Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 108
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שיריון מקומות לצעירם/נשים.

הכוונה היא לא להביא אנשים מהרחוב ולהפיל עליהם תפקיד ועד אלא במידה ויש מתמודדים כאלו לשריין להם מקום שיוכלו להיכנס לועד ולייצג את הצעירים והנשים.

במידה ואישה תיהיה חברת ועד זה יעזור לעניין עוד נשים בתחום רכבי האספנות.

במידה ויהיה צעיר (עד גיל 30) בין חברי הועד זה יעזור לצרף עוד חברים צעירים למועדון.

משה.

למה צריך לשריין?יגישו מועמדות כאחד האדם,יזכו במספיק קולות יבחרו,ככה המכניזם עובד,לא?-זאב

zeev

פורסם

רבותי הפוליטיקאים

מישטרים, בעולם,הוקמו להגן על החלשים מפני החזקים (פיזית) ולנהל חיים מסודרים. מערכת החוקים והאכיפה הם הכלי המיכאני לבצוע מטלה זו. שיריונים והגבלת זמן של פעיל שליט, הן חלק ממניפולאציות פוליטיות (לגיטימיות) שנועדו להתגבר על מצבים בהם החוק הבסיסי לא מכסה, או מפריע.

שריון: אתנן ליריב פוליטי מסוכן, כדי שישב בשקט, או הבטחת מקומו של אדם מכובד למעמד מסויים, מחשש שלא יגיע אליו בבחירות דמוקראטיות (יעני, לזכור חסד נעודים). כך או כך זה לא טוב ליעילות.

הגבלת זמן פעילות: נועד למנוע ניצול תפקיד של אדם למטרות לא ישרות, לאחר התערותו בתפקיד מסויים, ויצירת קשרים.

מכיוון שאיננו מאשימים את ההנהלה הנוכחית במעשים לא נאותים, אני מציע לעזוב את העץ הזה, לפני שתהיה פה הסתבכות שלא נוכל להתיר. אנחנו לא מדינה, אנחנו מועדון קטן וחמוד, וכך צריך הענין להתנהל.

מה שצריך, בגדול, זה, להכריח את ההנהלה הנוכחית, לעשות דברים שהחברים רוצים, ולא מה שהקרובים רוצים.

לא לצעוק עלי

יום טוב

אילן

פורסם
זה פשוט המשך ישיר להודעה שמתיחסת אלי...
אין לי בעיה עם זה - זה קצת משעשע

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם
רבותי הפוליטיקאים

מישטרים, בעולם,הוקמו להגן על החלשים מפני החזקים (פיזית) ולנהל חיים מסודרים. מערכת החוקים והאכיפה הם הכלי המיכאני לבצוע מטלה זו. שיריונים והגבלת זמן של פעיל שליט, הן חלק ממניפולאציות פוליטיות (לגיטימיות) שנועדו להתגבר על מצבים בהם החוק הבסיסי לא מכסה, או מפריע.

שריון: אתנן ליריב פוליטי מסוכן, כדי שישב בשקט, או הבטחת מקומו של אדם מכובד למעמד מסויים, מחשש שלא יגיע אליו בבחירות דמוקראטיות (יעני, לזכור חסד נעודים). כך או כך זה לא טוב ליעילות.

הגבלת זמן פעילות: נועד למנוע ניצול תפקיד של אדם למטרות לא ישרות, לאחר התערותו בתפקיד מסויים, ויצירת קשרים.

מכיוון שאיננו מאשימים את ההנהלה הנוכחית במעשים לא נאותים, אני מציע לעזוב את העץ הזה, לפני שתהיה פה הסתבכות שלא נוכל להתיר. אנחנו לא מדינה, אנחנו מועדון קטן וחמוד, וכך צריך הענין להתנהל.

מה שצריך, בגדול, זה, להכריח את ההנהלה הנוכחית, לעשות דברים שהחברים רוצים, ולא מה שהקרובים רוצים.

