Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני רוצה להחליף בלמים באופל אסטרה 96.

רציתי לדעת מה הגודל של הדיסקים ומה יחשב למחיר טוב להחלפה של זוג צלחות+זוג רפידות כולל עבודה.

והאם יש איזו חברה מומלצת? אני ממש לא מבין בחברות של בלמים.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אהלן.

באתר של חברת Remsa מופיעים בקטלוג הגדלים של הצלחות ע"י בחירת דגם הרכב, ולאחר מכן לחיצה על התמונה של הצלחת. להלן קישור:

http://www.remsa.com/catalogo_pormarca.php

ללא כל קשר תוכל ועדיף שתשאל במוסך המרכזי. במקרה שלי אותו אחד שקניתי ממנו את הצלחות והרפידות רק ממבט ידע מה אני צריך מכיוון שלפולו שלי יש רק 3 אפשרויות לגדלים לפי דבריו. (לא הייתה בעייה, הוא הביא לי בדיוק מה שהייתי צריך).

אני ממליץ על חברת LUCAS. בלימה מצויינת, תגובה מהירה וחדה של דוושת הבלם, בלמים נושכים ומצויינים גם ברטוב. גם חברת TEXTAR טובה, יש לי רפידות שלהם מאחור.

לי סט של צלחות קדמיות 256 מ"מ+רפידות תוצרת LUCAS עלה בסביבות 400 ש"ח (חבר טוב של אבא שלי), אך המחיר שלהן נע סביב 580-650 ש"ח (במוסך המורשה דרשו 800 ש"ח עבור LUCAS "תחליפיים" וללא עבודה).

לגביי המחיר, לא חסרות חנויות, כנס לחנויות ובצע סקר.

אגב, מהיכן אתה בארץ? (ע"מ שיוכלו לכוון אותך לחנות חלפים זולה...)

איתמר ג'ורג'.

פורסם

מרכז רמלה/נס ציונה/ראשל"צ/רחובות

אני צריך תשובות מכיוון שמחר על הבוקר אני רוצה לסיים עם זה.

בפעם האחרונה שהחלפנו בלמים בUMI(שזה הבלמים שיש עכשיו) אני מאוד לא מרוצה מהם. ביקשנו שיתקינו מקורי, משום מה יש לי תחושה ששמו משהו תחליפי זול.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

היי

אני לא חושב שumi ישימו לך תחליפי אם אמרו מקורי (ואם אתה נוכח בזמן הביצוע אתה יכול לבדוק)

יתרה מזו כאשר עכשיו אתה מוריד את הבלאי שוב באפשרותך לבדוק:)

אצלי באסטרה יש רפידות אנגליות (כלל לא יקרות 180 ש"ח)

לא זוכר את שם המותג.

עשיתי במוסך צמרת בנתניה ואני מרוצה מבלימה שקטה ואיכותית.

• תוכן חדש...