לא מבין למה אם אני נהג חדש ורוצה לבטח רכב כזה, הביטוח מקיף לבד יכול להגיע ל6\7\8 אלף שקל בקלות.

והרכב לא חייב להיות ספורטיבי, יצא לי כבר לשאול על גולף מהשנים האלה או פולו רגילה או מיצ' סופר לנסר או הונדה סיוויק ואפילו 306, לא זוכר בדיוק את המחירים. אבל הכי זול שהסכימו לבטח אותי (מחירים ששאלתי בטלפון כמה חב' ביטוח) שאני זוכר זה היה לגולף 95 או 96 והמחיר היה 5.5 אלף שקל.

למה? לא מגיע לי ללכת לישון בראש שקט?

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

כשהייתי מתחת לגיל 24 זה עלה בסה"כ עוד 400-500 ש"ח.

אין לי מושג מה העלות כנהג חדש, כי עד אחרי הצבא לא היה לי כסף לקנות רכב משלי.

נסעתי על הסובארו 91 של אבא שלי (שהיתה חדשה מהניילון) ושאר רכבי הליסינג שהחליף בדרך.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שכחתי לציין קודם, אבל בשביל החובה בסכום הזה חוייבתי להתקין קודן.

התקנות החדשות על ביטוח חובה שלא הייתי מודע להן מהממות אותי!

מילא לגבי הגיל, ההגיון דרש את זה עוד קודם, אבל מה הקשר בין ביטוח חובה, שהינו ביוטח רפואי לקודנית???????

אגב - ביטוח חובה לא חל יותר על כל אדם שנוהג ברכב?

פורסם

פיאט קופה טורבו 98'.

חברות הביטוח הישיר לא מוכנות לבטח את האוטו דרך הטלפון.

"זה אוטו ספורט, זה".

אני מבוטח אצל אליהו (ביטוח חובה) וכלל (ביטוח מקיף), דרך סוכן.

1559 לחובה וכ-2500 עבור המקיף (כולל שמשות).

נהג יחיד, מעל גיל 24, ללא תביעות קודמות בשנתיים האחרונות.

אין דרישות מיגון מיוחדות (לאוטו יש אימובילייזר מקורי ומנוי באיתוראן, על הדרך).

MCS 2008

פורסם

106 XSI שנת 96,

חובה משלם 1998 שקלים (שנה שעברה שילמתי 1560 ש"ח, אבל תעריפי החובה עלו)

מקיף משלם 3500 שקלים (כולל גרירה, שמשות וביטוח מלא של המערכת ברכב).

הביטוחים הינם לכל נהג מעל 21 עם מינימום וותק נהיגה של שנתיים (כלומר כל נהג כולל צעיר, ללא חדש).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

קליאו ספורט 2002

חובה 1500

מקיף 2400

לכל נהג מעל 24,כולל גרירה,שמשות,רכב חליפי,למעשה הכל.

ללא שום דרישת מיגון.יש לציין שהעדר תביעות הוזיל לי את הביטוח.

מאור

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

אני חושב שהשאלה המרכזית היא באיזו חברת ביטוח.

כולנו יודעים הרי שיש חברות ביטוח מאוד מאוד זולות (מי אמר שירביט???), אבל כשאתה צריך את אותן חברות ביטוח אתה מגלה שנשארת עם הזין ביד.

אני דוגל בזה שעדיף לשלם עוד כמה שקלים (אפילו כמה מאות) אבל להיות בראש שקט שאתה יודע שיש על מי לסמוך, ועם החברת ביטוח שלי (שומרה, דרך גמא גולן) אני הכי רגוע, מתוך נסיון עבר.

הסבר:

אבי (=אבא שלי) עבר תאונת דרכים קשה לפני כ-5 שנים, במהלכה השבית את הרכב שלו, ופגע ב-5 מכוניות אחרות (ילד שקפץ לו לכביש בינעירוני גרם לו לסטות), נזק כולל היה מעל 250,000 שקל, חברת הביטוח גררו את הרכב למוסך, התקשרו ביום התאונה לאחל החלמה מהירה, ביקשו שנשלח להם את מפתחות הרכב אל הסוכנות, ואמרו לנו להיות רגועים ושהכל בטיפול כבר ואין מה לדאוג.

