Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת קומפרסיה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברי איך אפשר לבדוק בצורה ביתי האם יש בעייה של קומפרסיה כלומר אם אני רוצה לקנות רכב ורוצה פחות או יותר לדעת שאין בעייה של קומפסיה במנוע לפני שאני לוקח לבדיקה. ומה התופעות שיש כאשר יש בעייה של קומפרסיה כי אמרו לי שאפשר לשים שמן דבש ואז לא רואים בעיות????

צונזר.... :?

פורסם

קומפרסיה לא טובה זה מנוע שמנפח בדיקה פשוטה קודם ל שהמנוע עובד תוציא את הפקק של השמן מאיפה שממלאים שמן ותיבדוק אם יוצא אדים של שמן אם יוצא בהגזמה המנוע מנפח וזאת אומרת שהוא בדרך למות וגם אם המנוע דופק ניתן לישמוע לפעמים הי טוב זה בדיקת קומפרסיה הפוכה במוסך עם מכשיר

פורסם

בכל רכב זה ככה נגיד הכיוון הוא הונדה 97,מזדה,טיוטה בקיצור יפניות סביב שנת 97-98

צונזר.... :?

פורסם
קומפרסיה לא טובה זה מנוע שמנפח בדיקה פשוטה קודם ל שהמנוע עובד תוציא את הפקק של השמן מאיפה שממלאים שמן ותיבדוק אם יוצא אדים של שמן אם יוצא בהגזמה המנוע מנפח וזאת אומרת שהוא בדרך למות וגם אם המנוע דופק ניתן לישמוע לפעמים הי טוב זה בדיקת קומפרסיה הפוכה במוסך עם מכשיר

אני לא חושב שאתה צודק , כל מכסה שמן שתפתח , יפלטו אדי שמן

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אין קשר ישיר בין קומפרסיה לשמן דבש, שמן דבש יכול להסמיך את השמן,ובמצב זה טבעות שמן שחוקות, שגרמו לבריחת קומפרסיה, לפני הוספת השמן, יאטמו טוב יותר לתקופה קצרה, אך בהמשך

ותוך זמן קצר, המצב יחזור לקדמותו, אבל עם שסתום פליטה שרוף באחד הצילנדרים, או שסתום לא מכוון היטב וגורם לירידה בצילנדר מסויים,שמן דבש לא יעזור כאן!

ברוב המקרים ניתן רק לנחש את מצב המנוע, אך ללא מכון בדיקה/ מוסך בעל מכשור בדיקה מינמלי, כמו מד קומפרסיה, ובדיקת לחץ הפוך, (ליקייג), לא ניתן לדעת את מצבו של המנוע.

בדיקת מצבו של מנוע על ידי פתיחת מכסה מלוי שמן, היא לא נכונה, שטותית , ובהחלט לא מלמדת על דליפה פנימית של דחיסה , לאגן השמן, וזאת בניגוד,לדעות קדומות בנושא!

פתיחת מכסה מלוי שמן ברכבים מודרנים, בעלי גל זיזים עליון חייבת להתיז שמן בחוזקה, לכן אסור בתכלית האיסור לפתוח מכסה מלוי שמן ברכבים אלה!

על מנת לקנות רכב בבטחון, אין לעשות קצור דרך, ולחסוך בבדיקה, למרות שרוב סעיפי הבדיקה המתקבלים הם כסת"ח!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...