Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוכנת צריבה שעובדת מתוך DOS ?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הולך ומתמעט מספר המחשבים בעולם שמשתמשים עדיין במערכת ההפעלה Dos.

אתה מתכוון לתוכנת צריבה שעובדת על Command Line, וכן, כמעט לכל UTILITY יש גירסאת Command Line.

פורסם

אני מתכוון ל DOS, לצורך העניין מדובר בדיסקט הפעלה של WIN 98...

אני יודע שתוכנת GHOST שעובדת על DOS צורבת את ה IMAGE ישירות על CD.

אז האפשרות קיימת, אבל אני מחפש משהו עם תפריטים ולאו דווקא בהקשר של GHOST.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

במערכת לינוקס/יוניקס יש תוכנת צריבה בשם cdrecord שעובדת משורת הפקודה. למיטב ידיעתי, יש גרסה של תוכנה זו גם לדוס/וינדוס. האם היא תלויה בדרייברים של וינדוס או לא? אין לי מושג.

http://cdrecord.berlios.de/old/private/cdrecord.html

ראה dos או win98 בדף הנ"ל תחת supported operating systems.

לתוכנה הנ"ל אין תפריטים.

אם אתה פשוט זקוק למשהו שלא תלוי בוינדוס ולאו דווקא רץ בדוס אפשר להשתמש ב livecd של הפצת linux כלשהי (דוגמת knoppix), כך תוכל להשתמש בתוכנות הרבה יותר נוחות עם תפריט גרפי וכו'. אם כי אני מניח שפתרון זה ריאלי רק אם יש לך כונן CD כלשהו בנוסף לצורב.

פורסם

לי לא ידוע על גירסה של גוסט שצורבת ישירות לסידי

אני לא מבין מה הבעיה ביצירת IMAGE של מחיצה מסויימת על מחיצה אחרת, אח"כ לעלות למערכת הפעלה ולצרוב את כל הסיפור... :|

פורסם
לי לא ידוע על גירסה של גוסט שצורבת ישירות לסידי

אני לא מבין מה הבעיה ביצירת IMAGE של מחיצה מסויימת על מחיצה אחרת, אח"כ לעלות למערכת הפעלה ולצרוב את כל הסיפור... :|

נדרש במקרה שיש רק HD אחד שלא מחולק למחיצות..

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

ישנה הוצאה של לינוקס (לא זוכר את השם שלה כרגע) שאינה דורשת התקנה סה"כ אתה מכניס את הדיסק ואחרי כ-3-4 דקות יש לך הוצאה שלמה של לינוקס מדומה שרצה מהדיסק ישירות

יש לה כמה כלים שאיתה ניתן לצרוב דיסקים רק תן לי להזכר בשם של ההוצאה ואני אעדכן מאוחר יותר

אבי.

• תוכן חדש...