רכב כללי
רכבים, נהיגה, חדשות, סקירות, סיכומים, וכל דבר אחר שקשור למכוניות אבל לא מתאים לפורומים האחרים.
כללי הפורום - לקרוא ולהפנים!
בנוסף להקפדה על כללי קארספורום, המפורטים כאן, הנהלת פורום "רכב כללי" שמה דגש על מתן מידע מבוסס ועדכני, מתן כבוד אחד לשני ושמירה על שפה נאותה.
כמה מהכללים:
1. למרות שכותרות ערוכות בידי המנהלים הן בדרך כלל מצחיקות, אנא כתבו כותרת עניינית ואינפורמטיבית.
2. על המידע שאתם מפרסמים להיות אמין, מבוסס ועדכני. המידע גם חייב להיות מנומק.
3. נא לשמור על יחס מכבד לחברי הפורום, לגורמים חיצוניים ולמגזרים ואוכלוסיות (כן, גם "אור ירוק" ורוכבי אופניים).
4. נא לשמור על כתיבה בעברית תקנית.
5. נא לא לפרסם הודעות שכוללות לינקים ללא תוכן משמעותי.
6. במקרה של שרשור בו אתם מבקשים תשובה לשאלה כלשהי, אנא בצעו חיפוש בפורום טרם פתיחת השרשור כדי לקדם דיון קונקרטי ומועיל יותר.
ההנהלה מאחלת לגולשים חוויה מעשירה ומהנה.
66,585 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני רוצה למכור את הרכב לפירוק מאחר שיש לו הרבה תקלות ועכשיו יש לו גם תקלה במנוע שלא שווה לתקן. איך אני עושה את כל העסק הזה ולמי אני יכול לפנות? כמה בערך אני יכול לקבל על הרכב? הרכב מיצובישי לנסר מודל 91
הודעה אחרונה מאת oren1001, -
- 0 תגובות
- 547 צפיות
שלום ברשותי אזעקת ביפר MVP 625, שהתקינו לי את הביפר הטווח שלט היה רחוק מאוד האיתי פותח מקומה 6 למשל, וכרגע האזעקה מגיבה לשלט רק אולי 30 מטר מהרכב,החלפתי סוללות וגם בצג מראה שהסוללה מלאה, עזרה בבקשה. תודה רבה נירן
הודעה אחרונה מאת נירן עזריה, -
- 1 תגובות
- 905 צפיות
כמו זה למשל: http://www.etoolcart.com/images/view.aspx?productId=9229 האם זה שימושי?
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, מה זמני הנסיעה מאריאל לגהה דרך צומת מורשה? האם עדיף ליסוע דרך מחלף תקווה? מה זמני העומס? ובחזרה מתי עדיף לצאת ודרך איפה? תודה תודה לכל המגיבים.
הודעה אחרונה מאת ד"ר פוליצ'וק, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
השאלה - בכותרת (מקווה שמתאים לפורום הכללי). אפרט קצת - אני מבקש לדעת האם קיימים הבדלים מהותיים בין אלפא סוד, ואלפא 33 מהמודלים הראשונים בלבד(נדמה לי שלארצנו היא יובאה החל מ-84' אאל"ט). כמובן, שמהבחינה החיצונית - המרכב שונה (הסוד יותר יפה לטעמי לפחות). אם ננתב את הדיון לדגמי 1.2 ליטר, ה"בסיסיים", בשני הרכבים, אשמח אם תתייחסו בעיקר לגורמים הבאים: א. חלקים משותפים לשני הרכבים (מה הם חולקים במשותף, ומה לא). ב. האם הפח ב-33 הנ"ל, כבר יותר מוצלח (פחות חלודה) מזה של הסוד (עם כל הסיפורים המיוחדים...) ? ג. אמינות (עד כמה שניתן לומר על רכבים בשנתונים אילו, אם בכלל) ד. אחיזת כביש, והנאה מנהיגה. ה. זמינות חלקים. תודה.
הודעה אחרונה מאת obarshad, -
-
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
רציתי לדעת למה פולקסואגן מיצרת את שני המנועים האלה שזהים מבחינת הספק, ומה היתרונות של כול אחד מהם ביחס לשני. מענין למה בחברת האם מותקן 1.4 ובסיאט ובסקודה 1.8?
-
- 15 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לפני כמה חודשים תיקנתי את ריכבי במוסך באזור המרכז להפתעתי לפני מספר ימים אני מקבל דוח חניה על חניה ללא תשלום מיותר לציין שהרכב היה אז במוסך בתיקון והדוח נרשם בכתובת של המוסך האם יש מה לעשות או פשוט לשלם ?
