Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלילה. יעוץ. דילמה שלי?

AviAD.Le
שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

עוד כ3 חודשים יש לי משפט

כרגע אני בשלילה מנהלתית ל30 יום.

נתפסתי ע"י ממל"ז בכביש 44 צומת טמפו כידוע צריך לנסוע שם על 70 אני חשבתי שיותר הגעתי למהירות של 117

נשלל לי הרישיון במקום

יש לי משפט חודש ינואר. לאחר הפחתה המהירות הנקבעה 42 מעל המותר

שכחתי לציין שאני נהג חדש חצי שנה עם רישיון.

הדילמה שלי היא כזו

אם לקחת עו"ד או לגשת למשפט ללא עו"ד.

מצד אחד העו"ד לצורך העניין דוד גולן הציע לי דבר כזה בהתחייבות

שבוע הבא אני מקבל את הרישיון ללא שלילה מנהלית , במשפט אני יקבל חודש וחצי שלילה ואני אצטרך לעשות תיאוריה.

העו"ד רוצה כ2000 שקל על כל העניין.

מה אתם אומרים?

לשלם את הכססף וראש נקי מדאגות?

או לגשת למשפט ולקחת את הסיכון לעונש מירבי ?

תודה לעונים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חולפת בראשי המחשבה שאולי התובעים מראש דורשים עונש חמור יותר ממה שהם באמת רוצים, כדי שיהיה להם על מה לסגור עיסקאות עם עורכי הדין של העבריינים.

זה מזכיר לי שוק שבו מראש המוכר מבקש ממך 100 שקל על מוצר ששווה רק 50. אם תתווכח, יהיה לאן לרדת עד למחיר הרצוי, אם תהיה פרייאר, תשלם את כל ה-100 שקל.

לעומת זאת אם תגיע לבסטה דרך המלצה, כנראה שישר יעשו לך מחיר טוב.

אולי אם אנשים היו מודים ועוזבים - היו מרחמים עלייהם ופוטרים אותם בעונשים "קלים", אבל כשרבים רוצים לנהל משפט מורכב ומעמיסים על המערכת די והותר, נוקטים בשיטה של לבקש עונש חמור כדי לסגור עיסקאות בזול שמלכתחילה היו יכולות להיסגר בזול.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חולפת בראשי המחשבה שאולי התובעים מראש דורשים עונש חמור יותר ממה שהם באמת רוצים, כדי שיהיה להם על מה לסגור עיסקאות עם עורכי הדין של העבריינים.

זה מזכיר לי שוק שבו מראש המוכר מבקש ממך 100 שקל על מוצר ששווה רק 50. אם תתווכח, יהיה לאן לרדת עד למחיר הרצוי, אם תהיה פרייאר, תשלם את כל ה-100 שקל.

לעומת זאת אם תגיע לבסטה דרך המלצה, כנראה שישר יעשו לך מחיר טוב.

אולי אם אנשים היו מודים ועוזבים - היו מרחמים עלייהם ופוטרים אותם בעונשים "קלים", אבל כשרבים רוצים לנהל משפט מורכב ומעמיסים על המערכת די והותר, נוקטים בשיטה של לבקש עונש חמור כדי לסגור עיסקאות בזול שמלכתחילה היו יכולות להיסגר בזול.

.

אז

אתה אומר שהעונשים שנותנים במשפט הם גבוהים יותר ממה שהם צריכים להיות... ובעצם הכסף שאני משלם לעורך דין זה בשביל לקבל את העונש שמגיע לי באמת

ולא להקל על העונש?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שאם היית הולך לתובע ישירות ומנסה לסגור איתו עיסקה, היית מגיע לאותה תוצאה.

אני מניח שלתובע נוח מאוד לדעת שנחסך דיון, נחסך ענין הוכחות ואפשר לסיים את יום הדיונים קצת קודם ואם אתה מעמיס על המערכת, אז מראש יש לזה תג מחיר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שאם היית הולך לתובע ישירות ומנסה לסגור איתו עיסקה, היית מגיע לאותה תוצאה.

אני מניח שלתובע נוח מאוד לדעת שנחסך דיון, נחסך ענין הוכחות ואפשר לסיים את יום הדיונים קצת קודם ואם אתה מעמיס על המערכת, אז מראש יש לזה תג מחיר.

.

אחי המשפט עדיין לא היה ועדיין לא סגרתי עם עו"ד

אני מתייעץ איתך ושואל אותך האם לקחת עו"ד כדי לקבל הרלה בעונש או ללכת ולקבל במשפט עונש ללא הקלה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתחיל בזה שאין שום סיבה שתצטט הודעה מעל תגובתך. שמת לב שלא ציטטתי אותך בתשובותי ?

אם תקרא טוב את אשר כתבתי, תמצא שהתשובות והחומר למחשבה כבר עונות לשאלתך.

.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העיסקה היא לא עם בית-המשפט אלא עם התביעה.

בתי משפט נוהגים לקבל עיסקאות שנסגרו עם התביעה, אם כי הם לא חייבים לעשות זאת.

קרא שוב את כללי הפורום לפני שאתה מגבש דעה לפי תכנים שקראת בפורום.

.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תברר מי התובע בתיק שלך, אח"כ תברר איפה הוא יושב, אח"כ תברר מה הטלפון שלו, אח"כ תנסה להשיגו ולקבוע מתי תוכל להגיע - זה לא דבר שסוגרים בטלפון.

קח בחשבון שהתובע עלול להתעלם ממך, להתנער ממך ולסרב לפגוש אותך.

יכול להיות שאם תגיע למשרדו בחצי הפתעה, היא ישמע אותך קצת יותר מאשר בטלפון.

יכול להיות שהוא יראה ילד בן 17 ויחליט שזה טרף קל ויכול להיות שהוא יראה גבר בן 17 דעתן, רהוט ומבין ענין ויבוא לקראתך.

יכול להיות שדרכך תצלח ללא עו"ד ויכול להיות שלא.

.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

AviAD.Le

אפשר לדעת איפה בדיוק בכביש 44 ובאיזה שעה?.

אני פשוט עובר שם הרבה בדרך לעבודה.

ולנושא אני מציע לך לקחת עורך דין,בכול מיקרה 2000 שקל זה כסף קטן לעומת מוניות,אוטובוסים,וכו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אביעד,

לא הבנת אותי נכון ואם לא הבנת עד כאן ואתה לא מוצא את ידיך ורגליך, הכיצד אתה מתכנן להתמודד לבדך עם תובע שיקדיש לך במקרה הטוב 3 דקות.

באולם המשפטים ספק אם השופט יאפשר לך יותר מדקה וחצי.

רוצה להבין מה קורה סביבך ? - לך לאחד מבתי-משפט לתעבורה ושב בקהל ותראה מה הולך שם. אני יודע שצפוף ודחוס, אם זה מספיק חשוב לך, אני מקווה שתמצא את הדרך להיכנס לאולם.

הדיונים פתוחים לכל - השאלה רק אם יהיה מקום גם בשבילך.

.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כביש 44 ביציאה מחולון היציאה השניה מכיוון רמלה כאשר אתה בא מרמלה לחולון היציאה השניה..

צומת טמפו,

אני נתפסתי כאשר יצאתי מהיציאה השניה לכיוון רמלה מחולון לרמלה נתפסתי לפני הכניסה הראשונה לפני התחנת דלק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בקיצור בצומת טמפו?

הכביש הזה לא מובן לי אפשר לסוע שם על 100 לפחות

יש הרבה ממלז בדיוק מתחת לגשר ליד בית הספר מקווה ישראל.בשני הצדדים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5573 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...