Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רומן

לי יש זוג וימקס 10 בתיבה אטומה .

אם תרצה להתרשם קבע איתי בפרטי ונחבר אותם אצליך .

אני בטוח שלא תתאכזב !

שבת שלום לכולם !

פורסם

2 של V MAX 10

שמעתי אותם בזמנו אצל אלי [MIRAN80] והם נישמעו פיגוז מדוייקים עוצמתיים ונצילים מאד בזמנו שמעתי אותם עם המגנט פאנטום כיום יש לאלי MTX מטורף שבכלל לא מתאמץ כדי להזיז אותם !

תיפגש עם אלי , הוא בחור זהב -יעזור לך להחליט בצורה טובה יותר.

Image 045.jpg

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
כמו שרשום בכותרת.

מה הייתם מעדיפים שניים של V-MAX 10 או אחד קיקר L7 12?

שני האפשרויות בתיבות אטומות. מגבר הייפוניקס 1005D.

SQ.

שומע את כל הסוגי המוסיקה.

אתה מדבר על זוג VMAX דור קודם ? כמה עולים לך זוג ?
פורסם

רומן, גם אני אמליץ במקרה הזה על זוג VMAX 10, מבחינת סאונד הם הרבה יותר מדוייקים מאשר הL7, ופונים יותר לאיכות הסאונד ולא רק "בום-בום-בום"...

בכל אופן, על מנת שתוכל להניע אותם עם המגבר שלך אתה תצתרך לקחת סאבים בגרסת SVC של 4 אוהם. על מנת להגיע להתנגדות סופית של 2 אוהם.

כי זוג של DVC 4 אוהם, לא יוכלו לפעול אצלך כראוי על המגבר של ההיפוניקס מבחינת התנגדויות.

כי 2 DVC יגרמו להתנגדות סופית של 1 אוהם, או 4 אוהם, וזה לא רצוי מבחינך.

under construction..

פורסם

אז ככה זה לא בידיוק אלף שקל. פשוט תכלס אני מוציא 1K מזומנים כדי להניע את העסק.

GREEN אני יסגתי אחד כזה במקרה יתחלפתי במשהו והוא SVC 4 אום. עכשיו מה שאני צריך זה למכור את הקיקר שלי ו לקנות עוד אחד כזה.

לבנות תיבה אטומה לזוגיה ושלום על ישראל!

לא תופס הרבה מקום.

סאב מואד חמוד לדעתי בעיקר 10 אינצ'.

פורסם

גם אני שמעתי אצל מירן והם נשמעו מדוייקים מאוד סאונד רך מאוד , לא פאנצ'י מידי שקודח בראש.

למרות שהוא פחד להגביר דרך הHU בגלל הMTX המפחיד הזה ששכב לו מאחורה והגביר את צמד החמד אבל עדין שמעו מצויין.

בקיצור SQ אך ורק מ 2 וי מקס .

L7 זה לא בכיוון הSQ שאל את מיקי אפילו :biglaugh: ...

• תוכן חדש...