הודעה אחרונה מאת shaulc, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 63 תגובות
- 8.6 אלף צפיות
מה העיניין שלהם לא הבנתי?
הודעה אחרונה מאת Discover, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי שאלה על מקרה הנ"ל. לחבר פונטו יחסית ישנה שעברה טסט לפני חודשיים. בסופ"ש האחרון עוצור אותו שוטר כאשר הנהג נסע כחוק ומתחיל "לחפש" על מה לתת דו"ח, לבסוף התגלו הממצאים הבאים: גומיית צירייה קרוע, בעת בלימה אורות דרך אחוריים (אדומים) מאירים מעט חלש יותר. מדוע למרות שהרכב עברת טסט לפני חודשיים עדיין השוטר מחפש על מה לתת דו"ח? השוטרים לאט לאט תופסים את עבודתם של מעבירי הטסט? תודה.
הודעה אחרונה מאת R'n'B, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היום בשעה 7 וחצי בבוקר הלכתי לטסט אחרי חוסר שעות שינה טסט ראשון ו14 שיעורים והמורה התקשר אליי שמח אמר " אלהים אוהב אותי " אמרתי לו למה הוא אמר להפטר ממך עברת את הטסט . עכשיו יש לי שאלה מתי אני אמור לקבל את הרישיון מהמורה ואם מותר לי בנתיים לנהוג ברכב וסתם בשביל הידע באסה 3 חודשים מלווה אם יש לכם הצעות בשביל להעביר את הזמן מהר אני ישמח
הודעה אחרונה מאת DeoxYs, -
-
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
http://www.zr.ru/a/98411/
הודעה אחרונה מאת רוכב בודד, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 747 צפיות
שלום לכולם. הרכב הוא יונדאי H100 מסחרית המשמשת להובלת סחורה. ברשיון הרכב רשום 5 מושבים אחורים+חגורות בטיחות. הבעיה היא שבמבחן הרישוי הבוחן מחוייב לבדוק תקינות מושבים וחגורות, אך הן לא קיימות כי הרכב משמש להובלת סחורה ולא לנוסעים ולכן הרכב ניכשל במבחן רישוי. השאלה היא מה הפרוצדורה לקבלת אישור ביטול מושבים אחוריים, אשמח לקבל תידרוך לאן אני פונה ואיך ניגש לעיניין תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת kitt, -
- 20 תגובות
- 8.4 אלף צפיות
לא, לא קיבלתי דו"ח. (פשוט אין לי מה לעשות בנתניה, אני כבר גר באשקלון, די דומה ) אני ואחי הולכים השבוע להפעיל אותה עם אופניים. (יש לאחי אופניים שעולות יותר מהרנו 5 שקניתי ב-800 שקל שבוע שעבר. כמובן שנצלם ונעלה ליוטיוב ) 60 קמ"ש יספיקו? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Uno Turbo, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 820 צפיות
אהלן, שמתי לב לאחרונה שבחלק מהמאזדות 3 יש פס בצבע כסף בתוך הרכב (מהשעון לכיוון פתח המזגן) ובחלק מהן יש פס בצבע חום. בהתחלה חשבתי כי מדובר בצבע הכסוף במכוניות לפני מתיחת הפנים ובחום לאחר מתיחת הפנים, אך יצא לי לראות מספר מכוניות לפני מתיחת הפנים עם פס חום גם כן. אשמח אם מישהו יוכל לשפוך קצת אור על התעלומה החסרת חשיבות ועם זאת המעניינת בעייני. תודה מראש,
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 3 תגובות
- 779 צפיות
בניגוד להערכות שנפוצו בתעשיית הרכב, פולקסווגן לא תוותר בקרוב על מותג החיפושית, ותייצר דגם חדש בשנת 2012. מנכ"ל פולקסווגן-אמריקה: החיפושית עדיין מציעה הזדמנות גדולה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3789453,00.html
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
היום בערב עצרתי לכמה רגעים (כשאני בתוך הרכב) במפרץ חניית אוטובוס עירוני כדי לאסוף מישהו. בדיוק היה שם פקח שסימן לי עם היד לזוז. אני סימנתי לו עם הייד שאני אוסף תבנאדם, ***את בן האדם *** וכבר זז כניראה שהוא לא אהב את זה, וראיתי אותו מוציא את הסלולרי ומצלם אותי. לא ראיתי אותו רושם לי דו"ח וגם לא קיבלתי ממנו דו"ח. שאלתי אותו למה הוא צילם והאם אני יקבל דוח על זה..? והוא לא ממש התיחס ואמר לי "סע סע" זאת אומרת לא החזיר לי תשובה חד משמעית אם כן או לא. השאלה היא א. האם יתכן שאני יקבל דוח בדואר? ותוך כמה זמן אני יקבל אותו (במידה וכן על כמה הסכום?) ב. האם יש פו עילה לתת לי דוח? אני עמדתי שם פחות מדקה! ג. האם יש דרך לברר בעיריה אם קיים על שמי דו"ח חניה? מאני פשו…
הודעה אחרונה מאת עוז2009, -
- 2 תגובות
- 723 צפיות
שלום לכם, רציתי לדעת מה כדאי להיזהר מבדיקות של טסט רכב ? קסנון חוקי? יש עוד דברים שהם צריכים לבדוק? אלא מה ? תודה .
