Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

topless driving

DJO
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

והפעם הכוונה היא לטופלס - ללא חולצה.

ידידה שלי אמרה לי שאסור לנהוג ללא חולצה וגם למי שיושב ליד הנהג אסור להיות בלי חולצה.

צודקת?

פורסם
והפעם הכוונה היא לטופלס - ללא חולצה.

ידידה שלי אמרה לי שאסור לנהוג ללא חולצה וגם למי שיושב ליד הנהג אסור להיות בלי חולצה.

צודקת?

לא יודע לגבי זה שיושב ליד הנהג אבל לנהג אסור לנסוע ללא חולצה, ההיגיון אומר שחוק זה גם חל על היושב ליד הנהג ...

כמו כן גם אסור לנסוע עם כפכפים או ללא נעליים ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
שמעתי שגם עם גופיה אסור זה נכון?

גופית ערסים בלי שרוולים.

בשביל זה נצטרך לחכות ש-be_roo תתחבר, לפי מה שאני זוכר זה גם אסור, המטרה של החוק הזה היא בדיוק כמו הקטע של לא לנסוע יחף, אם במקרה יקפוץ עליך יתוש/קוץ/כל גורם מפריע אחר אז החולצה/נעל יגנו עלייך במידה כלשהי ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

גופית ערסים בלי שרוולים.

בשביל זה נצטרך לחכות ששיר תתחבר, לפי מה שאני זוכר זה גם אסור, המטרה של החוק הזה היא בדיוק כמו הקטע של לא לנסוע יחף, אם במקרה יקפוץ עליך יתוש/קוץ/כל גורם מפריע אחר אז החולצה/נעל יגנו עלייך במידה כלשהי ...

כמובן שיש את נושא ההתערטלות במקום ציבורי.

:puzzled:
פורסם

גופית ערסים בלי שרוולים.

בשביל זה נצטרך לחכות ששיר תתחבר, לפי מה שאני זוכר זה גם אסור, המטרה של החוק הזה היא בדיוק כמו הקטע של לא לנסוע יחף, אם במקרה יקפוץ עליך יתוש/קוץ/כל גורם מפריע אחר אז החולצה/נעל יגנו עלייך במידה כלשהי ...

אוטו זה מקום ציבורי?

בכל מקרה לדעתי אם זו בחורה והיא יושבת ליד הנהג ללא חולצה - אין עם זה שום בעיה :lol::lol:

:wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

צודקת?

השאלה היא לא אם זה מותר אלא איך שיכנעת אותה בסוף? :)

בכל מקרה , מבחינה מוטורית , נהגת בלי חולצה מגיעה רחוק יותר...

נמרוד

פורסם

נהיגה לא חולצה לא מסתדרת עם העובדה שאתה אמור להיות חגור...

צביטות, סריטות, גירויים, סימנים אדומים, שפשופים בעור - יגרמו

מכל בלימה ותנודה קטנה.

לא רק זה, אלא גם העובדה שלידידתך החגורה תעבור במקום די רגיש,

הלא הוא ערוץ הנחל המפריד בין שתי גבעות החלב.

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

גופית ערסים בלי שרוולים.

אוטו זה מקום ציבורי?

בכל מקרה לדעתי אם זו בחורה והיא יושבת ליד הנהג ללא חולצה - אין עם זה שום בעיה :lol::lol:

אני מבין שלא יצא לך בעבר אהה..

אז מקרה אישי:

נוסע מטבריה לקצרין (אל תשאלו .. ) באחת הסיבובים קולטת עיני הונדה סיויק אפורה עם נהגת (שיער ארוך) וכן .. ללא חולצה , אני מנסה להתרכז יותר כדי להספיק להנות מהמחזה כמה שיותר, וכשהיא עברה לגמרי וכולי דמעות הבנתי ש... אני עוד שניה נכנס בהר שבצידי הסיבוב :\

למזלי שברתי ימינה ולקחתי את הסיבוב מאוד מאוד בזהירות :)

מסקנה... בחורות ערומים זה חולרע.

פורסם

גופית ערסים בלי שרוולים.

אוטו זה מקום ציבורי?

טוב עכשיו אני מדמיין בחורה ללא חלק עליון ועם נתונים יפים נוהגת ברכב ממש ממש חזק והכל נמרח הצידה מכוחות ה-G... בקיצור, זה מבחן מצויין לראות אם זה אמיתי או לא...

ינון.

פורסם

גופית ערסים בלי שרוולים.

אוטו זה מקום ציבורי?

טוב עכשיו אני מדמיין בחורה ללא חלק עליון ועם נתונים יפים נוהגת ברכב ממש ממש חזק והכל נמרח הצידה מכוחות ה-G... בקיצור, זה מבחן מצויין לראות אם זה אמיתי או לא...

ינון.

:rofl:

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

על פי חוק אסור לנהג להיות ללא חולצה.כנ"ל לגבי הנוסע שלידו.

אין לי מושג מה הדין לגבי נוסעים מאחור.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

יש היגיון בזה.

דוגמא אישית : אני נוסע ברנו 5 שהייתה לי בבקעה במהירות מעל 100, חלונות פתוחים, חום איימים, בלי נעליים אבל עם ג'ינס.

לפתע נכנס לו דבור, כן כן דבור, לתא הנוסעים, ונעלם לו באיזור הרגלים.

אני בבהלה :shock: , יורד ירידה מהירה ומבוקרת לשוליים, עוצר את הרכב ומחפש את בן הבליעל.

הבן ז**ה נעלם לו.

:evil:

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

• תוכן חדש...