Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתם שהוא יעצור בדו-גלגלי?

ובכן, תחשבו שוב.

כתבתו של תומר הדר.

אגב, הפרונטרה בסמלון שלי, היא לא לצורכי אילוסטרציה, היא בפועל רשומה על שמי ובשימושי בסופי שבוע מזדמנים ובשימוש אבי ביום יום.

אני נרדף ברגע זה פעמיים.

אזרח סוג ב' מישהו אמר?

אופנוען

פורסם

מיום ליום כבר הופך להיות פחות משתלם לחיות במדינה הזו (כן, עכשיו יצעקו כל הפטריוטים למינהם).

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מרתיח את הדם

כנראה שעד שלא נארגן הפגנה בסדר גודל כל כך גדול שכאשר כולם יגיעו למפתן הכנסת לשרים לא תישאר ברירה אלה

לברוח במסוקים

אנחנו נמשיך לשלם מיסים גבוהים

אני כבר מתחיל לחשוב שאולי אנחנו באמת צריכים פה איזה דיקטטור שיעשה קצת סדר

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
אני כבר מתחיל לחשוב שאולי אנחנו באמת צריכים פה איזה דיקטטור שיעשה קצת סדר

ג'רמי קלארקסון? :lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני בעד ביטוח חובה אישי לכל מתנייד, בין אם זה קורקינט, אופניים או פול-טריילר.

כשאני אומר ביטוח אישי - פירוש הדבר ביטוח אחד שיתומחר בהתאם לסיכון הגבוה יותר מכלי הרכב שמורשה לנהוג בהם. באופן כזה יהיו אולי פי 3 ביטוחי חובה, אבל לכל אחד יהיה רק ביטוח אחד גם אם ברשותו 4 כלי רכב.

גם זה לא מושלם - היום יש ביטוח אחד לרכב גם אם נוהגים בו 4 נהגים שונים. ההצעה שלי תגרום לכך שיצטרכו 4 ביטוחים ל-4 נהגים, גם אם הם בני אותה משפחה.

היתרון בהצעה שלי נעוץ בכך שאפשר יהיה להוזיל לכולם את עלויות הביטוח בעשרות אחוזים.

אליה וקוץ בה - בישראל תמצא הנוסחה איך כחלוף שנים אחדות המחירים יקפצו מעלה מעלה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

כשאני אומר ביטוח אישי - פירוש הדבר ביטוח אחד שיתומחר בהתאם לסיכון הגבוה יותר מכלי הרכב שמורשה לנהוג בהם. באופן כזה יהיו אולי פי 3 ביטוחי חובה, אבל לכל אחד יהיה רק ביטוח אחד גם אם ברשותו 4 כלי רכב.

גם זה לא מושלם - היום יש ביטוח אחד לרכב גם אם נוהגים בו 4 נהגים שונים. ההצעה שלי תגרום לכך שיצטרכו 4 ביטוחים ל-4 נהגים, גם אם הם בני אותה משפחה.

היתרון בהצעה שלי נעוץ בכך שאפשר יהיה להוזיל לכולם את עלויות הביטוח בעשרות אחוזים.

.

פרט לקוץ, אני מאוד בעד.

הרי אם בנאדם מחזיק בארבעת כלי רכב בעלי קטגוריה שונה, או מאותה קטגוריה אפילו, מן הסתם אינו יכול לנהוג בשתיים מהם בו-זמנית.

אופנוען

פורסם

.

זה לא שפוי, תאר לך בחור בן 18 שנוהג פעם בחודש באוטו של ההורים? ישלם פרימיה של שנה שלימה? זה שווה לאדם שמחזיק לדוגמא אוטו ואופנוע אז כן אבל ברוב המקרים זה לא שווה בכלל אלא יקר בהרבה יותר!

פיאג'ו 2020, MP3 500

יונדאי סנטפה, 2014

פורסם

מי אמר שצריך לרכוש ביטוח לשנה? שירכוש ביטוח לשבוע, ליומיים.

גם היום ניתן לרכוש ביטוח לתקופות קצרות - יש חברות שמאפשרות הרחבה לפי שעות על ביטוח קיים (בעיקר לחיילים שמגיעים פעם ביובל).

אם מתכונת כזאת של ביטוח תתקבל, אתה לא תשלם חובה 2,000 שקל לרכב, אלא כנראה שתשלם 1,000 שקל ואולי פחות (דוגמא בלבד), שלא לדבר על כך שבמקרה שכזה כל מערך הביטוח יעבור תהפוכות וישוקלל מחדש.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לפי דעתי, הביטוח צריך להיות לאדם, אם הוא רוצה לנהוג, שיבטח את עצמו. הרי לא הרכב הורג, אלא הנהג, זה גם לכיוון השני לא הרכב נפצע אלא הנהג. צריך להפריד בין ביטוח לנפש לבין ביטוח לרכוש.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

פשוט מטורף מה שהולך כאן... אל תדאגו זה בוודאי לא נגמר בדו-גלגלי, זה רק מתחיל שם...

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם
לפי דעתי, הביטוח צריך להיות לאדם, אם הוא רוצה לנהוג, שיבטח את עצמו. הרי לא הרכב הורג, אלא הנהג, זה גם לכיוון השני לא הרכב נפצע אלא הנהג. צריך להפריד בין ביטוח לנפש לבין ביטוח לרכוש.

זה נראה מה שאמיר שליט טען.

אופנוען

• תוכן חדש...