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
יש לי משפט לצערי על מהירות בקרוב. קיבלתי 30 מנהלי ואני צפוי לקבל עוד 3-4 חודשי שלילה (סתם מעריך מהתיעצויות) בסגירה עם התובע המשטרתי. באיזה מצב עושים טסט ותיאוריה אח"כ?
הודעה אחרונה מאת MoonKnight, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. הסיפור הוא כזה: לאח שלי יש אוטו שני, פיאט ישנה שהוא לא משתמש בה כבר זמן רב מכיוון שהוא קנה רכב חדש עוד מלפני שנה, את הרכב הישן הוא חנה במקום כזה שלא יפריע יותר מידי והשאיר אותו שם. מידי פעם הוא התניע אותו ועשה סיבוב כדי לראות שהכל בסדר וכו" ליפני חודש בערך הרימו את הרכב ופירקו אותו במוסך. שכן אחד סיפר לנו שכמה ימים לפני שהרימו את הרכב הוא ראה שמישהו הוריד לרכב את הלוחיות רישוי, השכן לא ידע בידיוק של מי הרכב הוא סיפר לנו אחרי שהבין שהרכב שייך לנו. עכשיו אנחנו מתלבטים ולא יודעים בידיוק מה צריך לעשות, השכן הציע לתבוע את המוסך או את העירייה האם מישהו עבר אירוע כזה בעבר ויודע מה צריך לעשות ? לתבוע את המוסך או את העירייה בתביעות קטנות ? או א…
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
- 10 תגובות
- 6 אלף צפיות
שלום, אני חדשה בפורום - שמי עדי ואני נכה עקב תאונת דרכים משנת 1999 (הכרות קצרה) קניתי רכב (ללא מיסים) מאזדה 3 החדשה 5 דלתות. את הרכב הקודם מכרתי ואת הרכב החדש אקבל רק לאחר שהקונה ישלם את הפרשי אגרת רישוי - והעברת בעלות ... מה שלא ברור לי מה עושים קודם.. לשלם את הפרשי אגרת הרישוי , או העברת בעלות...? ועוד שאלה: האם עלי להיות עם הקונה או שהוא יכול בלעדי עם תעודת הזיהוי שלי ? אודה מאוד לתשובות ממי שיודע ומכיר את החוקים.
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בתור בעל של פיזו 2009 יד ראשונה ק"מ 18000 שחורה ושמורה מאוד 4דלתות 2.0 נפח מנוע דגם sr/ בלי מגנזיום סאן רוף וריפודי עור, כמה שווה בשוק היום? מה מחיר שכדאי לדרוש עלייה? נקנתה ב165000 מחברה כמובן. אני חדש בפורום פה אז אם טעיתי במיקום ההודעה אשמח אם תעבירו אותה. מוטי
הודעה אחרונה מאת -מוטי-, -
-
- 6 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
יש לי יונדאי אקסנט שנת 95 1500 אוטומט והאוטו עושה לי איזה 1-6 רציתי לדעת אם הכפתור של הecon הזה עושה משהו ואם זה עובד מה הוא בדיוק עושה????
