Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר רטוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שאתה צריך לעשות זה בדיקת רטיבות

פרק את הכל מהבאגאז' - גם הריפודים אם אתה יכול...

שב בתוך הבאגאז' כשחבר מהצד השני מזרים מים על תא המטען - כל פעם על חלק אחר

ותראה מאיפה מתחילים להכנס לך המים - שם יש לך בעיה

יכול להיות שאתה סובל בכלל מחלודה במרכב של הרכב והחלפת גומיה תהווה במקרה כזה פתרון חלקי בלבד ולכן גם תזדקק לפחחות.

זה נשמע מפגר - אבל זה פשוט ולכן זה גם עובד

היתה לנו בעיה כזאת בקאיה ספיה - לא האמנו שסדק מתחת לפנס הימני יכול לאפשר לכזאת כמות של מים לעבור דרכו לגלגל הרזרבי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האוטו שלי גם קאיה ספיה...מודל 96 ליתר דיוק..

:smile: באמת באמת תודה לך על הרעיון LANOSFORCE

לפני כחודש החלטנו עם אבא שלי להרים תריפוד (שלמטה) בבגז' ומצאנו את הגלגל הרזרבי מוצף...

חשבנו שזאת לחות שנאספה עם הזמן...אבל כנראה שלא...

בדקתי עגב את הגומיות...נרואות פחות או יותר בסדר...לא קרועות...

אני ילך לעשות את הבדיקה עם הזרמת המים על הבגז'..

בקרוב יפרסם תוצאות...

תודה..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

היה לנו את הרכב הזה 5 שנים - לא עשה לנו אף בעיה - גרוש לא הוצאנו עליו לתקלות

רק שהוא היה בוא נאמר "..... עם סוסה..." עם הבנת אותי...

היתה לנו חדירה של מים לתוך הרצפה של תא המטען והבעיה היתה מאזור הפנס הימני שנסדק לו כל הפלסטיק מלמטה לא ברור לנו איך - אבל אני חושב שבסופו של דבר אבא שלי סתם שם את כל האזור עם RTV שקוף (סיליקון) ואחרי זה הבעיה פשוט נעלמה...

תפרק את הפנסים ותחפש בכל האיזור של הגומיות חריצים או מקומות שמים יכולים לעבור דרכם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שוב שלום לכולם...:smile:

היום בצעתי בדיקה מקיפה לבגז' הרכב...ואפילו לקחנו את האוטו לשטיפה ולא נימצעו חידרות מים כלל לרכב...

בזמן שהרכב עבר במכונת השטיפה אני הייתי בתוכו (עם הראש בבגז') ועם פנס ...ולא נכנסו לרכב מים...

הכל היה יבש ביותר...

כנראה שהרטיבות שהיתה אצלי בבגז' היא כתוצאה מלחות מוגזמת...

השאלה היא איך היא נוצרת שם ומה אפשר לעשות בנידון..?

תודה לכל העונים..

פורסם

לא יכול להיות לחות בבאגז אלה רק חדירה של מים אם זה היתה בעית לחות אז גם בתא הנהג והנוסעים

היתה אותה הבעיה!!!

היתה לי חדירה של מים ברכב כתוצאה מחיבור של צינגר שחובר בדיוק מתחת הצירים של הדלת וכשהרכב היה חונה בירידה היה מצטבר מים בדיוק באיזור הצירים ומשם היה נוזל לתוך הרכב.

בנוסף תבדוק אם יש מים באיזור הגלגל הרזרבי....

בהצלחה!!!

מגאן קופה 16v 2000

פורסם

הגלגל הרזרבי היה מוצף לפני חודש בערך כשבדקתי אותו...

אני ממש לא יודע מה לעשות לאן לפנות....

כפי שהסברתי אפילו מכונת שטיפה לא חדרו מים...

עזרה בבקשה..

פורסם

או שתלך למומחה כי ככה אתה מגדיר את הבעיה שרק מומחה יכול לפתור.

או שפשוט תקנה לרכב כיסוי נגד מים ותכסה תרכב בכל פעם.

חחחח.....

מגאן קופה 16v 2000

פורסם

אם כך אז כנראה הגיע הזמן ללכת למומחה באמת...

כיסוי חחח...אולי עם לא נצליח לפתור ת'בעיה....אבל אין מצב שאני לא יעלה עליה מתיישהו..!:lol:

• 8 שנים מאוחר יותר...
פורסם

סליחה על ההקפצה המאוחרת

בשבוע שעבר שהיה את הגשם נכנסו לי מים לתוך הרכב ולצערי הרב נמצא אצלי מגבר מתחת לכסא.

סביר להניח שנכנס לתוכו מים,אציין שנדלקה מנורת פרוטיקשין

כרגע המגבר מפורק האם הוא ניזוק?

פורסם

לא בטוח אם יש לנו כאן אלוף הקפצות חדש או לא - קודם כל תיתן למגבר להתייבש אבל אם לפני שנדלקה נורת הפרוטקשן רכיבים בפנים נהרסו או התבלו בגלל הקצר והרטיבות - כן הוא ניזוק.

תפתח שרשור חדש בבקשה.

Pioneer TS-X150

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...