Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8415 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום תפסה אותי משטרה על איילון ליד הפנייה לדרך ההלכה כאשר היא טוענת שלא אותתי במעבר בין נתיבים.

הנה האירוע: נסעתי בכביש איילון מכיוון הרצליה פיתוח לגבעתיים והייתה תאונה די רצינית ומחסומים מצד שמאל של הכביש, עליתי על הנתיב השני מימין (הכי שמאלי לפני הקונוסים) ואחרי הקונוסים התחלתי לנסוע תוך כדי מעבר הדרגתי לנתיב השמאלי ותוך כדי שימוש באיתות!!!(אין ספק שהשתמשתי באיתות).

הניידת הייתה לימיני ובשולי הכביש והוא טוען שהוא לא ראה אותי מאותת, ניסיתי להסביר לו שקשה לראות רכב שמאותת שמאלה כאשר אתה עומד לימינו אבל הוא לא השתכנע...

לאחר מכן הוא התחיל לנסוע בצורה מטורפת כאשר הוא בלי צ'קאלקה והתקרב אלי בצורה מטורפת מצד ימין ואז מאחורי(מרחק של לא יותא מ-2 מטר מאחורי) ואז רק הפעיל צ'קאלקה.

הוא אמר לי לעצור ואמר לי שהוא היה על 140(אבל לא היה לו ואסקאר אז חבל מאוד... :lol: )ואז הוא נתן לי דו"ח על מעבר נתיב ללא איתות.

כמה שאלות: זה שווה נקודות?

שווה להלחם על זה בבית משפט?

יש לי חברים שהיו קצת מאחורינו ולימנינו וראו שהוא נסע בצורה מטורפת וגם הדגשתי את זה בדברי הנהג- שהוא נסע בצורה שמסכנת אותי ואת שאר הנהגים בהצמדות מסוכנת אלי.

לאחר מכן ראיתי אותו נוסע בלי צ'קאלקה ועובר נתיבים בלי לאותת... :twisted:

שווה להגיש נגדו תלונה במח"ש?

ועוד שאלה: איך אני מוכיח שאותתי ושלא הייתה לו ראות מספקת בשביל לקבוע אם אותתי או לא?

הכאב הוא זמני - הגאווה היא נצחית!

פורסם

אגב, הוא נתן לי עוד דו"ח על נסיעה בלי רשיונות רכב.

אבל- הראיתי לו את הרישיון רכב אבל הוא היה מצולם. השוטר טען שאסור לנסוע עם רשיונות מצולמים ושזה בניגוד לחוק.

מישהו יכול לאשר?

פורסם

תלם... לא נורא לא נורא... :lol::lol:

על כמה היה הדו"ח ?...

ולגבי הצילום... לצערך השוטר צודק...

לפי החוק צילום לא תופס אלא אם הוא חתום ומאושר ע"י בוחן רכב או משהו כזה... לא זוכר את ההגדרה המדויקת...

כשאני נסעתי ברכב חברה... היו בו צילומים... ועליהם חתימה מיוחדת !

בהצלחה!...

ולא נורא... 8)

פורסם
תלם... לא נורא לא נורא... :lol::lol:

על כמה היה הדו"ח ?...

ולגבי הצילום... לצערך השוטר צודק...

לפי החוק צילום לא תופס אלא אם הוא חתום ומאושר ע"י בוחן רכב או משהו כזה... לא זוכר את ההגדרה המדויקת...

כשאני נסעתי ברכב חברה... היו בו צילומים... ועליהם חתימה מיוחדת !

בהצלחה!...

ולא נורא... 8)

הכסף לא מעניין אותי... זה היה 100ש"ח לכל דו"ח.

אז את ה-100 של הצילום אין לי בעיה לשלם אבל הבעיה היא שעל האיתות זה גם 2 נק' לפי מה שהבנתי וזה פשוט לא נכון!

הבעיה היא שבדו"ח הוא רשם דברים שלא אמרתי ואחרי זה חתמתי על זה...

פורסם

רשיון מצולם מותר לשימוש רק ברכב של גוף פיננסי (חברה, עמותה, תאגיד, קרטל(ח. חשמל, בזק) וכו') וכל זה מותנה שהרשיון חתום ע"י קצין בטיחות רכב מוסמך!!

פורסם
למה חתמת.1?!?!

כי אני טמבל... :roll:

למה אתה טמבל?

על מה חתמת? בטח על זה שקיבלת את הדו"ח ביד ...