לא לצעוק עלי

יום טוב

אילן

אילן לא להאמין אני אפילו מסכים איתך הפעם, רק בהבדל קטן,אין ל"הכריח"הנהלה אם היא לא טובה{אני לא משוכנע שזה המצב אצלנו}פשוט בבחירות הקרובות הבוחר יאמר את דברו,כך זה פועל בכל גוף מסודר.זאב- החצוף

zeev

פורסם

לכולם ולאזולאי בפרט שלום

מבחן ההצלחה של התנדבות היא בביצוע נאות של המטלה, הצידודים שלך ב"תנאים הקשים" של המתנדב, אינם במקומם, ביחוד בשעת "פישול", שכן, הם, כאילו, נותנים לכך לגיטימאציה, מה שבפירוש פסול. עם כל הכבוד להתנדבות, ויש לי כבוד רב לנושא, מנסיון, אין אפשרות להשליך מגדולת ההתנדבות על ביצוע התפקיד, שכן, הנזק כפול-גם התפקיד לא מתבצע כראוי וגם המערכת שוקטת על שמריה, עד לקריסה, וגם אז ה"מפשל" יוצא נקי, עקב היותו מתנדב.

לכל המתלהמים: דברי נאמרו באופן כללי. כל דמיון למציאות הוא מיקרי בהחלט, ולא באשמתי.

אינני קובע עמדה ביחס ל"בית קפה" טוב או לא טוב. מה שטענתי שיש לבדוק את רצון החברים, בנושא זה, שכן לטענת ההנהלה, בית הקפה הוא המכשול העיקרי למציאת מקום למפגשישי שיהיה מקובל על כולם (גם אני אוהב את הבוטנים-ויש גם זיתים).

לדעתי צריך להגביל את ההשתתפות בדיונים הפרוצדוראליים של המועדון, כולל הפורום וודאי האסיפה השנתית לחברים בלבד. גם ככה קשה להגיע לאחידות דעה, ואנו לא צריכים דעות נוספות, מה גם שחלק מהם קנטרניות, מרושעות ובאות רק להזיק.

לכל המתלהמים: דברי נאמרו באופן כללי. כל דמיון למציאות הוא מיקרי בהחלט, ולא באשמתי.

יום טוב

אילן

פורסם

אילן

בנוגע לפורום, הרי שזה פורום פתוח וחשוב להכיר את דעות אלה שאינם חברים.

אמרתי כבר שמתוכנן פורום סגור, אבל לא על חשבון הפורום הפתוח.

מעניין שאמרת משהו נגד אמירה קנטרנית מיד אחרי שאמרת את זה"

מה שצריך, בגדול, זה, להכריח את ההנהלה הנוכחית, לעשות דברים שהחברים רוצים, ולא מה שהקרובים רוצים". כאילו שהועד שואל קודם את הקרובים והמקורבים ובקיצור אין אתיקה בועד.

אמרת גם משהו על אמירות מרושעות ושכחת מה שאמרת קודם על מנעמי השלטון...

בני (כמשתתף בפורום)

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
אילן

בנוגע לפורום, הרי שזה פורום פתוח וחשוב להכיר את דעות אלה שאינם חברים.

אמרתי כבר שמתוכנן פורום סגור, אבל לא על חשבון הפורום הפתוח.

מעניין שאמרת משהו נגד אמירה קנטרנית מיד אחרי שאמרת את זה"

מה שצריך, בגדול, זה, להכריח את ההנהלה הנוכחית, לעשות דברים שהחברים רוצים, ולא מה שהקרובים רוצים". כאילו שהועד שואל קודם את הקרובים והמקורבים ובקיצור אין אתיקה בועד.

אמרת גם משהו על אמירות מרושעות ושכחת מה שאמרת קודם על מנעמי השלטון...

בני (כמשתתף בפורום)

בני ולזאב

קיבלתי. אני רוצה להסביר: כוונתי היתה להעיר על כך שביצועי המועדון (טובים או לא) נעשים על דעת מיעוט קטן (ההנהלה) ואין שיתוף עם רצונות החברים-זה הכל. יתכן שאני טועה ועל כך אפשר להעיר, ותוך כך השתמשתי בביטויים כלליים השגורים בפי עמנו (היה צריך להיות קרובים לצלחת-כנראה נמחק), אבל כפי שנאמר, לא תמיד הכוונה מובנת מהכתוב, אי לכך אני רוצה להצהיר קבל עם ועדה:

לעולם, הנכתב על ידי לא אמור לפגוע, להעליב או להציק לאינדיבידואל(ים), לבקר כן, אך תמיד באובייקטיביות ובהגינות,

למעט תגובה על השמצה נגדי, אך גם בה ינתן בסיס ברור לנאמר בה וכוונתי בה. מקרה שלדעתי לא צריך לקרות בפורומנו.

אפילו אם הדברים נקראים ומובנים לא נכון, תמיד זה יהיה על בסיס סמאנטי ולא אי-אתי.