הודעה אחרונה מאת ETAA, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן, אני בודק תהליכי ייבוא אישי באופן עצמאי - זה אומר, מנסה לחסוך את ה5K$ שהולך לחברות ייבוא אישי(ואני יודע שזה לא חכם). לפי המידע שקיבלתי מסוכניות הייבוא האישי, המיסים עומדים היום על 121%(לא כולל מיסי נמל, היטלים וכיו"ב). חיפשתי באינטרנט, לא מצאתי תשובה חד משמעית מאתר של הממשלה... האם זה המיסוי? מעבר לזה, עכשיו אני מתחיל לחקור את הנושא לעומק(אני כבר מודע להגבלים של הרכב, שלא עבר תאונות, 2008 ייצור וכיו"ב), האם יש עוד דברים שתוכלו להזהיר אותי לגביהם? תודה.
הודעה אחרונה מאת speedsecret, -
- 14 תגובות
- 1 אלף צפיות
עוד כ3 חודשים יש לי משפט כרגע אני בשלילה מנהלתית ל30 יום. נתפסתי ע"י ממל"ז בכביש 44 צומת טמפו כידוע צריך לנסוע שם על 70 אני חשבתי שיותר הגעתי למהירות של 117 נשלל לי הרישיון במקום יש לי משפט חודש ינואר. לאחר הפחתה המהירות הנקבעה 42 מעל המותר שכחתי לציין שאני נהג חדש חצי שנה עם רישיון. הדילמה שלי היא כזו אם לקחת עו"ד או לגשת למשפט ללא עו"ד. מצד אחד העו"ד לצורך העניין דוד גולן הציע לי דבר כזה בהתחייבות שבוע הבא אני מקבל את הרישיון ללא שלילה מנהלית , במשפט אני יקבל חודש וחצי שלילה ואני אצטרך לעשות תיאוריה. העו"ד רוצה כ2000 שקל על כל העניין. מה אתם אומרים? לשלם את הכססף וראש נקי מדאגות? או לגשת למשפט ולקחת את הסיכון לעונש מירבי ? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת koprman, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בתור אחד שזאת הפעם הראשונה שהוא קונה אוטו חדש מהיבואן אני רוצה לדעת על מה לשים דגש בקבלת הרכב. הרכב זה מאזדה 3 החדשה ואני אוסף אותה מהמרכז בניר צבי. (אגב, לזכותם של מאזדה, קיבלתי את האוטו לאחר 4 ימי עבודה). התקנתי אזעקת קוברה, חיישני רברס, ודיבורית בלוטוט' אם זה משנה. עיינתי בנושא הזה אגב, שעזר לי מאוד: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254117&highlight=%D7%A4%D7%99%D7%92%27%D7%95+207 אשמח לדעת מה עוד חשוב לעשות בקבלת הרכב, ולמה לשים לב. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת raidmax, -
-
אני מדבר על הדגם או הנפח מנוע שבדרך כלל יש על כל אוטו אבל ישנם מכוניות שהאחורה שלהם נקי לגמרי ואי אפשר לדעת בעצם באיזה דגם ספציפי מדובר.. אלה מכוניות שמראש מוזמנות ככה או שאנשים הולכים לעשות את זה באופן פרטי?
הודעה אחרונה מאת ETAA, -
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3787126,00.html מה אתם אומרים?כל אלה שיש להם קבריולט,סובלים מבעיות שמיעה?
הודעה אחרונה מאת ברווז, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חשבתם שהוא יעצור בדו-גלגלי? ובכן, תחשבו שוב. כתבתו של תומר הדר. אגב, הפרונטרה בסמלון שלי, היא לא לצורכי אילוסטרציה, היא בפועל רשומה על שמי ובשימושי בסופי שבוע מזדמנים ובשימוש אבי ביום יום. אני נרדף ברגע זה פעמיים. אזרח סוג ב' מישהו אמר?
הודעה אחרונה מאת Giladben.zaken, -
- 0 תגובות
- 780 צפיות
גיסי שהוא תושב חוזר רוצה לייבא לכאן את הטאון אנד קאנטרי שלו. הרכב הוא 2008. איך אפשר לקבל אינפורמציה על חישוב המכס שהוא יצטרך לשלם? האם יש עמיל מכס או משהו דומה שיכול לטפל לו ביבוא של הרכב? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת 318m, -
- 4 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
האם כדאי לעשות ביטוח ב-555 (ביטוח ישיר)? ההבדל בינו לבין הסוכן שלי, מגיע במקיף כמעט ל-900 ש"ח ועוד 100 ש"ח בחובה! מצד שני, במקרה תביעה האם אין סחבת? פועלים מול מיליון אנשים בטלפון? מה דעתכם על הביטוח הזה?
הודעה אחרונה מאת Igor_STI,
-
מי מחובר 34 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 731 אורחים (הצג רשימה מלאה)