ENSURE YOUR BRAIN IS WORKING BEFORE PUT YOUR MOUTH INTO A GEAR

-------------------------------------------------------

מקסים.

פורסם
למה חתמת.1?!?!

אל תדאג. ה DJ הוא הטמבל כאן.

לחתימה בתחתית הדו"ח אין שום משמעות לשום דבר למעט העובדה שהדו"ח נמסר לך ביד.

חתימה על הדו"ח לא מהווה הודאה או שום דבר אחר.

לגבי האיתות, על פי המצב שתארת, שהשוטר עמד בשול ימין, ואתה עברת נתיב שמאלה, נראה לי שעו"ד המתמחה בתעבורה יוכל לזכות אותך לגמרי מהאשמה על בסיס מה שציינת.

אבל לא שווה לך לשלם את שכר הטרחה של עורך הדין בשביל 100 ש"ח ו 2 נקודות או כמה שזה לא יהיה.

באתר טופספיד אתה יכול לברר את מספר הנקודות באמצעות הקלדת סמל הסעיף בו הואשמת.

http://www.topspeed.co.il

לגבי רשיונות מצולמים - אכן יש חובה שהצילום יהיה חתום בחותמת "נאמן למקור" בצבע אדום בליווי חתימה/חותמת של קצין הבטיחות של הצי או גורם מוסמך אחר.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם
למה חתמת.1?!?!

אל תדאג. ה DJ הוא הטמבל כאן.

לחתימה בתחתית הדו"ח אין שום משמעות לשום דבר למעט העובדה שהדו"ח נמסר לך ביד.

חתימה על הדו"ח לא מהווה הודאה או שום דבר אחר.

לגבי האיתות, על פי המצב שתארת, שהשוטר עמד בשול ימין, ואתה עברת נתיב שמאלה, נראה לי שעו"ד המתמחה בתעבורה יוכל לזכות אותך לגמרי מהאשמה על בסיס מה שציינת.

אבל לא שווה לך לשלם את שכר הטרחה של עורך הדין בשביל 100 ש"ח ו 2 נקודות או כמה שזה לא יהיה.

באתר טופספיד אתה יכול לברר את מספר הנקודות באמצעות הקלדת סמל הסעיף בו הואשמת.

http://www.topspeed.co.il

לגבי רשיונות מצולמים - אכן יש חובה שהצילום יהיה חתום בחותמת "נאמן למקור" בצבע אדום בליווי חתימה/חותמת של קצין הבטיחות של הצי או גורם מוסמך אחר.

באתר טופ ספיד כתוב שיש 2 נק' אבל באתר התנועה איפה שיש פירוט שיטת הניקוד החדשה כתוב שאין ניקוד.

אבא שלי עו"ד אז אולי אפשר בלי שכר טרחה... :twisted:

אני הולך להגיש תלונה למח"ש על הנהיגה הפרועה שלו + חברים שלי שהיו עדים לנהיגה הזו... :twisted:

וכשהוא ניגש אלי בפעם הראשונה אז אמרתי לו שאני מצטער ושזה אף פעם לא קרה לי. זאת הודאה? כי על זה חתמתי בדברי הנהג... זה הדו"ח הראשון שאני מקבל אז לא ממש ידעתי מה אסור לומר ומה מותר לומר וכו'...

ובצורה סאדיסטית בהחלט נהניתי לראות את המבט על השוטר כשבדברי הנהג אמרתי שהניידת נסעה בצורה פרועה תוך כדי הצמדות אל אחורי הרכב שלי בצורה מסוכנת ותוך כדי סיכון השוטרים, סיכון שלי ושל שאר הנהגים על הכביש.

פורסם
טופספיד אינו מעודכן והנקודות ששם מתאימות לשטיה הישנה. כמו שאמרתי אין ניקוד לפי השיטה החדשה, אבל אתה לא סומך על דברי אתה יכול להכנס בעצמך לאתר משרד הרישוי ולאתר המשטרה, בשינהם יש פירוט

זה לא שאני לא סומך על דברייך אני פשוט מסוג האנשים שצריכים לראות הכול בעיניים כדי להאמין... אין שום קשר אליך. :) ותודה רבה לך.

פורסם

סתם טיפ קטן לפעם הבאה.

כשאתה חותם על כזה מסמך או אחר אשר נעשה בבילבול\לחץ

תוסיף את ראשי התיבות ת.ל(תחת לחץ) זוהי זכותך המלאה.

• תוכן חדש...