הייטבתם בהערתכם ואני מקווה שתשובתי הניחה את דעתכם, ואת דעת שאר החברה' שחושבים שאני רשע.

יום טוב וסילחו לי על ההשתפכות. רגע של חולשה.

אילן

פורסם
בני ולזאב

קיבלתי. אני רוצה להסביר: כוונתי היתה להעיר על כך שביצועי המועדון (טובים או לא) נעשים על דעת מיעוט קטן (ההנהלה) ואין שיתוף עם רצונות החברים-זה הכל. יתכן שאני טועה ועל כך אפשר להעיר, ותוך כך השתמשתי בביטויים כלליים השגורים בפי עמנו (היה צריך להיות קרובים לצלחת-כנראה נמחק), אבל כפי שנאמר, לא תמיד הכוונה מובנת מהכתוב, אי לכך אני רוצה להצהיר קבל עם ועדה:

לעולם, הנכתב על ידי לא אמור לפגוע, להעליב או להציק לאינדיבידואל(ים), לבקר כן, אך תמיד באובייקטיביות ובהגינות,

למעט תגובה על השמצה נגדי, אך גם בה ינתן בסיס ברור לנאמר בה וכוונתי בה. מקרה שלדעתי לא צריך לקרות בפורומנו.

אפילו אם הדברים נקראים ומובנים לא נכון, תמיד זה יהיה על בסיס סמאנטי ולא אי-אתי.

הייטבתם בהערתכם ואני מקווה שתשובתי הניחה את דעתכם, ואת דעת שאר החברה' שחושבים שאני רשע.

יום טוב וסילחו לי על ההשתפכות. רגע של חולשה.

אילן

אף פעם לא ראיתי התנצלות כביטוי של חולשה.

אז אם זאת התנצלות אני מקבל אותה בשם חברים שעושים ימים כלילות בהתנדבות למען המועדון.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

פורסם
אף פעם לא ראיתי התנצלות כביטוי של חולשה.

אז אם זאת התנצלות אני מקבל אותה בשם חברים שעושים ימים כלילות בהתנדבות למען המועדון.

בני היקר

לא ברור לי למה תמיד מבינים דברים מתוך דברים שלא נאמרו, גם אני לא רואה חולשה בהתנצלות. להתנצל, צריך על מעשה רע שנעשה. אני, לא עשיתי שום דבר רע, אי לכך אין לי על מה להתנצל. ההסבר שכתבתי בא להסביר, מדוע לא היה צריך להפגע מהודעתי, ואם מישהו בכל אופן נפגע, שיגיד, ואני אתנצל לפניו אישית ועם כל הכבוד (רצוי בה"פ).

בואו נחזור לנושא העיקרי של שרשור זה.

בברכה

אילן

פורסם

חברים יקרים,

מתוך כוונה לענות על עיקרי הנושאים ולא להיגרר לחילופי האשמות (או יותר גרוע מזה...), בכוונתי לענות באופן ענייני על מספר נקודות שהעלה רונן גאנון בתחילת השרשור.

אבקש לציין כי על אף בקשות רבות, כולל שלי, נמנע רונן עד עתה מלצור קשר באופן ישיר, ולו טלפונית, על מנת ללבן את הסוגיה - אשאיר לכם להסיק את המסקנות המתבקשות...

ולגוף העניין -

מפגש יום ששי:

לא קל למצוא מקום ויעידו הנדודים שנדדנו. המקום הנוכחי היא הברירה הפחות גרועה כי כל מקום אחר ימשוך רכבים מהסוג שברחנו ממנו באצטדיון רמת גן.

בית הקפה חשוב שיהיה ובסמיכות לרכבים.

המפגש חייב להיות בתוך העיר כדי ליצור מגע בלתי אמצעי עם האוכלוסיה במקום.

מה לעשות ומגרש החניה הנוכחי הוא של זכיין וכל אחד יכול להכנס.

אם מישהו יציע מקום טוב יותר, יבורך. כמות הרכבים שמגיעה למקום מעידה גם על יתרונותיו.

דמי חבר:

כאן אנחנו חלוקים באופן בסיסי. המועדון הוא לא חברה מסחרית שנותנת שירות כמו קאנטרי קלאב. זה מועדון חברים ונקודת מפגש בין העוסקים בתחביב. וועד המועדון שומר על המסגרת ומתחזק אותה. העובדה שאנחנו מצליחים לשמור על המועדון במשך 20 שנה, תעיד על איכות הועדים השונים.