כעבור שבוע וחצי (!) קיבלנו צ'ק על סך 68,000 שקלים, עבור הרכב המושבת (מחירון מלא).

זה שירות שבשבילו אני מוכן לשלם יותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עידן אתה צודק בכל מילה שאתה אומר.

אני אישית בדקתי כמה וכמה סוכנויות,ועכשיו אני מבוטח אצל סוכנת של אילן בק(יש לציין שאני מכיר אותה לא מהיום) והביטוח עצמו של מגדל והכיסוי צד ג' שלי עד 400,000 ש"ח,ככה שאני רגוע.

GT-STI בשביל הפאן(נמכרה :( ).

ktm 690 smc ליום יום ולחסכון בדלק :)

פורסם

שלום שלום.

VOLVO 740 GL 1988 .

חובה- 1400 ש"ח בלבד!

צד ג"- 700 ש"ח בלבד.

סה"כ 2100 ש"ח!!

אורן

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

מישהו מוכן להסביר לי איך המחיר של החובה מחושב במחשבונים של משרד התחבורע?

הזנתי נתונים על מנוע 1100, 1300, 1800, 2500 וכ"ו והמחיר לא משתנה בכלל. לדוגמה גיל 50 עם 30 שנות וותק היסטוריית תאונות 0, מנוע 1600 מול 2500 ומול 4500 המנוע לא משחק בכלל תפקיד כאן, הדבר היחידי שמשנה את המחיר הוא הגיל והוותק וכמובן היסטוריית תאונות והרשעות. מישהו מוכן להסביר לי איך זה? הרי גודל המנוע אמור להשפיע על ביטוח החובה, ואיך זה שהוא לא משפיע? יתכן בכלל שהמחירים שאותם מציעות חברות הביטוח זולים מהמחיר של משרד התחבורע?

ROOONEEYY

פורסם

עידן אתה צודק 100% ,

לכן אני נשאר עם הסוכן של המשפחה שהוכיח את עצמו כבר ולא הולך לביטוחים ישירים וכו' , אני משלם בערך 1000 שקל יותר אבל זה שווה את זה .

הכרתי בחורה שבהלך השירות הצבאי שלה נכנסה מאחורה ב - BMW 750 ( דור קודם ) , זאת הייתה תאונה שלגמרי באשמתה והנזקים היו כבדים מאד לרכב שלה וכמובן נזק משמעותי ל BMW ,

הנזק צד ג' הגיע לכמעט 40K ( פנסים , חיישנים , פגוש וכו' , אל תשכחו שזה BMW ) , ועוד כ - 20K לרכב שלה (, כל מערכת הקירור , הרבה נזקי מנוע ... קצה שלדה ומה לא בהונדה סיוויק ) .

שהיא פנתה לביטוח ( ישיר ) הוא התחיל לעשות לה בעיות בגלל שהתאונה היא באשמתה המלאה ושהיא הודתה בזה ( אי אפשר להסתיר את זה , היא נכנסה מאחורה ברמזור ) .

הביטוח במקום לעזור ניסה להתנער .

לאחר מאבק לא קטן הוא הסכים לשלם גם לצד הנפגע וגם לה , אבל הייתה עוגמת נפש לא קטנה.

פורסם
התקנות החדשות על ביטוח חובה שלא הייתי מודע להן מהממות אותי!

מילא לגבי הגיל, ההגיון דרש את זה עוד קודם, אבל מה הקשר בין ביטוח חובה, שהינו ביוטח רפואי לקודנית???????

אגב - ביטוח חובה לא חל יותר על כל אדם שנוהג ברכב?

התכוונתי לביטוח מקיף, סלחו לי על הבלבול קל.

• תוכן חדש...