Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

H1 אזרחי

נמרוד רחמימוב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא ידעתי שיש כזה בארץ.

לא H2/3 המזויפים, אלא הדבר האמיתי - H1 אזרחי. נצפה אתמול בנס-ציונה.

נמרוד

****עריכה - נמרוד , מכיוון שלא בטוח שבעל הרכב היה רוצה לחשוף את רכבו כאן בפורום , הסרתי את התמונה. אתה מוזמן להעלותה שוב ללא מספר הרישוי. שמר.****

פורסם

יש כמה וכמה כאלה בארץ...זה שבתמונה הוא מיובא אישית לפי המספר האחרון בלוחית רישוי שהוא 15.

ידוע לי על אחד לבן שמסתובב בהרצליה ועל עוד אחד שחור או אפור משופר מאוד לשטח אם אני לא טועה בזכרון יעקב.

פורסם

הוא מיבוא אישי

ונמכרו כמה וכמה אזרחיים כאלו בצפון ת"א יש אחד שחור

ובאיזור יהוד מסתובב עוד אחד שחור של איזה קבלן

ובאיזור הצפון יש אחד צהוב

פורסם

ידוע לי על 2 בהרצליה פיתוח.. אחד לבן ואחד שחור (גם גרים באותו רחוב במדומני...)

ויש עוד כמה שמסתובבים בארץ.. כולם ייבוא אישי.. הצבא עוד לא התחיל למכור את הישנים שלו..

המחיר? החל מ850 אלף שקל לפני תוספות :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

יש באיזור נס ציונה רחובות עוד אחד, גג ברזנט, במקום מראות בדלתות יש לו מצלמות שמראות לו הכל על מסך בתוך הרכב.

הצבע הוא צבאי של ארה"ב בצבעי הקרם שלהם.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עזבו את המשאית הנבלה לראפרים - תראו מה הוא מוביל - KTM 525EXC חדש לחלוטין. כמה נעים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

בשנות התשעים היה נסיון ליבוא סדיר של H1. לא זוכר מי היה היבואן, אבל משום מה מדגדג לי בקצה השכל שזה היו סמל"ת.

הם אפילו שלחו אנשי מקצוע לארה"ב כדי ללמוד ולהכין מערך תמיכה טכנית וכל מה שדרוש.

אבל דבר אחד הם שכחו. שמדובר ברכב לא מי יודע מה פרקטי ומאוד מאוד יקר, כך שהוא אמור להתאים לשוק היוקרה. אבל הוא מאוד ספרטני, והבעיה הכי גדולה - דורש רשיון ג'.

כמה אנשים באלפיון העליון במדינה מחזיקים רשיון ג', ומוכנים להוציא כזה סכום על רכב כזה?

חמישה.

חמישה H1 נמכרו באופן רשמי והיבוא הופסק.

מה שכן, הועברה תקינה כדין. כך שכל אחד יכול היה ליבא באופן אישי ויכול להיות שכמה הגיעו לארץ בדרך הזו.

פורסם
הוא מיבוא אישי

ונמכרו כמה וכמה אזרחיים כאלו בצפון ת"א יש אחד שחור

ובאיזור יהוד מסתובב עוד אחד שחור של איזה קבלן

ובאיזור הצפון יש אחד צהוב

ישנם שניים באיזור זה אחד שחור השני בגוון בהיר, שניהם אם אייני טועה שייכים לבחור מגני תיקוה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קיימים מספר אקזמפלרים בארץ, מספר רגילים וכמה "סטיישנים".

לפי מה שידוע לי צריך להיות בעל רשיון ג' כדי לנהוג באחד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...