Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חושש שקיבלתי דו"ח חניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6093 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בערב עצרתי לכמה רגעים (כשאני בתוך הרכב) במפרץ חניית אוטובוס עירוני כדי לאסוף מישהו.

בדיוק היה שם פקח שסימן לי עם היד לזוז. אני סימנתי לו עם הייד שאני אוסף תבנאדם, ***את בן האדם *** וכבר זז

כניראה שהוא לא אהב את זה, וראיתי אותו מוציא את הסלולרי ומצלם אותי.

לא ראיתי אותו רושם לי דו"ח וגם לא קיבלתי ממנו דו"ח.

שאלתי אותו למה הוא צילם והאם אני יקבל דוח על זה..?

והוא לא ממש התיחס ואמר לי "סע סע"

זאת אומרת לא החזיר לי תשובה חד משמעית אם כן או לא.

השאלה היא

א. האם יתכן שאני יקבל דוח בדואר? ותוך כמה זמן אני יקבל אותו (במידה וכן על כמה הסכום?)

ב. האם יש פו עילה לתת לי דוח? אני עמדתי שם פחות מדקה!

ג. האם יש דרך לברר בעיריה אם קיים על שמי דו"ח חניה? מאני פשוט לא אוהב ליהיות במתח

תודה רבה

פורסם

מקווה שאני לא מטעה, אבל לפי מה שאני יודע:

1. אסור לפקח לרשום דו"ח כאשר הנהג נמצא.

2. מותר לעצור בתחנת אוטובוס כדי להעלות ולהוריד אנשים.

פורסם

יוני,

אתה טועה ומטעה.

1. פקח יכול לרשום דו"ח גם כשהנהג נמצא.

2. אסור לעצור בתחנת אוטובוס גם לא לשניה אחת. תחנת האוטובוס נועדה לצורך העלאת והורדת נוסעים בתחבורה ציבורית בלבד.

שוטר יכול לעקב נהג (אם הוא ליד הרכב) ו"להכריח" אותו לקבל דו"ח למרות שהנהג כבר התכוון לזוז משם.

פקח אינו יכול לעקב את הנהג ולכן ברוב המקרים שמדובר בדו"ח ממוחשב, אם פקח לא השלים את כתיבת הדו"ח הוא יוותר לנהג ויאפשר לו לנסוע לדרכו גם אם הרכב צולם.

עוז,

לענ"ד לא קיבלת דו"ח. אם קיבלת דו"ח והוא לא הוצמד לרכב, הוא אמור להגיע תוך כ-4 חודשים.

אתה יכול לבדוק בעיריה לפי מס' רכב. כדאי לבדוק זאת בעוד מס' ימים לאחר שהפרטים יוזנו מהמסופונים (או יוקלדו אם הדו"ח ידני).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

טוב לדעת, הייתי בטוח שפקחים נותנים דוחות חניה בלבד ורק שוטר יכול לתת דו"ח על עצירה במקום אסור (שזה דו"ח תנועה שניתן ספציפית לנהג עם הפרטים שלו ולא מוצמד לרכב כמו בדו"ח חניה).

פורסם

"פקח אינו יכול לעקב את הנהג ולכן ברוב המקרים שמדובר בדו"ח ממוחשב, אם פקח לא השלים את כתיבת הדו"ח הוא יוותר לנהג ויאפשר לו לנסוע לדרכו גם אם הרכב צולם."

אז מה נראה לך ? שאין סיכוי שאם לא קיבלתי דו"ח ביד אני יקבל הביתה קנס?

פורסם

עוז,

התרשמות שלי שלא קיבלת דו"ח.

מצד שני אם הפקח כתב דו"ח ופחד להצמיד אותו לרכב, אתה תקבל אותו בדואר (ולענ"ד סבירות נמוכה).

יוני,

שוב אתה כותב דברים לא נכונים.

שוטר לא חייב לתת דו"ח ביד, הוא יכול להצמיד אותו לרכב ולנסוע לדרכו, כנ"ל פקח.

לא רק על אין עצירה, גם תחנת אוטובוס, חנייות נכים וכד'.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

בבני ברק יש פקח אחד כזה רשע שקבוע הוא מצלם את האוטו מאחורה אפילו בלי שתשים לב, וממשיך עם האופנוע, הדו"ח מגיע אחר כך בדואר!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

הפקח הזה בבני ברק הוא לא רשע, הוא סתם פחדן.

שילך לעבוד בויצו.

תחנת אוטובוס היא המקום היחידי שגם למונית אסור לעצור בו.

אמיר- גם אתה קצת טועה. דו"ח רשאי להגיע תוך שנה.

4 חודשים זה רק לדו"ח שהופק ממצלמה (אור אדום, מהירות).

פורסם
יוני,

שוב אתה כותב דברים לא נכונים.

שוטר לא חייב לתת דו"ח ביד, הוא יכול להצמיד אותו לרכב ולנסוע לדרכו, כנ"ל פקח.

לא רק על אין עצירה, גם תחנת אוטובוס, חנייות נכים וכד'.

.

לא אמרתי שהוא חייב לתת דו"ח ביד.

התכוונתי שאם הנהג נמצא ברכב ועצר במקום שאסור לעצור בו אבל לא חנה שם, הוא אמור לקבל דו"ח תנועה ולא דו"ח חניה.

סמכותם של הפקחים לפי מה שידוע לי מוגבלת לחוקי עזר עירוניים והם יכולים לתת קנסות על חניה, רעש, ליכלוך וכו' אבל לא על עברות תנועה.

פורסם
בבני ברק יש פקח אחד כזה רשע שקבוע הוא מצלם את האוטו מאחורה אפילו בלי שתשים לב, וממשיך עם האופנוע, הדו"ח מגיע אחר כך בדואר!

המקרה הזה אכן קרה לי בבני ברק ברחוב רבי עקיבא לייד דובק

כניראה שמדובר באותו פקח

פורסם

2pac,

כשכתבתי 4 חודשים כוונתי היתה שאם הפקח פחדן, קודם לכן יחלפו 90 יום שבהם דו"ח החלון לא שולם ובערך חודש אח"כ שולחים "שיחזור" דו"ח מקורי (עם עוד 90 יום לקנס המקורי).

אם הרשות המקומית שולחת תזכורות במרווחים של פחות משנה, הדו"ח לא מתיישן גם אחרי שנה.

.

פורסם
המקרה הזה אכן קרה לי בבני ברק ברחוב רבי עקיבא לייד דובק

כניראה שמדובר באותו פקח

מדובר באותו פקח, הוא רשע כי זה שיטת עבודה שלו. הוא היחיד שעובד כך בבני ברק. ראיתי איך אדם עוצר לשניה להביא שקית לאדם שעמד על המדרכה הפקח צילם אותו מאחורה והמשיך, האוטו לא עמד שם יותר מדקה על השעון!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם
מדובר באותו פקח, הוא רשע כי זה שיטת עבודה שלו. הוא היחיד שעובד כך בבני ברק. ראיתי איך אדם עוצר לשניה להביא שקית לאדם שעמד על המדרכה הפקח צילם אותו מאחורה והמשיך, האוטו לא עמד שם יותר מדקה על השעון!

שילך לו לתרופות הכסף

• תוכן חדש...