האבטומוביל:

מר גאנון כתב:" אז מה אני מקבל שאלתי? עלון מגזין מכובד, נכון, נחמד, נכון, 40 אחוז ממנו זהפרסומות, היתר זה כתבות של אותם כותבים, עדיין נחמד אני מודה ומתוודה."

תודה על המחמאות, העלון פתוח לכל כותב וכותבת ואנו מניחים שבדקת לעומק את מספר הכותבים. לצערנו חברים לא עומדים בתור כדי לכתוב. הפירסומות מחזיקות את המגזין ומונעות מאיתנו להעלות את דמי החבר בצורה משמעותית. עצם העובדה שגורם חיצוני מפיק לנו את העיתון, ועל חשבונו, וברמה שאתה מודה שהיא טובה, מעידה גם על איכות עבודתנו כועד.

תמורה עבור האגרה:

קצת קשה היה להבין מדברי הכותב למה בדיוק הכוונה: יש תמורה ויש שיפור כל הזמן. הרחבת התקנות למשאיות ואוטובוסים נכנסה רק לאחרונה לתוקף. הקשר עם אוניברסיטת ת"א נוצר רק לאחרונה ולחברים יש מקום נח להנות מהרצאות מיקצועיות. אתר האינטרנט מתחדש. זה בנוסף להישגי העבר שאין מה להתביש בהם.

ביחס לכמות הטיולים וכו', אז יש ארועים ויש מסעות ויש הגביע הנודד ויש רמת השרון ויש ויש. לא צריך להקדיח את התבשיל ואם אתה חושב שאין מספיק ארועים, בוא תציע ותתכונן גם להיות בצוות שמממש את ההצעה. מבחינת "המציע-מבצע".

רוצה שהמועדון יתנהל כלכלית? תהיה מוכן לדמי חבר של 1000 ¤ לשנה.

לסיכום כתבת: "שנים שבקושי המועדון נתן משהו". אם השיפור באבטומוביל, אתר האינטרנט, החידושים בתקנות, ההרצאות, ועבודה סיזיפית של מאזן כספי תקין ועוד ביורוקרטיות, זה בקושי, אנא צא מהמקלדת והצטרף לעשיה.

ועד המועדון:

בדקת כמה זמן משמש כל חבר ועד בתפקידו? ובכלל, כל עוד אתה לא מגבה את דבריך בעובדות, אנו לא נתעמת עם דבריך על הביורוקרטיה. אנו מניחים שהתבוננת בפרוטוקולים ואתה יודע בדיוק במה דנו ומה קיבלו ומה דחו. יש הצעות שמועלות כאן בפורום ולא מתקבלות אבל זה אחרי דיון מעמיק שלוקח בחשבון את העלות והשלכות אחרות. הפרוטוקולים פתוחים לכל דורש אבל מי מהמבקרים מועיל בטובו, אפילו אחת לכמה חודשים, לבוא למשרד ולעיין בהם?

סעיף 4 על האליטיסטים מופנה, אנו מניחים לכלל המועדון אז לא נגיב כאן.

סעיף 5 מעיד על האנשים שבאים לאסיפה הכללית ולבית הקפה. אם הצעירים לא טורחים לבוא לאסיפה הכללית, הדבר יעיד עליהם ולא על אלה שכן באים.

הפורום:

לגבי דבריך על מצבור רפש, להזכירך שזה פורום פתוח וחלק מהשרשורים שאתה מתיחס אליהם נפתחים על ידי אלה שאינם חברי מועדון. בוודאי בדקת לעומק את היחס בין מספר שרשורי הרפש (כמו הטחת דברים על גיל חברי המועדון...) ומספר השרשורים האחרים.

אנו מניחים שמתוך קרוב ל 7000 שרשורים וכ 65000 הודעות שנפתחו מאז פתיחת הפורום "כמה" מהם עוסקים גם במהות.

לגבי מנהל הפורום: כתבת שבדקת לעומק את המחיקות שלו. אז כנראה שלא בדקת טוב כי כמות המחיקות שביצע היא אפסית לעומת ההודעות שפורסמו. זאת גם לעומת המחיקות שבוצעו על יד מנהלי האתר האחרים וגם ביחס לפורומים האחרים באתר. אנו מצרים על הטחת האשמות בו ללא בדיקה וללא מתן דוגמאות, למרות שהתבקשת להביא אותן בהודעה פרטית שנשלחה לך. במידה ולא תביא דוגמאות לכך, תימצא מוציא דיבה.

ביחס להפרדה בין תפקידו כמנהל הפורום ובין השתתפותו כחבר, אנו מתפלאים שבבדיקתך המעמיקה לא העלית שהמנהל צובע את הודעותיו כמנהל בצבע מיוחד.

לסיכום, אנחנו מסכימים עם דבריך ש "רמתו הכללית של הפורום וחבריו גבוהה ומשביעת רצון"

למנהל הפורום יש חלק מכריע בכך.

רונן גאנון סיים באמירה הבאה:

. "תורידו את האף. תסתכלו בגובה העיניים. אל תתחילו שוב להצטדק על גבי הפורום, מי שבסדר, בסדר, אין סיבה שיגיב, ברור לי שחלקכם הנכבד אכן אנשים טובים וחברותיים, אני פונה לאלו שלא, אלו אשר נתנו רפיוטיישן כזה למועדון"

צר לנו על ראייתך זו של הדברים. אם אתה חושב שדבריך יבואו ללא תגובה, אתה טועה. ולגבי ה"רפיוטיישן" אז אנו שמחים לבשר לך שלמועדון החמש יש שם טוב בקהיליה העסקית והתחבורתית בארץ ויעידו האיזכורים עליו בתקשורת והפתיחות לעניננו במשרד התחבורה. אם יש לך הצעות לשיפור, בוא ותהיה חלק עשייה ואל תטיח האשמות, גם אישיות כשאתה מסתתר מאחורי כינוי אנונימי.

לסיום, אני קורא שוב לחברים להצטרף לעשייה, לבוא לאסיפות הכלליות, להתעניין במה שקורה בישיבות הועד שהן פתוחות לכולם ולהתנדב. קראתי את כל השרשור ויש מספר דברים אותם נבצע. אנו תמיד במגמת השתפרות. אנו פתוחים לביקורת ובתנאי שהיא לא תתדרדר להטחת האשמות ללא גיבוי בעובדות.

בברכת חברות,

נחום קדמיאל בשם ועד מועדון החמש.

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

פורסם

שוב אנו חוטאים בחוסר הקשבה לזולת. אם תקראו את כל ההודעות מההתחלה תראו עד כמה הטענות דומות, עד כמה הרצון קיים ועד כמה הנושא באמת חשוב לכולנו.

אבל, אנו מעדיפים שוב להצביע על ההבדלים הקטנים, על הסיבות לאי עשיה, על אי העשיה, על העשיה, על העושים ועל הלא עושים.

בקיצור מתחפרים בעמדות. אז כדאי לפתור ולו חלקית את ההבדלים בגישה יש לעשות:

1. להרשם למועדון

2. להקשיב לחברי המועדון הותיקים (אלו המעצבנים :wink: ) על הסיבות למצב הקיים

3. להעלות את כל הרעיונות (ללא ויכוחים אם ניתן או לא ניתן)

4. לכנס ישיבה ולמצוא מועמדים שמאמינים שיש להם את הדרך לבצע את השינוי

5. לבדוק את הפתרון המוצע ואת הסיכון הכלכלי למועדון (אם קיים)

6. לתת לאנשים אלו לנסות לשנות מבפנים בלי ויקוחים ובלי הפרעות - יצליחו טוב, לא יצליחו נלמד כולנו למה נכשלו

7. נקיים בחירות למועדון ונבחר ועד (טובים וגרועים, ותיקים וחדשים - הרוב יאמר דברו)

8. נבחן שוב את המצב לאחר כמה חודשים

9. כל אחד יחליט עם להעריך את החברות או לפרוש

העיקר:

1. ותיקים - תפסיקו להתגונן אוטומטית ותקשיבו גם לקולות הביקורת

2. חדשים - תחשבו פעמיים אם אתם הייתם מסוגלים להתמודד אחרת ואם כן תציעו כיצד בהתאם למגבלות

פורסם

בנוגע למה שאמרת על הבחירות (נקיים בחירות וכו'). לפי התקנון יש בחירות אחת לשנה והן יהיו בקרוב.

המועדון הוא מסודר, מקיים אסיפות כלליות אחת לשנה ואין טעם לעשות הפיכות או מהפכות ב,אסיפה מיוחדת". במצב שרק שמונה הציעו מועמדות בשנה שעברה, אין סיכוי שתהיה "מהפכה".

• תוכן חדש...